torstai 28. kesäkuuta 2012

Siivouksesta ja kirja kiertoon

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Mukavasti teitä mukaan lähtikin. Mielelläni olisin kaikille teille kirjan postittanut, mutta arpa ratkaisi ja tällä kertaa kirja lähtee Norpalle! Norppa kirjoitti kommentin:
Hip hei, mukana ollaan ja tätä olen miettinyt itsekin, nimittäin kirjojen kierrättämistä. Kaikki eivät mahdu, eikä tarvikaan mahtua kirjahyllyyn ja kivan hömppäkirjan luettua, sitä samaa iloa ja rentoutta voisi jakaa muillekin. :)
Laitathan minulle yhteystietosi, niin saan kirjan postiin. :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tiedättekö joskus munsta tuntuu, että blogistania on täynnä täydellisiä naisia. Hoitavat lapset, kodin, työn, pihan, askartelevat ja ompelevat käden käänteessä ja siinä sivussa harrastavat ja pyöräyttävät perheelle lämpimäisetkin tuosta vaan :) Meillä näin ei ikävä kyllä ole! 
Näen silmissäni, katson minne vaan, tavaroita vailla paikkaa, vaatemyttyjä..Tekemättömien töiden lista on loputon..... Kun yritän ulkona, sisällä on kaikki vinksin vonksin ja toisin päin.
Rakastan siisteyttä, mutta ei meillä vaan kauan mikään kunnossa pysy. Vaikka omasta mielestäni järjestelen jotain suunnnilleen koko ajan. Ennen ehdin tehdä käsitöitä ja jossain välissä ompelin jopa vaatteenikin. Nyt kone pölyttyy jossain..=D Olenko minä siis laiska vai missä mättää?? 

Tänään kuitenkin järjestelin keittiötä ja oikeastaa astioita, vitriinistä toiseen. Turhaa hommaa sanoisi joku, mtta pitäähän nekin välillä pestä, kun osa on ollut pitkään käyttämättä. Joten tässä pientä kuvamateriaalia.


Hankin muuten tuollaisen kattokoukuston jossain välissä. Tykkään siitä, mutten osaa pitää siinä mitään. Aina kun laitan siihen jotain roikkumaan, tuntuu et ne on tiellä.
Mä en vois koskaan pitää vaikka säleverhoja koko päivää ikkunoiden edessä. Tuntuu et alkaa "ahdistaa", jos ei näe ulos. :)

                                            Jotain yrttijuttua ajattelin tohon kokeilla vielä.



 
         Eli lyhykäisyydessään vaaleat astiat muutti vitriinistä tähän ja värikkäät taas vitriiniin.





                     Ja tässä vitriiniin siirtyneistä astioista kuva. (Lasiovet vielä pesemättä.)
                                                 Kyllä gg:t on mun lemppareita!:)

Palatakseni tuohon alkuntekstiin, niin voitte uskoa, että tämän sisällä tehdyn siivouksen jälkeen, on taas junaradan kappaleet pitkin olohuonetta. Vaatteita vaihdettu sen seitsemän kertaa ja mehujäätä lattiat täynnä. Joten hommat jatkukoon!
Mutta ei kai se niin vakavaa ole. Lapsiperheen elämäähän tämä!!

ILOA LOIPPUVIIKKOON!! ja aurinkoa.. :)


40 kommenttia:

  1. Kylläpä oli tuttuja ajatuksia ja aiheesta jotain kirjoitinkin joku päivä sitten :) Siis, että mikään ei vaan pysy kauan kunnossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Pitääkin käydä kurkkaamassa. Joo on se vaan kumma juttu.

      Poista
  2. Juu, samanmoisia ongelmia täälläkin :-)

    Kylläpä on teillä kaunista!

    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kuulla, etten tuskastele tätä yksin. :) Samoin sinulle.

