lauantai 31. elokuuta 2013

Lauantain puuhia

Meillä on tänään ollut hauska päivä poikien kanssa.
Piti ihan vaan oleilla kotona ja siivoilla vähän paikkoja. Mies kuitenkin soitteli kesken työpäivän ja pyysi mua kuskaamaan hänelle jotain työjuttuja. Kun me sitten jo keskustassa oltiin niin päätettiin jäädä vähän kauppoihin. Niin ja yllättävää kyllä, ei mun ehdotuksesta :)
Käväistiin ensin Stokalla ja kateltiin talvivaatteita! Huh, apua =D
Leluosastoa nyt ei vaan pääse ohittamaan, kun poikien kanssa on liikenteessä, joten seuraavaksi suunnattiin sinne siis. :)
Sohvalla näkyvät harmaat pellavaiset tyynynpäälliset ovat h&m home:sta. Ihanaa kun saatiin tänne Turkuunkin tuo home puoli. 
Heti kuvastosta kattellin noita pellavaisia pussilakanasettejä ja kun väri oli luonnossakin kaunis harmaa, niin pakkohan nuo oli hankkia. Mä olen niin ihastunut pellavaan!
Nuo tyynynpäällisethän siis on ihan tyynylinat, mutta minusta ne sopivat myös tuonne sohvalle oikein kivasti.
Ennen kotiin lähtöä me suunnattiin vielä kolmisin syömään.







 Kotosalla sitten olikin ne arkisemmat jutut odottamassa. Pientä siivoilua ja silittämistä, mutta nyt on kiva rauhoittua loppuiltaan!

:)

9 kommenttia:

  1. Heh, meil onkin tänään ollu lähes identtiset kuviot :D Ihme ettei törmätty jossain stokkalla. Ja pimpura, mä unohdin, että hansassa on nykyään toi home! kuulin siitä vasta, mutten muistanu sitä nyt käydessä. Kovin usein ei siis tuu keskustassa palloiltua.

    Viikonloppua ja laita ny oikeesti harkintaan ne pomppiksen kutsut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, ei tuu meidänkään käytyy. Oisko se parkkiongelma vai mikä, mut kyl niin minimissä on keskusta käynnit. Toi home on niin kiva lisä kauppoihin. Mä ainakin haluisin nähdä, ennen ostopäätöstä mitä on tulossa =D .
      Ja juu mä oikeesti nyt harkitsen niit kutsui...=D

      Poista
  2. Lauantait on kyllä siitä ihania, kun niihin voi sisältyä kaikkea kivaa ja yllätyksellistä! Ihana tunnelma sinulla siellä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aina sais olla lauantai ja vapaa sellainen! :) Kiitos, kynttilät luo aina tunnelman :)

      Poista
  3. Kivan näköiset tyynynpäälliset ja kauniita kuvia muutenkin :)

    VastaaPoista
  4. Kaunista! Pellava on ihastuttava materiaali. Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Kauniin näköistä! Herkkä kukkakimppukin. Pellava on minun ehdoton lempimateriaalini! Olen tykännyt pellavasta ja pitkään enkä edelleenkään ole kyllästynyt. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Vastavierailulla täällä ja ihana tunnelma on kyllä blogissasi. Jään seurailemaan:)

    VastaaPoista
  7. Ihanat bloggaukset jääneet huomaamatta, mulla uusi känny jonka kautta nykyään netissä pyörin, ja kaikki kivat linkit on vielä laittamatta sinne! Mutta nyt oli kerralla ihanaa katseltavaa monta potausta! Yes, ja thanks!!!!!!! Milana

    VastaaPoista