torstai 27. lokakuuta 2011

Voi hitsit kuinka aika juoksee... Munsta tuntuu ettei se oo mennyt koskaan näin nopeesti. Tuntuu ettei ehdi puoliakaan tehdä asioista mitä pitäis tai on suunnitellut! Rästihommia on pitkä lista. Vai oonkohan nykyisin vaan laiska ja saamaton? Tuntuu, että kaikki muut ehtii tehdä vaikka ja mitä..Talvikin on täällä minä päivänä tahansa ja mulla on ikkunan pesut pahasti vaiheessa, kranssitarpeet ja sammaleet metsässä, piha pitäis siivota lasten leluista ja trampoliini pakata talviteloille...
Joskus pohdin mitä tein ennen lapsia? Siis näitä kahta pienempää. Meidän vanhin poika oli silloin jo "iso", siis ei tarvinnut koko ajan äitiä perään katsomaan ja auttamaan ja on muutenkin aina ollut rauhallinen tapaus. Eli aikaa oli silloin rutkasti enemmän, mihinköhän mä sen käytin?? =)
 No aikansa kutakin ja ihanaa aikaahan tämä kaikin puolin on kun lapset on pieniä! Joka päivä muistutan itseäni kuinka onnellinen oon näistä!! :)
Mun toinen puoli on vaan se stressipeikko joka kasaa itselleen paineita tekemättömistä töistä..=) Mutta tarkoitus ei ollut pelkästään valittaa tekemättömiä töitä, vaan näyttää pari kuvaa yläkerrasta..


Yläaulaan mä olen vähän vaihtanut tekstiilejä. Kaikki on vanhoja, kaapista esiin kaivettuja. Meriaiheiset menivät odottelemaan uutta kesää (ihana ajatus..=) ja tilalle tuli vähän lämpimämpiä sävyjä. Tuon takkakehyksen olin jo heivaamassa pois, kun vielä päätin tuohon kokeilla ja siinä se onkin nyt aika kiva. Pitäis varmaan etsiä taas jostain muutama koivuklapi noiden valojen kanssa. 






  
Kiitos taas monista kivoista kommenteista joita viime postaukseen, olitte jättäneet! 
Kaikki eivät varmaan noista matkapostauksista niin välitä, mutta  mulle se on mieleinen aihe ja toivottavasti jokunen muukin tykkää..:)
Postausehdotuksiakin saa laittaa tulemaan.

Ihanaa lokakuun viimeistä viikonloppua kaikille teille ihanille!

30 kommenttia:

  1. Hui! Sehän on tosiaan justiinsa kohta marraskuu...

    Etkä ole kyllä todellakaan ainut "saamaton" siellä ;) Täällä just tuskailin sotkuista kotia, ja muitakin tekemättömiä asioita jne...jotenkin tää aina vaan hämärtyvä maisemakin saa olon vetämättömäksi, ja lapset vie oman aikansa. Mutta ei ressata, eihän ;)

    IHANA tuo yläkerran oleskelutila <3 Silmäni jäivät tuijottamaan erityisesti upeita valaisimia!!! ja kaik muukin on niin kaunista, ja takka sopii tuohon hienosti. Älähän ihmeessä sitä pois heivaa!

    Reipasta viikonloppua Onnelaan :)

    VastaaPoista
  2. Voi, että miten kaunista teillä on!!! Nuo laskosverhot on ihanat, tuollaisia olen miettinyt meidän makkariin. Siis minä voisin otta tuon teidän yläaulan itselleni, saanko?? ;)

    VastaaPoista
  3. Mä niin voisin muuttaa teille! Onnistuuko? :) No, jokatapauksessa aivan ihanan näköistä taas kerran! Sulla vaan on silmää kauneudelle. Heh, mäkin joskus (tai itseasiassa aika usein) mietin, että mitä sitä onkaan tehnyt aikana ennen lapsia. Miten ihmeessä sitä on saanut aikansa kulumaan ;) Kivaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. voi kuinka kaunista, takkakehys on hieno :)
    Niin minäkin olen kaiken aikaa tai sanotaanko joka ikinen joulu sanonut, että nyt aloitan rauhassa ja aikaisin joulun tohinat ettei sit tule kiire, mutta mutta kiire tulee taas, en ole tehny oikein mitään..no jäkälät hain metsästä ja puunkarahkan, jonka maalaan valkoiseksi valan betoniin kukkaruukuun ja siihen kimalletta ja koristetta, mutta kun olisi paljon muutakin keskeneräisiä töitä, no minulla ei ole pieniä lapsia ja silti ei ole aikaa eikä aina oikeesti vaan viitsi..että tutulta kuulostaa.
    Sinulle oikein mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  5. Voih mikä raukea tunnelma :) Tuolla olisi kiva vain olla ja oleskella, kiva takka:)
    Näin uutena bloggaajan ei tunnu aika riittävän kun selailee historioita... eipähän ole tekemisen puutetta;)
    tervetuloa vastavisiitille
    Hyvää päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Hej ! Niin ihan näköistä teillä...Kellopöytä on mahtava..
    Skönt veckoslut till dej !
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
  7. onpas kaunista! Mäkin mietin joskus mitä tein ennen lapsia ja minä kyllä hengasin kavereiden kanssa baarissa ja jumpissa. Ja joskus sitä aikaa kaipaa vaikkei oikeasti vaihtaisi nykyistä pois :). Mukavaa syksyä sinne!

