perjantai 9. joulukuuta 2011

Perjantai

Kaunis kiitos lipasto postaukseen kommentoineille! Melkoisen yksimielisiä olitte maalaamisen suhteen..:) Onhan se totta, että tekee vähän ilkeää maalata tuollaista vanhaa kalustetta, mutta toisaalta itseni tuntien ihmettelen, jos ei viimeistään keväällä auringon säteiden pilkistäessä ala pensseli viuhumaan.. =) No yritän hillitä itseni..

Kerroinkin jo , että yläkerrassa vähän järkkäilin ja tänne aulaankin vaihdoin punaisia tyynyjä. Piti myös viritellä valo tuohon oveen, mutta arvatkaas olenko kaikessa viisaudessani säilönyt muuntajat eri paikkaan!! Siis oikeesti, en löydä niitä mistään..Onkohan lapset kähveltäneet ne? EI edes mulla ole oikeesti voinut tulla mieleen laittaa niitä muualle kuin valosarjat???






Mun tekis hirveesti mieli jotain kauniita tapetteja.Jotain vaaleeta ja hillittyä, ehkä harmaata, mutta muutkaan värityt eivät ole poissuljettuja.. Ainakin makkariin ja Benjaminin huoneeseen, pitäis löytää. Jos sitten sais tuon Benjaminin huoneen käyttöön.. Olkkariinkin voisin laittaa, jos jotain kivaa löytyis. Olisiko jollain heittää jotain hyvää nettisivua, jossa vois valmiiksi vähän malleja katsella. Lasten kanssa kun tuo tapetin valitseminen tuntuu vähän stressaavalta ajatukselta...=) Tietysti tapettivinkkejäkin saa antaa!!

Nyt on sitten luvattu kunnon lumimyräkkää ja toivon, että se myös täällä tulee alas kunnon lumena, eikä räntänä!! Se pieni lumimäärä joka jo saatiin, on ihme kyllä pysynyt maassa ja maa on sieltä täältä valkoinen. Lapset kovasti jo iloitsee siitäkin. =)) 
Nyt lisäämään takkaan puita ja kahvinkeittoon...


IHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!!

19 kommenttia:

  1. Siis ihan mieltsin ihanan näköistä! Mä tykkään kyllä kybällä sun tyylistä :) Arvaas,täällä kuule ihan sama juttu noiden muuntajien kanssa,ei mitään hajua missä ovat.Ja mä olin niin dorka etten edes tajunnut niiden puuttuvan vaan virittelin valot paikoilleen ja sitten vasta rupesin ihmettelemään että puuttuuko täältä jotain ;)Kait mä nyt joudun ostamaan uusia valosarjoja että saan niistä mötikät,vai saakohan niitä jostain ostaa pelkästään?

    VastaaPoista
  2. Kauniin tunnelmallista on kotonasi, nuo rottinkiset kalusteet on älyttömän kivoja.Tykkään!

    Mukavaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  3. Näyttää niin ihanalta! Voisin heti muuttaa tonne :)

    VastaaPoista
  4. Cia: Kiitos ja ihana kuulla, et jollekin muulekin voi käydä näin! =) Eipä noita kait erikseen myydä, kun on tarkkaa, että ovat samaa sarjaa ja noitahan on pilvein pimein..Tai näin oon käsittänyt. Jos myydään, niin vinkatkaas..=) Harmittaa nyt ostaa uusia.

    Tuija: Kiitos. Mäkin tykkään rottinkista, on jotenkin lämpöinen materiaali. :)

    Sarkka: Voi kiitos: =)

    VastaaPoista
  5. Oi että on sitten kaunis aula!! Aivan todella ihana!<3 Tuo rottinki tuoli rahineen, jolla on lampaantalja, on todella kutsuva. Ja tuo valo tekotakassa on aivan ihana idea!<3

    VastaaPoista
  6. Voi kuinka lämmin ja kutsuva tunnelma kuvistasi välittyykään!
    Meillä on tapettirullat hankittuna makuuhuoneeseen ja mies lupasi vielä ennen joulua ne seinälle laittaa. :) Niin ja Laura Ashleylta tilasin.

    VastaaPoista
  7. Oi, miten kodikasta <3 Täällä on ihan mieletön myräkkä, lumena tulee alas onneksi. Kävin just auttaas kaverin ojan puolelta takas tielle. Että semmosta täällä. Kivaa ja turvallista viikonloppua, ajelkaa varovasti jos autolla liikutte!

    VastaaPoista
  8. Jestas miten ihana tunnelma tuolla aulassa! <3 Pääsenkisinkö vähän lepuuttaan jalkoja tohon nojatuoliin?? :))

    VastaaPoista
  9. Kiitos kun piipahdit pitkästä aikaa itsekkin olen vain lähes käynyt vastavierailulla, mutta iloitsin suuresti käynnistäsi ja katselinkin samalla kertaa aikaisempia postauksiasi.
    Lastesi leipomis puuhastelut olivat tosi suloista katseltavaa ja niin herkullisen näköisiä pipareista tuli oikeita taideteoksia ja ne tuoksut jotka leijailee!
    Sinulla on täällä kotonasi viehättävän näköistä, kuin kevät tuulen raikkautta josta pidän paljon.

    Oikein hyvää joulun alusaikaa teille ja toivon mukaan lapset pääsee pian pulkkamäkeen ja pyörittelemään lumiukkoja!:)

    VastaaPoista
  10. Niin kaunista..! Tuo takka on kuin piste iin päälle. Itsekin haaveilen takasta, mutta pitäis vain ekka löytää semmoselle paikka meijän huushollista.

    VastaaPoista
  11. Voi huokaus että on upean näköistä!! <3 <3
    Ihanat verhot!!Ootko itse ommellut?Mä haluan tuollaiset keittiöön!! <3

    Mukavaa viikonloppua!:)

    VastaaPoista
  12. Tiedätkös, että minulla kävi muuntajien kanssa samanlailla..ihan ihmetyttää kun löysin ne..... millä ihmeen logiikalla oon säilöny ne koirien talvitakki laatikkoon..hohhoijaa..eli etsi jostain ihmeellisestä paikasta :-))
    Kauniita kuvia ja ihana tunnelma:-))

    Mukavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
  13. Kaunis kokonaisuus pienintä yksityiskohtaa myöten. Pidän todella paljon :) Lumenvalkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  14. Tuo teidän aula on aivan mahottoman ihana!!!!!! juuri sellainen minkä minäkin ottaisin. Niin ihanan viihtyisä ja tunnelmallinen.<3<3. Meillä ollaan luovuttu noista tapeteista aika monessa huoneessa, kun tuo maalattu on helpompi muuttaa erilaiseks. Mut antaahan ne tapetit kodikkaamman tunnun kuitenkin. Mukavaa viikonloppua sinulle!!

    VastaaPoista
  15. Kyllä on kaikki niin kaunista. Mistähän tuo "takka" on hankittu?

    VastaaPoista
  16. Miten teillä voi JOKA NURKKA olla näin kaunis!!!!!!n HUIkean upea koti. Tää on kyllä sellainen inspiraation lähde... *huokaa*

    milana

    VastaaPoista