sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Aurinkoinen tervehdys

Upea aurinkoinen keli on hellinyt ja ilahduttanut tänään, ainakin täälläpäin
Vaikka on ällä tällä viikolla ollut muutakin kuin aurinkoa. Varsinkin tietokoneen ja minun yhteistyö ei ole oikein sujunut, eikä suju vieläkään. Käytössä siis uusi kone ja en uskalla edes laskea tuntimäärää, jonka olen käyttänyt ohjelmien lataamiseen tai ainakin pyrkinyt siihen. No ei siitä nyt enempää, mutta siksi jälleen käsittelemättömät kuvat suoraan koneesta, koittakaahan kestää. :)
Lisäksi täällä ollaan tarvittu taas pesukoneen korjajaa, sekä pienimmälle korvalääkäriä.. 
Ette siis uskokaan kuinka paljon iloa nämä kevään uudet Greengaten uutuudet saapuessaan toivat. Nämä ihanuudet ovat annival.fi nettikaupasta, johon sain ilokseni tutustua yhteistyön merkeissä.Putiikkiin pääset kurkkaamaan TÄSTÄ   Ainoa hankaluus oli päättää  laajasta ihanuuksien valikoimasta, mitä ottaisin. Valikoimassa on huonekaluja, tekstiilejä verhoista ja koristetyynyistä mattoihin. Pienesineitä ja tarroja... Vaikka mitä ihanuutta kotiin.
 





 Kovasti odottelen koska kevään uudet lattekupit saapuvat kauppoihin. Oli sellaisia herkkuja kuvastossa tarjolla. Vaikka mulla melkoinen määrä noita lattekuppeja jo löytyy, niin näitä uutuuksia täytyy kyllä tilata heti kun myyntiin tulevat.




             Silmäniloa on saatavilla myös tiskaukseen, joka ei ainakaan mun lemppareihin lukeudu.


ANNIVAL INTERIOR on muuttanut nimensä Wilhelmiinan kammarista ja heiltä löytyy gg:n lisäksi merkkejä Ib Laursenilta, Miljögårdenilta, Mailegilta ja monelta muulta. Nettiputiikin ANNIVAL INTERIOR  klik klik lisäksi Muuramessa toimii liike. Tuonne olisikin mahtava päästä käymään, mutta jos matka on esteenä niin kannattaa klikata kurkkaamaan, tarjolla olevia ihanuuksia. :)

Olisi kiva kuulla tykkäätkö sinä Greengaten tuotteista vai ovatko liian romanttisia? Mun kevään kaipuista silmää kyllä miellyttävät kovasti!

IHANAA ALKAVAA VIIKKOA KAIKILLE!!

27 kommenttia:

  1. Tuo tämän kevään mallisto on kyllä niiiiiin paras ♥ Minä menin jo ennakkotilaamaan latteja, mutta nyt on pakko säästää rahaa, joten piti perua tuo tilaus:( Mutta sen sokerikon sain ja se on aivan ihana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihanuuksia täynnä! <3 Pitää pikkuhiljaa ostella, mutta sitte on ainut niitten postareitten kanssa, tulee kalliiksi. Se sokerikko on IHANA! :)

      Poista
  2. Ihania gg juttuja :) Greengatesta tykkään itse kovasti ja lattekupit ovat suosikkini, niitä siis varmasti tulee taas ostettua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Latet on munkin lemppareita. Se uusi muki vaatii vielä totuttelua, joten lateilla jatketaan täälläkin. :)

      Poista
  3. Ihanat astiat sulla, kaunista.
    Kyllä mäkin niiiin tykkään gg:stä!

    Ruusuista alkavaa viikkoa sulle
    Minnukalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minäkin niin tykkään. Aamukin alkaa hyvin, kauniista astioista.:)
      Ja samoin sinulle ruusuista ihanaa viikkoa!

      Poista
  4. Ihania astoita ja rasioita, miellyttää minunkin silmää oikein paljon.
    Aurinkoa, teilläkö? Voi hertileijaa, meillä täällä etelä-suomessa on taivas ollut melko paksussa pilvessä...harmi, kun viikonloppuna muuten oli oivat kelit ulkoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Oletko tutustunut jo mallistoon? Siellä on muutama sellainen herkku latte, ettei meinaa odottamaan pystyä.:)
      Täällä oli perjantai ja sunnuntai tosi kaunista ja aurinkoa ja etelä-suomessa minäkin asun. :)

      Poista
  5. ♥ oi,oi,miten hurmaava koti ja astiat!!♥ Oikein mukavaa alkanutta viikkoa Sinulle!