    VastaaPoista
  8. Joo, voin niiiiiin samaistua tuohon sinun kirjoitukseesi! täälläkin ikkunat pesemättä..sammaleet metsässä..kaikki seisoo ja silti on hirveä kiire ja stressi takapuolessa? :D

    Toi kellopöytä on aina vain niin ihastelemisen arvoinen :)

    Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  9. Eilen juuri mietin, miten sitä on kohta saanut olla viikon lomalla ja silti on vielä monta juttua tekemättä, mitä niin piti ehtiä. Silti joskus täytyy löysäilläkin, ja onhan tässä nyt touhuttu kaikenlaista kuitenkin.
    Tykkään kovasti noista verhoistasi.

    VastaaPoista
  10. Ihana blogi, pitää laittaakin heti blogilistaani :)

    VastaaPoista
  11. Iso huokaisu, niin kaunista ja ihanaa!!!! Ja kellopöytä - vau!!

    VastaaPoista
  12. Tuo takka on hieno noiden valojen kanssa. Tollanen olis aika kiva paikkaamaan tunnelmallaan oikeaa tulisijaa. Eihän aina tartte olla niin kauhean ehtiväinen. Mulla ainaki tuntuu hommat kasautuvan ja kasautuvan ja sitten jossain kohtaan kyllästyn sekaisiin nurkkiin, likaisiin ikkunoihin ja eteisessä kasvavaan lehtipinoon ja vedän kuin pyörremyrsky pitkin taloa siivoten ja laittaen. Sitten onkin taas hetken aikaa siistiä :) Puuhakasta viikonloppua Onnelaan!

    VastaaPoista
  13. Pitkästä aikaa taas täällä ja voi miten paljon kaunista katseltavaa!

    Ihan samoilla mietteillä menen minäkin. Ei kai tässä auta stressaila tekee sen minkä ehtii ja lopuilla ei ole väliä. Pitää vaan opetella sietämään epätäydellisyyttä... Vaikeaa mutta niin olen funtsinut.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  14. Terve. Kuules ihan samat ajatukset on täälläkin tuosta tekimisestä tai tekemättä jättämisestä. Mulla ainakin aika menee ihan muualla kuin kotinurkissa. Kun olet luopumassa tuosta takkakehyksestä niin voin hakea sen sitten meille. Olen just tollasta aatellut. Rahaa ei oo, eikä paikkaa, mutta ei väliä.

    VastaaPoista
  15. Iida Emilia: Niinhän se on. Hurjasti vaihtuu kuukaudet.:) Kiva kuulla, on vain niin laiska olo, kun tuntuu ettei saa mitään aikaan, mutta ei masennuta ei!! :) Olen muuten aika tyytyväinen, etten ehtinyt takkaan poistamaan, istuu tuohon kivasti ja tuo tunnelmaa. :)

    Villa Brickyard: Kiitos!:) Mun tekis mieli laittaa myös keittiöön samanlaiset laskarit, kun siellä nyt valkoiset.

    Terhi: Tule tänne vaan! :) Niinpä, enkä silloinkaan kutenkaan saanut mitään ihmeellistä aikaiseksi, kai?? =) Mukavaa viikonloppua sinullekin!

