lauantai 29. syyskuuta 2012

Meidän Pompit

Tämä postaus on nyt antanut odottaa itseään. Olen ennenkin blogissani hehkuttanut Pomp de Lux:in lastenvaatteita. Tuo merkki on vaan niin mun mieleen ja pidinkin kutsut heti kun uusi mallisto ilmestyi. Saariston lapset blogin Tanja raahasi iiiison määrän ihanaakin ihanampia vaatteita meidän hypisteltäväksi. 
Tämän rouvan oli tarkoitus napata jo tilaisuudesta kuva ja laittaa teillekin, mutta vaikka kamera kökötti koko ajan silmien edessä, unohdin koko kuvaamisen. Olin niin innoissani vaatteista, etten muistanut ennen kuin kaikkien vieraiden lähdettyä.:)
Meillä oli 13 vaatteista kovin innostunutta naista ja muutama lapsi, joten touhua riitti. Laitan nyt sitten kuvia ostoksistani poikien päällä, tänään aamulla.




                                                             


                                                                               Iso ovi, pieni poika!




                                                                       Tuu sääkin veli kurkkaa!



Pakkohan sinne oli sitten itsekin mennä kurkkimaan. Ensin ei nähnyt oikein mitään, kunnes nurkassa... vanha menopeli se siellä viettää ansaittuja eläkevuosiaan. 
Saakohan toisten vajoihin muuten kurkkia? =)


Onnistuttiin muuten pelästyttämään suuri joukko hanhia, jotka kokoontuvat meidän pihan takana olevalla pellolla. Harmi etten saanut niistä kunnon kuvaa, sillä näky ja ääni oli aika vaikuttava kun ne nousivat taivaalle.


            Muutama rohkeampi jäi vielä lepäilemään ja voimia keräämään, tulevaan pitkään lentomatkaan.


Mutta palataan vielä niihin Pomppeihin, eli lisäksi meille kotiutui tuo ihana Marcel takki. Takkiin sopivan pipon löysin h&m:stä. Tuo sopi paremmin Aaronin päähän, kuin tähän oikeesti kuuluva pipo. Benjamin sai sarjan tähti kuosisen toppahaalarin ja hanskat, sekä lisäksi molemmille pari raitapaitaa.
Mallistossa olisi niin paljon juttuja, joita vielä pojille haluaisin.Olen tässä arponut tehdäkö tilaus vai luottaako onneensa, että tekisi löytöjä alesta?  Nämä vaan niin miellyttää mun silmää ja pojatkin tykkää! Onko merkki sinulle tuttu ja tykkäätkö?

                                                Mukavaa viikonlopun jatkoa!

28 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! Ja mitä mallilupauksia noi teidän pojat! Wow :)

    VastaaPoista
  2. No kiitos Sally! Yhteenkään kuvaan en sanonut, että tee niin tai näin, vaan napsin vain kuvia tilanteista.:)

    VastaaPoista
  3. Hyviä kuvia tosiaan! Kivoja vaatteita, en kyllä tunne merkkiä, muuten kuin täältä eri blogeista. Minun lapset ovat jo aikuisia, joten ei oleenää tullut ostettua lastenvaatteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minullakin jo yksi aikuinen poika, mutta taas ovat lastenvaatteet ajankohtaisia.:) Kiva kun jätit kuitenkin kommentin, siitä kiitos! :)

      Poista
  4. Onpa kivoja vaatteita ja kerrassaan upeita kuvia. Lintuparvi taisi olla elämys...näin itse jotain vastaavaa muutama päivä sitten ja meteli oli melkoinen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Joo, oli kyllä. Lintuja oli oikeesti satoja ja ääni oli mahtava, siipien liikkeiden ääni, sekä niiden ääntely. :)

      Poista
  5. Hyvän näköisiä vaatteita, mutta nuo mallit vasta ovatkin komeita :)

    VastaaPoista
  6. Oi voi, missä nämä vaatteet olivat kun pojat olivat sen ikäisiä? Toisaalta, eipä ole ollut talvivaatteille juuri käyttoa vaikka ensimmäisinä talvina untuvatoppiksia ostelinkin. Nykyään pärjää hupparilla. Mutta nämä ovat siis niin mahdottoman mainion näkoisiä, kuten teidän pojatkin. Kiitos, tulin näistä kuvista hyvälle tuulelle :)

    VastaaPoista
  7. Kiva kuulla. Pojille on niin vähän kivan näköistä tarjolla, että olen ollut ihan innoissani näistä. Voi kun täälläkin tulis toimeen hupparilla. Nyt on muuten taidettu ennustaa jotain super kylmää talvea, tosin paljonko nuo ennusteet on paikkaansa pitäneet=D

    VastaaPoista
  8. Upeita syksyisiä kuvia suloisista pojista :) Pompit on munkin suosikkeja. Nissä on hinta-laatu ja tyyli kohdallaan. Voi, olisi niin paljon ihanuuksia joita haluisin meidän Mytylle mallistosta. Tosi makeita vaatteita olet valinnut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.:) Voi apua, ne malliston tyttöjen vaatteet, niiiin ihania! Tekisin varmaan vararikon, jos meillä olis tyttöjä.:)
      Kivoja tosiaan löytyy pojillekin ja hinta-laatu kohdillaan.

