tiistai 22. maaliskuuta 2011

Tiistaita

Älyttömän paljon kiitoksia kaikille teille ihanille, jotka viime postaukseen jätitte kommentin!! Moni oli siellä ennestään tuttu, joilta saan ilokseni muutenkin kommentteja. Ilahduttavan moni oli myös uutena jättänyt kommentin.KIITOS!!
Tarkoitus siis ei tietenkään ollut painostaa ketään tai sanoa ettei täällä saa käydä kommentoimatta. Vaan kannustta kaikkia jättämään merkin edes silloin tällöin itsestään..Sitähän tämä bloggaaminen parhaimmillaan on, ajatusten vaihtoa.. :)
 


Parhaat aamuhetket ovat rauhallisia. Lapset vielä nukkuvat ja voi ihan rauhassa lukea kirjaa tai lehden (jos jaksan sen postilaatikosta hakea..) Pari kuppia tuoretta kahvia ja leipä. Ihanaa ja rauhaisaa!
Kun lapset heräävät, alkaakin meillä aikamoinen elämä. Pienempi on meinaan niin utelias kaveri, että koko ajan saa katsoa, mitä saa päähänsä. Hän ei ole mikään sellainen "villi", että juoksisi ja pomppisi kaiken aikaa, vaan touhuaa jotain ja koko ajan!! Saa kaikki lukot ja systeemit auki ja koneet käyntiin...Yritän lohduttaa itseäni, että jospa hänestä sitten kasvaisi sellainen erittäin ahkera ja aikaansaava aikuinen!! =))

MUKAVAA PÄIVÄÄ JOKAISELLE!! 

Ps. Osaisiko joku neuvoa miten lisätään tuohon loppun se rastitusjuttu "tykkään" ...

19 kommenttia:

  1. Onpa keväiset GG:n mukit :) Täytyypä vierailla paikallisessa sisustusliikkeessä, tuolla 'kuosilla' olevista mukeista aamukahvi maistuu varmasti erityisen hyvältä :)

    VastaaPoista
  2. Aamut alkaisi kyllä ihanasti jos saisi juoda aamukahvit rauhassa, mutta meidän vesselit herää kuuden puoli seitsemän aikaan, ja tämä äiti haluaa nukkua. Mutta joskus harvoin on pojat nukkunut jopa seitsemään :) ja olen ite herännyt juuri sen verran ennemmin että kahvit on ehtinny nautiskella kaikessa rauhassa.

    Aurinkoista tiistaita!!

    VastaaPoista
  3. Ihanoita kuviasi käyn useinkin katselemassa ja olen varmaan kommentoinut ennenkin?:) Laitan tähän osoitteen, josta löydät ohjeen pikakommentoinnin liittämiseen:http://grandmarjattah.blogspot.com/2009/10/reaktiot-bloggerissa.html

    VastaaPoista
  4. Meillä kaikki vetelee sikeitä niin pitkään aamulla kuin vaan mahdollista ;) Mutta työaamuinani herään muita aiemmin, ja nautin rauhallisesta suihkussa käynnistä ja meikkailusta ( vaikka toki koisisin kaikkein mieluiten ;)

    Ihanat Helmililjat sulla sielä, ja noi Gg:n astiat on kyllä tosi suloisia :)

    En ehtinytkään jättää edelliseen postaukseen kommenttia, mutta tottahan tuo on tosiaan, kuinka oliskin mielenkiintoista tietää ketä kaikkia siellä mahtaa käydäkkään.

    Ps:Muakin muuten kiinnostaisi tuo tykkäys-nappula!

    VastaaPoista
  5. Mulla odottaa postissa 2 samaista GG:n mukia <3
    Ja aamu olisi täydellinen kun joku vielä tekisi nuo aamupalat valmiiksi =)

    VastaaPoista
  6. Ihanalta kuulostaa nuo rauhaisat aamut! Meillä nuorin herää puoli kuudelta, joten siihen aikaan noustaan ylös ja isommat sitten vielä nukkuu tunnin verran ennen kun heräävät.
    Noista GG:n mukeista amukahvikin kyllä maistuu niin hyvälle ja ovat niin kauniita katsella, että kiva on niistä aamukahvia juoda! :)

    Mukavaa päivänjatkoa sinne!

