tiistai 29. maaliskuuta 2011

Järjestystä kaappeihin

Menipäs viikko taas nopsaan ja taasen ollaan tiistaissa. Meille sitten tuli jälleen ikävä kaveri kylään, heti viime keskiviikkona. Meinaan oksu. Tällä kertaa iski minuun, mieheen ja pienimmäiseen. Huh, kuinka kipeä olin.. Onneksi paranin viikonlopuksi, sillä minulla oli ihanien kavereiden kanssa piknik-risteily lauantaina. Kyllä muuten oli taas hauska reissu! On se vaan ihana päästä oikeen kunnolla koko päiväksi kotoa rentoutumaan. Naurua, shoppailua ja ruokaa, jonka voi syödä rauhassa!! :)


Ylläolevat kuvat eivät tietenkään liity mitenkään laivareissuuni vaan paluusta arkeen!
Sain nimittäin idean alkaa järjestää keittiön kaappeja uuteen uskoon.. Ärsyttäviä kaikki mahdolliset puolitäydet pahvipakkaukset ja pussien loput, joita kaapit pursuaa.
Mausteille haluaisin myös kivat lasiset purkit, mutta en vain ole löytänyt. Vinkkejä?
Minusta tuosta hellan yläpuolella olevasta kaapista, tuli nyt aika söpö. Melkein tekisi mieli ruuvata ovet irti..:)

Miten se kevään tulokin nyt jotenkin viivästyi? Lunta ripsottelee vähän väliä, onneksi ei suuria määriä sentään ja aurinkokin on piilossa.. No, pianhan siirrytään kuitenkin jo huhtikuuhun, joten kesä on hurjan pian. IHANAA!! 

 

14 kommenttia:

  1. "Nauruterapia" ystävien kanssa on ihan parasta ja pitäisi melkeinpä määrätä "pakolliseksi" kerran vuodessa - vähintään! ;)

    VastaaPoista
  2. Hei, ihania purkkeja :)

    Itse maalasin pilttipurkkeja valkoisella läpikuultavalla lasimaalilla ja tein niihin etiketit, jolloin niistä tuli todella söpöjä maustepurkkeja. Ja mikä parasta, nyt ne kaikki on samanlaisia! Toimii tietty myös ilman maalausta, jos tykkää pelkästä lasista :)

    VastaaPoista
  3. Uijui miten hyvältä näyttää...ihania purkkeja ja astioita!
    Kivaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Voi miten siistille kaappisi näyttää. Toivottavasti minäkin sain sinulta jonkinlaisen inspiraation keittiökaappien siivoukseen.

    VastaaPoista
  5. Onpa niin ihanan näköisesti kaikki purkit ja purnukat järjestyksessä. Todella ilo silmälle. Oikein ihanaa tiistaita.

    VastaaPoista
  6. -T-: Totta. Meillä on tällainen ystäväporukka ja tavataan 3-4 kertaa vuodessa. Uusi päivä sovitaan aina ennen illan loppua, ettei jää..Ja aina nauretaan kovaa ja paljon! =)

    Nanna: Kiitos hyvä vinkki! Pitääkin miettiä jos tekis juuri noin! :)

    Päm: Kiitän ja kivaa viikon jatkoa! :)

    Villa Elina: Tällä siivouksella on vain taipumus laajeta ja kohta on kaikki tavarat pöydillä ja lattioilla! =) Inspistä sinnekin lähettelen.:)

    Johanna: Kiitos ja mukavaa tiistaita myös sinulle! :)

    VastaaPoista
  7. ihanalta kuulostava shoppailureissu ystävien kesken
    hauskoja nuo muropurkit,mistä ne on?
    ja pieniä lasisia purkkeja mausteille löytyy meidän liikkeestä, Ib Laursenin,kyseleppä teidän omista liikkeistä,voi löytyä läheltäkin

    VastaaPoista
  8. Voi miten kauniit kaapit sinulla on.... Kaunista katseltavaa...
    Ha det bra !
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
  9. Oioi, kaikki niin kadehdittavan siistissä järjestyksessä! Kevät tosiaan hieman antaa odottaa itseään, täällä tulee tälläKIN hetkellä lunta taivaan täydeltä. Mun blogissa on sulle haaste, käyhän kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
  10. Hei säkin tykkäät Kelloggsin purkeista :-) Mulla myös kolme, yksi lila, yksi vaaleanpunainen ja yksi vaal.sininen. Ne on niin kivoja!! Niin ja noita Pentikin purkkeja löytyy myös :)

    VastaaPoista
  11. Kristiina: Muropurkit on sellaisia kylkiäislahjoja. Ostamalla kaksi muropakettia sai peltilaatikon kaupanpäälle. Näitä tais olla syksyllä kaupoissa. :) Pitääkin katsella niitä maustepurkkeja vielä.

    AnnaO: Kiitos.:)

    Sanne: Kiitän kovasti! :)

    Terhi: Lunta tulee TAAAAS täälläkin... Kiitos, täytyy tulla ottamaan haaste vastaan! :)

    Hannis: Juu, noi Kelloggsit on ihania!

    VastaaPoista
  12. Kyllä on kuin taideteos. Minä varmaan pitäisin ovet auki ja nauttisin näköalasta :) Tuollaiset Kelloggs-purkit olisi hauskat. Ei ole osunut täällä meillä silmiin.

    VastaaPoista
  13. Hei,
    Aivan ihastuttavia nuo sinun numeroidut lasipurkit!!!
    Mistä ne on ostettu vai oletko itse tehnyt ja jos olet niin mitenköhän?
    Kaunis kiitos vastauksesta jo etukäteen :)

    VastaaPoista