      Poista
  9. Ihanat pojat ihanissa pompeissa! Meiltä löytyy aika paljon pompin vaatteita ja ensi viikolla mulla on myös kutsut kotona :) Ootkos sinä ehtinyt tutustua Blingoihin?

    VastaaPoista
  10. :) Voi kun asuttais lähempänä, tunkisin itseni sun kutsuille,=D
    Blingo on vielä ihan vieras tuttavuus. Siis kävin joskus heidän sivuillaan, just sun blogisi kautta, mutta muuten en ole missään yhteydessä nähnyt. Kukaan tuttukaan ei ole pitänyt kutsuja. Pitäisikin tutustua! :)

    VastaaPoista
  11. Aivan ihanat kuvat! Niin suloisia poikia sinulla!
    Tykkään tosi paljon noista housuista. Harmi, etten ostanut niitä kun pääsin kerran kutsuille. Ensi kerralla sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis Tuire! :)
      Mäkin tykkään noista, vaikka pelkäsinkin , että tykkääkö pojat, varsinkin Aaron, mutta hyvin on kelvannut. Alesta toivon löytäväni ihanuuksia lisää.:)

      Poista
  12. Voi haikeus tuota haravakonetta! <3 Lapsena leikittiin sellaisella veljen kanssa päivittäin, nostettiin piikkejä ja istuttiin tärkeinä kuskin pukilla.. samaisen koneen piti joskus vielä koristaa puutarhaani, mutta toisin kävi. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkös minäkin olen lapsuudessani leikkinyt paljonkin tuollaisella. Naapurin pihalla oli ja naapurin tytön kanssa leikittiin, taisi olla ihan paras leikki.:)
      Harmi, ettet saanut tuota pihaasi koristamaan. Ois ollut ihana muisto!

      Poista
  13. Aivan ihanat pojat ja kuvat:) Sustahan on tullut oikeen taitava kuvaaja, ladon ovi kuvat on ihan huippuja fiiliksiltään. Ihan kuin jostain katalookista. Haikeudella kattelen maisemia..
    Hyvää syksyä teille <3

    Annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos Annika, mutta taitaa olla ihan tuuria vaan.:)
      Mietinkin taas teitä, kun metsässä oltiin..<3
      Hyvää syksyä myös teille!

      Poista
  14. Ihania kuvia!

    Mukavaa alkanutta viikkoa<3

    VastaaPoista
  15. Ihanat kuvat, ja samanmoisia ihanuuksia postautui meillekin Onnille *ihania!* iso kiitos ihanalle emännälle kun sain olla mukana! Olen odotellut että vaatemyyjä ottaisi yhteyttä, kun haluaisin järjestää kutsut, mutta ei kuulu vielä mitään.... Jos sinulla on yhteystiedot, niin laitatko viestin ? Siinä sinulakin olsii tilaisuus tulla täydentämään tilausta ;) Ihanaa ja värikästä syksyn jatkoa! Milana

    VastaaPoista
  16. Kiitos Milana! Taisi meillä olla tosiaan aika lailla samat ostokset. Tottakai, kun parhaat valittiin.:)Kiitos ihan itsellesi vaan, kun pääsit mukaan! :)
    Laitoin fb:n kautta viestin sulle ja jos kutsut pidät, niin mielelläni mukaan tulen!

    VastaaPoista
  17. Voi että miten ihana Blogi sinulla! Todella kaunista ja myös minun suosikkeja nämä Pomppis vaatteet!

    VastaaPoista
  18. Aivan milettömiä nuo vaatteet! Taidan itsekin seuraaville pomppis kutsuille mennä! :)

    VastaaPoista
  19. Hei olen miettinyt ton Pomppis Marcel takin ostamista, olitko tyytyväinen siihen? :) Kivoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Takki palveli meillä hyvin ja on jo lähtenyt meiltä seuraavalle. :) Tosin osassa Pomp de luxin vaatteita, on laatu tipahtanut suosion myötä :(

      Poista