      Poista
  3. Ihanan värikäs GG-kokoelma sulla! Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo mäkin tykkään. Aamuisin voi valita mielialan mukaan mukin värin ja kuosin, heh. :)

      Poista
  4. Tuo on jotenkin aina niin lohdullista kuulla, että myös muiden kodeissa vallitsee aika ajoin kaaos, vaikkei sitä koskaan kuvista huomaakkaan. Todella todella kaunis koti sinulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja on tännekin päin lohduttavaa, kuulla ettei vain meillä, kuten välistä tuntuu. :)

      Poista
  5. Voi elämän tähären miten kauniita astioita sinulla on ja ihanasti esillä! Kerrassaan ihania! Ja älä välitä...astuin juuri keksin palaseen levittäen kaikki murut ympäri eteistä, pojat kantoivat sukissaan sisälle juuri leikatun nurmen heiniä ja pyykkiä...sitä vain riittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja heh, kuullostaa niin tutulta tuo! =D

      Poista
  6. Ihanaa, että joku ilmaisee tunteet sotkuisesta kodista. Vaikka ajatteleekin, että sotku kuuluu lapsiperheen elämään, silti jossain vaiheessa ärsyttää, kun työhuone on täynnä paperisilppua (vaikka meidän lapset kyllä leikkaa taitavasti:), pikkulegot varpaiden alla ja silityspino kodinhoitohuoneessa. Mutta onneks sotkua tasapainottaa kauniit tavarat ja elämisen maku! Blogiasi on mukava seurata :) Ja yrtti-idea tuhon koukkusysteemiin kuulostaa hyvältä! Koukkuihinhan voisi laittaa kauniita keittiövälineitä, jos ne ei tosiaan osu koko ajan päähän ohi kävellessä :) tai sitten päälle vain pattereilla toimivat jouluvalot :) Ja kirja kiertoon oli myös hyvä idea, vaikka en itse arvontaa osallistunutkaan :) Hauskaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tokihan se kuuluu, mutta kun järjestää ja siivoaa ja selkänsä kääntää, on jo uusi kohde valmiina. :)
      Yrttejä tosiaan täytyy tuohon vielä kokeilla. Miten, on vielä hämärän peitossa. Yrtit on niin ihania!
      Kiva jos tykkäät seurata blogiani!

      Poista
  7. Ihania kuvia ja astioita. Toi mitä kirjoitit kotitöistä, että koko ajan sitä tekee niitä mutta toisaalla on jo uusi sotku syntynyt :) on niin tuttua täällä kanssa.
    Hyvää viikonloppua sinulle :) ei kun siivoamaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, joskus vaan tuntuu, ettei kellään muulla voi olla tällasta rumbaa..=D
      Mä vastailen näihin ja sitten siivoamaan...=D

      Poista
  8. Voi että noita posliinikokoelmia, aivan ihania kaikki!!<3
    Ja kuule, minä voin tässä ihan ääneen tunnustaa, että ei meilläkään ole mitenkään siistiä, en jaksa touhuta, en leipoa ja lapset sotkee enemmän kuin ehdin järjestellä, joten en jaksa järjestelläkään. Kuvia varten vaan sitten tai jos vieraita tulee;D Mutta ajattelen niin, että aika aikansa kutakin ja eläkkeellä voin sitten heilua täällä pölysudin kanssa mielin määrin...tai sitten en;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa vertaistukea!! :)
      Juurikin näin, eläkkeellä on aikaa sitten siivoilla, ehkä..=D

      Poista
  9. Hih, no kyllä vaan kuules sunkin blogia katsoessa tulee mieleen, että siellä elelee täydellinen kotiäiti! :) Ja monasti samaa asiaa tuskailen, että miten ne muut ehtii kodin, ja lastenhoidon lisäksi vielä itsekkin urheilemaan ja näyttämään niin hyviltä? ;)

    Mutta ihanan suoraa puhetta, ja helpottavaa kuulla, ettei muillakaan ole asiat niinkuin blogi joskus antaa ymmärtää ;).

    Toi keittiönne on niin täydellisen kaunis, että voi elämät sentään! Ja härpäke näyttää hyvältä noinkin. Ihania astioita <3

    Aurinkoista kesää. Ei ressata ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =D No voi elämä! Ai meillä? =D
      Juuri näitä samoja pohdin. Kun sitten käy pikaisesti kymmenissä ihanissa blogeissa ja kaikissa on tehty jos vaikka mitä, niin oma ajatus jotenkin hämärtyy. Alkaa tuntua, että kaikilla muilla..ja vain meillä on tällasta... Vaikka varmasti monissa monissa blogien kodeissa painitaan samojen asioiden kanssa. Siksi on kiva huomata, jo kommenteista, etten olekaan suinkaan yksin!
      Nimenomaan, ei ressata!