    VastaaPoista
  7. -T-: Toi kuosi on mun lemppari kukkakuosisista. :)

    VastaaPoista
  8. TiinaK: Huh, meillä ollaan aamu.unisia, joten aika usein herään vähän aikaisemmin.:=

    Inkivääri: Kiitos ja kiitos tuosta linkistä. Otin heti käyttöön..

    Iida Emilia: En minäkään joka aamu jaksa nousta, vaan nautin sängyn lämmöstä, siihen asti kun pojat herää..:) Gg:t on ihania!

    Sari: Kiva, toi on niin kaunis muki, mun mielestä. Ihan lemppari! Aamupala valmiiksi kuulostaa aikas kivalta! :)

    Linda: Voi voi, onneks meillä nukutaan pitkään..:)Gg:t on niin hyvän mielen mukeja!! :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos tuosta "tykkää"-nappulasta. Ihanalta näyttää sinun helmililjat.

    VastaaPoista
  10. Minulla on rauhallinen aamuhetki, kun saan lapset ovesta ulos ja kouluun. Meidän kuopus (tyttö) on ollut aina melkoinen "säätäjä" ja edelleenkin hänelle sattuu ja tapahtuu. Onneksi on vähän tasoittunut iän myötä :)

    Iloista tiistaiehtoota!

    VastaaPoista
  11. Minä käyn täällä aina lukemassa uuden postauksen!Viime aikoina vaan tosi vähän ehtiny( tai jaksanut kirjautua tänne) kommentoida minnekkään!

    Meillä aamuvirkku poika herää aina ekana,ennen seiskaa..:P
    Lähteepä päivä ainakin ajoissa käyntiin!Sunnuntaina olinkin tehny jo vaikka mitä ennen ysiä!:D

    VastaaPoista
  12. Ihania kuvia! Kyllä kukat ovat kauniita!

    VastaaPoista
  13. Ihanat kukat ja kukkien ruukku! Ja viime postauksen pöytälamppu <3...rauhalliset aamuhetket ovat kyllä ihan niitä parhaita.

    VastaaPoista
  14. Olisin nyt ihan melkein katkera Sinun mahtavannäköisistä leivistäsi, mutta löysin itsekin täältä ruisleipää! Joten nyt vain katson mallia leivänpäällisistä :) Kauniit asiat kyllä saavat aamukahvinkin tuntumaan erityiseltä.

    VastaaPoista
  15. SannaP: :)

    MerjaK: Mukava kuulla, että mahdollista rauhoittumista voisi olla odotettavissa...=)

    Niina: Se aamunousemissa on kyllä ihanaa, kun puolenpäivän aikaan huomaa saaneensa aikaan jo vaikka mitä ja päivää jäljellä vaikka kuinka..=)

    PiiaS: Kiitos.:)

    Sanna-Riikka: Kiitän ja niin ovat!

    Johanna: Tuo on niin totta. Mies aina nauraa mulle kun sanon, etten voi juoda rumasta mukista tai päivä alkaa huonosti..=)
    Mukavaa, että olet tehnyt uuden löydön! Maistuu varmaan taivaalliselta kaiken muun jälkeen..=)

    VastaaPoista
  16. Kauniit astiat ja kukka-asetelma. Rauhalliset aamuhetket ovat ihania.
    - Tiina -

    VastaaPoista
  17. Ihanalta näyttää sinun aamuhetkesi!

    VastaaPoista
  18. Blogissani on sinulle tunnustus :)
    Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  19. Tiina ja Satu: Kiitos :)

    J: Kiitos kaunis. Koitan vastailla siihen pikimmiten.:)

    VastaaPoista