    VastaaPoista
  6. Hei Cristina,
    katsoin aiemmipia kuviasi sitten viime näkemäni ja totesin yhdellä sanalla kaunista! Kaikkialla siisteys kukoistaa ja harmooniset sävyt ovat kohdallaan. Joten nämä heleän romanttiset astiat sopivat hyvin kokonaisuuteen ja siten tuovat raikkautta näin kevään kynnyksellä. Pidän sarjasta sävyineen ja niitä katselisi vaikka kuinka ja kauan tuossa pöydällä istuessa, joiden lomassa on nautinto herkutella suussa sulaavaa marengin herkkua. Tiskauskin sujuu laulaen, kun on ihanat välineet kauniissa ympäristössä.

    Iloa ja auringonpaistetta päiviisi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirkka kauniista sanoistasi. Keväisen raikkaita nuo astiat minustakin ovat ja niin kauniita. Tulee hyvälle mielelle, niistä kahvitellessa. :)

      Poista
  7. Ihania astioita ja kaunis kattaus:)

    VastaaPoista
  8. Tietenkin tykkään GG:stä! Valinnan vaikeus vaan iskee, kun yrittää päättää mitä ostaisi. Erityisesti pidän kahvikuppi-asettipareista, mutta niitä harvemmin uudella kuosilla tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että löytyy toinenkin tietenkin! :) Niinpä, kaikkea kun ei voi saada, niin vaikeaa on välillä valinta!

      Poista
  9. Voi mikä keväinen tuulahdus, kerrassaan ihanat astiat! Minäkin olen heikkona GG:n kupposiin, onneksi meitä on monta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Joko olet facen gg ryhmässä? Verratonta vertaistukea gg riippuvaisille =D

      Poista
  10. Ihanat ihanat GG:t <3 Tosi sievät ostokset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihan hirmuisen isot kiitokset sulle eilisestä!! <3

      Poista
  11. Gg:n astiat ovat minunkin keräilykohteeni ollut jo usean vuoden. Mutta viime aikoina ovat ehkä tosiaan tuntuneet jotenkin tosi romanttisilta! Välillä on sellaisia päiviä, kuin tuota romantiikkaa oikein kaipaa, välillä taas ei sitten iske ihan niin kovasti. Kannut ja mukit ovat mun heikkous :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin jossain välissä hiipu hieman innostus näihin, mutta nyt uuden kuvaston myötä, olen taas niin ihastunut! Samat mielenkiinnon aiheet täällä. :)

      Poista
  12. koska tarviit taas lasten vahtia? voisin samalla tulla ihastelemaan sun löytöjä :)

    VastaaPoista
  13. Wau, onpas ihanat noi uudet gg:t!Tosi herkut <3 Täytyypä käydä kattoos Annivalin sivut kun ei oo vähänaikaan tullu siellä käytyä.

    Aurinkoisia päiviä toivotellen,
    Annika

    VastaaPoista
  14. Voi mä en ole vielä katsonutkaan GG:n uutta kuvastoa. Ainakin sun kuvista päätellen kaunista on tulossa :)

    VastaaPoista
  15. Oi vitsit miten iha tuo sininen kuosi onkaan. Blogissani olisi sinulle muuten pienoinen my style -haaste :) Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  16. Onpa ihania astioita eivätkä ole lainkaan liian romanttisia. Luin tuon edellisen postauksen, ja kyllä minulla ainakin kevättää, eilen sain tilaamani ihanat ruusutyynynpäälliset ja pöytäliinan, tilasin ne Kangaskeskuksesta,aivan ihania ruusukankaita!!

    Kaisa

    VastaaPoista
  17. Oi, multa on mennyt nää uudet gg:t ihan ohi! Kauniita ovat, mutta taidan tyytyy vaan katselemaan tänä keväänä... budjetti pirulainen ;)

    VastaaPoista