      Poista
  10. Mä rakastan tuota teidän keittiötä, ihan täydellinen astioineen kaikkineen <3 Ja voi kuule lohduttaa sua, että täällä on ainakin yks, joka on erittäin epätäydellinen. Ei tuoksu pulla, ei raksuta ompelukone. Lattioilla on tahroja ja ikkunat pesemättä. Mä rakastan puhdasta kotia, mutta en vaan jaksa olla aina siivoamassa. Lapset työllistää, huhhei. Kaikki tavarat ainakin yritetään jättää sinne missä niitä on viimeksi käytetty, sotketaan minkä ehditään. Lauantaina meillä synttärijuhlat, joten huomenna on pakko siivota. Ja leipoa :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Terhi!
      Lohduttaa kovastikin. Kuten jo IidaEmilialle äsken kirjoitin, oma ajatus alkaa joskus tehdä tepposia ja alkaa aattelemaan, että vain meillä on tällaista sekasotkua..:)
      Hyvä tapa saada koti kuntoon, on kutsua vieraita tai järjestää juhlat. Niin ja sen jälkeen taas siivota. =D
      Onnistuneita juhlia teille ja mukavaa viikonloppua!

      Poista
  11. Ihania astioita ja kaunis keittiö! :)
    Kyllä mun se vitriini täytyy hankkia, että saan kaikki herkut esille kaappien kätköistä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Vitriiniin saa kyllä kauniisti esille. Kaapeissa kun ovat, ei edes muista, mitä kaikkea siellä on.:)

      Poista
  12. Vitsit, että tuo teidän kööki on niin unelma <3 Niiin kaunista <3 Voi tuo siivousjuttu todellakin on tuttua ;) Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  13. Tuntuu itsestäkin siltä, että vaikka kuinka siivoaa ja päättää, että nyt pidetään paikat siistinä, niin silti aina tulee aika nopeasti siivouksen jälkeen sekaista. Ja meitä on vain kaksi aikuista =)

    Teillä on todella kaunis keittiö!
    Ja aivan ihania astioita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä se sellaista koko aikaista järjestelyä vaatii. Kyllä kai kaksikin saa sotkua aikaan. Meillä ainakin mies, siis minähän en...=D
      Ja kiitos! :)

      Poista
  14. Noh, ei meilläkään aina täydellistä ole. Haluaisin, että olis, mut sit pitäis olla kaiken aikaa huiskamassa jotain kohtaa kodista.
    Meillä ei oo lapsia jotka sotkee, sen homman virkaa hoitaa kolmevuotias kettuterrieri. Tiirasta on niin kivaa piilotella mun lankakeriä ja milloin mitäkin, mitä yltää varastamaan.
    Ja sitten on tietysti mies..Itsehän olen aivan täydellinen, ehh.

    Ihanan ihana keittiö teillä ja nuo astiat. Huokailee*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se, kun haluisin et olis. :) Huomaan myös, että kun on sotkua, tuun helposti ärtyneeksi.
      Ai teilläkin mies ja koira? Meillä lapset ja mies! =D
      Niin ja kiitos kovasti! :)

      Poista
  15. Hei, löysin ekakertaa blogiisi. Mukavia juttuja sinulla! Ja olen vähän itsekkin pohdiskellut samanlaisia asioita: kattoritilää ja siivousjuttuja. Meillä kantautuu vielä joka-askeleella dyynillinen hiekkaa sisälle :D Mukavia kesäpäiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiva kun löysit tänne. :)
      Tuo dyynillinen hiekkaa kuullostaa jalkapohjissa mukavalta.:)
      Tulehan poikkeamaan toistekin.

      Poista
  16. Tuo siisvousjuttu kuulosti niin hurjan tutulta. Miten on mahdollista että on sotkuista vaikka kokoajan siivoaa..? ja voi sitä sikolättiä kun viimeviikko oltiin vaan ulkohommissa. No eläkkeellä sitten ollaan siisteissä kodeissa :) ehkä.
    Kauniita astioita! Olen vasta nyt innostunut astioista ja haluaisin alkaa keräilemään jotain kivaa vanhaa astiastoa, mutta en nyt vaan saa päätettyä mitä :)
    Ihanaa kesää!