    Anja: Kiitos! :) No sinulla on sentään jotain jo haettuna. Pakko pinkasta tosiaan munkin, ennen kuin ensilumi sataa..:)

    Koivukujanriikka: Kiitän.:) Joo, joskus oikein harmittaa kun ei meinaa ehtii edes käymään uusia päivityksiä käydä kurkkimassa suosikkiblogeista, tai kommenttia jättämään.. Mutta kiitos kutsusta, tulen tottakai vastavierailulle! :)

    RiittaSinikka: Kiitos ja sitä samaa sinulle! :)

    Sanne: Kiitos! :)

    Mansardikatonalla: Juu, onhan tämä nykyinen elämä kiireineen ja lapsineen kuitenkin aika ihanaa! :)

    VastaaPoista
  16. Jasmiina: Oikeesti helpottavaa kuulla, etten ole yksineni hukkumassa tekemättömiin töihin! =)
    Kait ne joskus tulee tehtyä..:)

    Nora: Kiitos. Totta ja itsehän sitä itselleen niitä työmääriä kasaa.=)

    Jenny: Kiitos ja tervetuloa! :)

    Jasminella: Kiitos kaunis!

    Tiina: Joo, onneksi en ehtinyt sitä laittamaan kiertoon. Tykkään siitä, mutta sille ei vain oikein meinannut löytyä paikkaa.

    Bea: Kiitos ja kiva kun olet poikennut! :) Totta ja pakko kai se on. Mua vaan alkaa hermostuttamaan kaikki tekemättömärt työt ja tuun huonotuuliseksi.. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  17. Mistä olet tuon takkakehyksen hommannut/ostanut? Tahtoo semmoisen !

    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  18. Aivan ihana tunnelma välittyy näistä kuvista. kaunis kokonaisuus:)
    Mulla on neljä lasta ja tuntuu ihan samalta että mitään ei kerkiä tekeen ja työt kasaantuu. Toi on tuttua että miettii mitä teki ennen lapsia??
    Hyvää viikonloppua
    Jaana

    VastaaPoista
  19. Huoh, teillä on niin nättiä :)
    Onko muuten tuo rottinkituoli Ikeasta?

    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  20. Reissuja ja romantiikkaa: Pitänee sitten muistaa sua. Osaat tienkin jo vanhasta muistista.:) Asenne kohillaan! Mullakaan ei ollut tilaa, niin oli vaan pakko tehdä sitä! =)

    Anonyymi: Noita kehyksiä on ollut myynnissä ihan halpahalleista-sisustusliikkeisiin. Myös postimyynneissä, ellos, hobbyhall yms olen nähnyt myynnissä. Hintahaitari on reilusta 100e moneen sataan euroon... Tuo meidän on ostettu jo pari vuotta sitten.
    Mukavaa viikonloppua! :)


    Jaana: Joo näkyy moni muukin miettivän samaisia ajatuksia! :) Hyvää viikonloppua!

    Naksu: Kiitos! Tuo on tosiaan se Ikean tuoli. Aika kivannäköinen ja jopa hyvä istua. :)

    VastaaPoista
  21. Todella kaunista! Mistä olet nuo laskarit hankkinut, juuri oikean väriset ;) t.Suvi

    VastaaPoista
  22. Heippa! Tuo kellotaulupöytä on kyllä upea! Sitä olen jo aiemminkin täällä ihastellut : ). Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  23. Kauniita kuvia, aula näyttää niin kutsuvalta :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  24. Tulikohan mun viesti perille ;)) T.Suvi

    VastaaPoista
  25. Ei kantsi stressata, oon yrittänyt itsekkin opetella olemaan stressaamatta. Jos kaikkea ei ehi tehä niin tuskinpa maailma siihen kaatuu;-)))

    Aivan ihastuttavia kuvia..eläkä missään nimessä hävitä kaunista takkakehystä!

    Oikein mukavaa viikonloppua<3


    ( Ps:Arvonta mun blogissa)

    VastaaPoista
  26. Suvi: Kiitos. Laskarit on Ellokselta. :)

    Uusi kaunis päivä ja AnnaO: kiitos teille mukavista kommenteista!:)

    Arja: Kiitos ja näinhän se on! :)
    Pitääkin tulla osallistumaan..

    VastaaPoista
  27. Voi miten ihania kuvia!!! Aivan ihanan näköistä! Tykkään! <3 <3

    VastaaPoista
  28. Olen kertakaikkisen ihastunut blogiisi ja teidän kauniiseen kotiin! Tuo "takka" on ihan mahtava, tahdon samanlaisen :D

    VastaaPoista
  29. Hei! Kotisi on kaunista katseltavaa. Kellopöytä on aivan mahtava. Huomasin takan päällä olevan kauniin, valkoisen 5-haaraisen kynttiläjalan. Minä tahtoisin samanlaisen oman takkani päälle, mutta mistä voisin sellaisen ostaa? Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista