torstai 10. toukokuuta 2012

Kurkkaus lastenhuoneeseen

MOI! 
Tulipa teiltä kivasti viestejä viime postaukseen. Niitä on niin mukava saada, ainakin tietää siellä olevan jonkun.Joo, näkeehän noista laskureista kävijämääriä, mutta kyllä se viesti on aina viesti! Eli kiitos niitä jättäneille!  Eikä tarvii mun juttuja kommentoida, voi vaikka kertoa omista kuulumisista. Aina kaikki kommentit mielenkiinnolla luen. 
Voisiko joku vielä kertoa, mistä laitetaan se asetus, että vastaa jokaiselle omaan kommentin? Ymmärsikö joku? Kaikilla muilla lähes se jo näkyy olevan käytössä..
Lämpöisesti toivotan myös tervetulleeksi uudet lukijani. Kiva kun olette tänne löytäneet!


Nyt pikku kurkkaus meidän Benjaminin huoneeseen, joka siis vielä vaiheessa.



Tapettia pohdin kauan. Mietin ruutua, raitaa ja tähtiä, niin ja tietysti tätä johon päädyttiin. Tykkään kyllä tosi paljon. Minusta livenä vielä paljon kivempi, kuin kuvassa. 



Tuo Salama lentolaukku on viime reissulta Disney Storesta. Tuntuu olevan jokaisen pojan mieleen, niin meillä käyneille, kuin jo lentokentällä.:) Ja niin tärkeä meidän pojalle!


  Polkuauto


 Täällä on kuulkaas nautittu jo sellaiset määrät kahvia ja jäätelöä, sekä muitakin herkkuja.
Aika lemppari lelu tällä hetkellä.


Pitihän sinne sitten ommella muutama jäätelökin.
 

 Kirpparilta joskus lähti mukaan ihana vanha ja elämää nähnyt lasten keinutuoli.

Hakusessa olisi vielä verhot ja matto. Hylly odottaa kiinnittäjäänsä. Lisäksi mulla on yksi ajatus tänne. Katsotaan koska ehdin toteuttamaan sen.:)
 Jos joku on nähnyt jossain puista kahvinkeitintä, niin vinkkiä mielellään tulemaan.

Palaillaan kurkkaamaan tänne, kun on vähän valmiimpaa!


 ja jokaiselle oikein ihanaa loppuviikkoa! Toivottavasti aurinkokin näyttäytyy! 
Halauksin :) 


29 kommenttia:

  1. Voi upeus sentään. Ihanan rauhallinen ja hillitty, mutta kuitenkin herkku ja niin houkutteleva. Ei ihme että jätskit maistuu ja puputkin viihtyvät siellä. Oikein onnistunut pikku pojan huone!

    VastaaPoista
  2. Ihanan seesteistä, todella hyvät värit ja tuokeinutuolion ihana. Meillä on sellanen lasten tuplakeinutuoli. Se vie liikaa tilaa.. Hyvin olet muutes lelut saanut piilotettua !! Hienot tötterötkin olet tekassut. Meillä pikku-muorin ullakkokammari hakee vielä(kin) tyyliään..se olis projektina seuraavana. Nautinollista kiekkoiltaa !!!

    VastaaPoista
  3. Rakastan tapetteja, joissa pohjaväriin on painettu valkoisia kuvioita. Tuo on kyllä niin ihana sävyltään ja kuvioiltaan...
    Kuvien perusteella huoneessa on todella ihanan lämpöinen tunnelma ♥

    VastaaPoista
  4. Kiitti Ansku! Rauhallisena yritän muuten värit pitää koska onhan noita leluja! :)

    Reissua ja romantiikkaa: Kiitos kovasti. Onhan noita leluja ja värejä tässäkin huoneessa. Olen yrittänyt "häivyttää" niitä rottinkikoreihin. Pojille vaan on tarjolla niiiiin vähän mitään kivaa. Aina vaan jotain hirviöitä ja dinosaurauksia...

    SisustEllen: Minustakin tosiaan kaikkiin lelumääriin verrattuna huone on edelleen suht rauhallinen. :)

    VastaaPoista
  5. Jos nämä kommentit ei olisi erillisessä ponnahdusikkunassa (vaan blogissa tekstin perässä), niin olisikohan siinä sitten automaattisesti jokaisen kommentin jälkeen kohta jossa lukee "vastaa". Eli näin saisit ehkä kommentoitua jokaista kommenttia erikseen? :)

    VastaaPoista
  6. Oi että on ihanan näköinen huone!! :)

    Ihanaa loppuviikkoa! ♥

    VastaaPoista
  7. Voi kuinka ihana huone!!!

    Mistä olet löytänyt nuo rummut/rasiat (?), siis nuo joissa on kolmiokuviointi reunassa. Olen etsinyt noiden myyjää joka paikasta, mutta en löydä.