    VastaaPoista
  17. mä just eilen facebookiin kirjoitin et kolmen miespuolisen kanssa eläessä siisteys on katoava luonnonvara.mä oon viime päivinä hionut ja vahannut huonekaluja ja sillä välin täällä on räjähtänyt pommi!Mäkin olen itse hyvin siisti ja järjestelmällinen ja tämä saa välillä mut epätoivon partaalle.mut sellaista se elämä on ja mä luulen et näitäkin hetkiä muistelee myöhemmin elämässä lämmöllä :) Meillä lego ninjagot parhaillaankin pitkin olohuonetta :D

    VastaaPoista
  18. Tuo mitä kirjoitit noista siivoushommista on niiiiin tuttua.

    Että minun ei ainakaan vielä tarvi havitella kerhoon "täydelliset naiset".

    VastaaPoista
  19. Täällä yksi ei-täydellinen vaimo :D
    Joskus aikoinaan (kun esikoinen oli vielä ihan pikkuinen vauva, eikä ollut koiria ja asunto 76neliötä) sain kodin pidettyä ihanan siistinä, imuroin päivittäin. Nyt lapsia on kaksi ja koiria kaksi, omakotitalo, piha ja työ, ei mitenkään voimat riitä siihen että imuroisin päivittäin ja että kaikki olisi aina järjestyksessä, enään en jaksa stressata asiasta vaikka se ärtymystä välillä aiheuttaakin.

    Ihanan näköinen keittiö ja tuo koukusto, minä laittaisin varmaan sinne päälle jonkun köynnöskukan :)

    VastaaPoista
  20. Kuulostaa niiin mun jutulta;)
    Teinit ei auta ja olen tuskissani yrittänyt yksin saada kämppää kuntoon ensi maanataiksi, kun kuusi -kyllä, mies mukaan lukien ;) sotkee. Tänään onneksi äitini haki "pahimmat sotkijat" luokseen. Arvaat varmaan kuinka ihanaa oli, kun ei tarvinnut miettiä, että mistähän siellä nyt tapahtuu kun on liian hiljaista. Emilia leikki koko iltapäivän naapurin tytön kanssa pihassa, ja kaksi vanhinta auttoi kun jaksoi;) Vanhin tosin lähti täihin jossain vaiheessa.

    Jos jotain haluaa tehdä, niin se on vain tehtävä :)

    "Kateellisena" katosin ihanaa vitriinikaappivalikoimaan...
    Mutta sitten sinne tuli nuo minun uudet intohimot...GG:t:)
    Oi, mikä sisältö!!! Mulla on keräily vasta alkutekijöittä, 12 lattekuppia ja 6 "lastenkuppia" löytyy, mutta pikkuhiljaa;)

    Muutenkin tuo teidän keittiä on niin ihana!! <3

    VastaaPoista
  21. Olet oikeassa tuon täydellisten naisten suhteen. Ja nämä Sinun kuvasi kyllä tukevat käsitystä, että olet lähempänä täydellistä kuin epätäydellistä: kaunista, harmonista, kaikki kohdallaan :) Siksi täällä aina käynkin katselemassa, sielu ja silmä lepäävät ja saa inspiraatiota oman kaaoksen taltuttamiseen.

    VastaaPoista
  22. Niin totta joka sana tuosta lapsiperheen arjesta, tuntuu kuin itse olisin kirjoittanut tuon ylläolevan tekstin :D Mut ehkä se siitä pikkuhiljaa... Aivan käsittämättömän kauniita astioita Sulla ja keittiökin on ihana! <3

    VastaaPoista
  23. Sun keittiö on ihana! <3 Ajattelin joskus et pitäskö repästä ja laittaa kuvia siitä karusta todellisuudesta mikä täällä nytkin vallitsee!!:D

    VastaaPoista
  24. Aivan ihana keittiö teillä, oon varmaan rakastunu! ;D
    Juuri jotain tuollaista haaveilen itsellenikin :)

    miukus.blogspot.com

    VastaaPoista
  25. Keittiösi on siis aivan ihana ja toi kello, mistä sellaisia saa?

    VastaaPoista