    Valitse kommenttilomakkeen sijoittaminen kohdassa "upotettu tekstin alle" kohta. Silloin sinun pitäisi pystyä vastaan jokaiseen erikseen.

    VastaaPoista
  8. Ihana pienen pojan huone! Aivan unelma! Itselläkin sama ongelma noiden kommettien kanssa. Olenpa kuulolla ohjeiden suhteen. Itse muistelisin että joskus oli tarjolla joku päivitys tästä. Silloin en napannut. Nyt sitten olisin kiinnostunut mutta en löydä minäkään...

    VastaaPoista
  9. Söpö huone!
    Se löytyy asetukset ------> kommentit!----->valitse upotettu

    VastaaPoista
  10. Aivan mielettömän söpö huone pojulla <3 Aivan kerrassaan ihana!

    VastaaPoista
  11. Upea lastenhuone kerta kaikkiaan!
    Tuo keinu, pupu, pyöreät laatikot, tapetti. Kaikki niin hienoja ja sopivat upeasti yhteen!

    VastaaPoista
  12. Ihanan näköistä. Meiltä löytyy kanssa tuo sienilamppu ja noita Tilda jätskejä olen kanssa väsäillyt viime kesänä. Tein myös muffinsseja ja mansikoita. Niistä taitaakin olla postaus viime kesältä. Vitsit miten hieno tuo Salama laukku. Ollaan käyty n. miljoona eri kertaa Disney storessa Jenkeissä, Lontoossa ja Italiassa, mutta koskaan ei ole vielä tuota tullut vastaan. Onko siitä kauan aikaa kun olette sen ostaneet ja mistä maasta se olikaan?

    VastaaPoista
  13. Ihana! Suostuiskohan noi meidän pojat jos tehtäisiin heille vielä oikea kunnon poikien huone? Olet kyllä nähnyt valtavasti vaivaa ja toteutus on mainio. Tapetista tykkään ihan erityisesti. Huomattavasti mielenkiintoisempi kuin ruutu tai raita. VOi kuinka ihana. Uskon, että tämän huoneen lapsesi muistaa myös vuosien kuluttua :)

    VastaaPoista
  14. Siis niin on nättiä kerrassaan <3
    Ripaus punaista ja vaaleansinistä on tosi ihana yhdistelmä!

    Meillä vaihtuu lastenhuoneessa aika usein järjestys, ja nytkin tekis mieli siellä jotain uusia. Tapetista olen myös haaveillu pitkään! Toi tapetti on kyllä tosi kaunis <3

    Leppoisaa lauantaita, ja ihanaa äitienpäivää huomiselle <3

    VastaaPoista
  15. kännykällä luettuna jokaisen kommentin perässä sullakin on toi vastaa vaihtoehto.mut tässähän kommentit tulee suoraan perään.Ihana huone!voi kun meille mahtuis lastenkin keinutuoli.tuoli.

    VastaaPoista
  16. Kaunis huone ja ihana tapetti ♥

    VastaaPoista
  17. Ihanan söpis huone ja tuo tapetti on kyllä kaunis. Ja totta, livenä vieläkin ihanampi.:) Ihanaa äitienpäivää sinulle!

    VastaaPoista
  18. Ihanan harmoninen tunnelma:) tapetti on kiva.

    VastaaPoista
  19. Onpa kaunis huone! keinutuoli on niin soma.

    Ja noi jätskitötteröt muistutti että munkin piti ommella niitä ja pari kakkuakin.

    VastaaPoista
  20. Kauniilta näyttää lastenhuone!! Passaa leikkiä:)

    VastaaPoista
  21. Kaunis huone!
    Mä näen kauniista lastenhuoneesta vain päiväunia. Meillä on koko huone tapetoitu julisteilla.. vaikka mitä ihanaa sinne värkkäisin, ei sitä ees huomaisi :)

    VastaaPoista
  22. Oi..onpa ihana pojan huone...söpöinen , mutta ei liikaa...rauhallinen tunnelma <3 tykkään kovasti :D

    VastaaPoista
  23. Aivan ihastuttava huone pojalla!!! :) Blogissani on sinulle muuten tunnustus, toivottavsti sitä ei sinulla vielä ole ;)

    VastaaPoista
  24. Ihana Onnela teillä! Me juuri rakennamme omaa Onnelaa :)

    VastaaPoista
  25. Oih, miten ihana huone! Mieletön ihanuus tuo kiikku, ja polkuauto aiheuttaa väristyksiä, hykerrrrrRRRRyttävän suloinen! Milana

    VastaaPoista
  26. Hei tässä sisustelen pienen pojan huonetta, ideoita etsin ja päädyin tänne sinun blogiisi :) ompas suloinen pojan huone!

    Tervetuloa vastavierailulle Valkoisen Talon Tarinaan :)
    mukavaa illan jatkoa

    VastaaPoista