torstai 13. kesäkuuta 2013

Ikkunanpesua ja Pionin kukkia

Heissan taas kaikille,
Kyllä on muuten mennyt tämäkin lomaviikko hurjan nopeasti, nyt ollaan jo torstaissa. Tällä viikolla sitten lämpötilat romahti aikaisemmasta totaalisesti! Ei nyt suorastaan kylmä ole ollut, mutta ei sellainen ihana auringonpaistekaan ole hellinyt. 
Jotain positiivistakin siitä seurasi, sillä sain pestyä lopultakin alakerran ikkunat, lukuunottamatta kuistia..Riittäähän noita siis vielä.  Laskin, että kuistilla on 96 ruutua. Ne kun pesee molemmin puolin, niin nopeella laskutoimituksella tekee 192 ruutua! On siinä vielä siis vähän tekemistä ja sitten vielä yläkerta. Eli antaa tulla vaan vettä, ei haittaa.. ainakaan kovin paljon. ;) Niin ja selvennykseksi vielä, että ikkunanpesu on yksi tylsimmistä kotitöistä mitä tiedän. Lopputulos kyllä palkitsee, mutta se työ, huoh. =D

Pioni on mun lempikukka! Aivan ihastuttavan kaunis!
Nämä Pionit ovat kuitenkin vielä ihan kaupan hyllystä poimittuja. Omat ovat vielä nuppu vaiheessa. Nämä vaaleanpunaiset on ihan mun lemppareita ja näitä mulla odottaakin kaksi juurakkoa istuttamista. Tällä hetkellä penkissä on sellaista voimakasta pinkkiä, jonka olen vanhan kotimme pihalta siirtänyt, kaunis sekin.





Me ollaankin tämä loppuviikko täällä Helsingissä, mun lemppari kaupungissa. Ilmat ei tosiaan ole ihan parhaat, mutta koitetaan silti nauttia. Hotellissa on onneks lämmin ja kuiva ja lapset rakastaa jo hotellin kuntosalia sekä uima-allasta. Eiköhän täällä jotain kivaa kaikille keksitä!

                                                      MOI MOI! :)

21 kommenttia:

  1. Oi miten kaunista. Tuo vaaleanpunainen on ihan lempparini. Todella kaunis ja harmoninen olohuone.

    VastaaPoista
  2. Ihania pioneita ja niin kaunis koti muutenkin :)

    VastaaPoista
  3. Mahtoko multa jo kommentti lipsahtaa hyppysistä? No sitä piti sanomani, että ihanat pionit♥ Meillä kasvaa yks vaatimattomampi puska, semmosta voimakkaampaa pinkkiä just. Olishan noita ihana saada lisää, mut mahtaako viihtyä näin kuumassa rinteessä.. Kauniita postauksia sulta tullut♥

    Iloista lomaa sinne :) Vähän semmosta huonompaa ilmaa nyt joo, mutta toivotaan, että pian kaunistuis!

    VastaaPoista
  4. Nauttikaa kaupunkilomasta. Vielä kommentoin tuota edellistä postausta: ihan super terassi/kuisti teillä on. Tuommoisen kun saisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pilvi ja sateen ei anneta häiritä vaan nautitaan! :)

      Poista
  5. Ei täällä ainakaan useampaa viestiä ollut.:) Mun kokemukseni mukaan pioni tykkää just sellasesta aurinkoisesta paikasta. Meillähän ne on ihan paahteessa ja suunnilleen koko päivän. Hyvin on nuo aiemmat ainakin viihtyneet.
    Kiitos kovasti viestistäsi ja toivotaan parempia ilmoja taas! Mä ainakin jaksan sillon niin paljon enemmän. :)

    VastaaPoista
  6. Teillä on niin mielettömän kaunista <3 Ihana tuo röyhelötyyny, mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Cia! Röyhelötyyny on sieltä samaisesta Amalias Hem putiikista Korppoosta. Ihana putiikki, keskellä ihanaa saaristoa. :)

      Poista
  7. Ajattelinkin, että mitenkä etelässä asut, kun pionit jo kukkivat.
    Täällä ei mistään kukkakaupasta löydy tuollaisia, harmi.
    On siis vain odotettava oman kukkapenkin kukintaa:)
    Pitäkää hauskaa Hesassa!

    VastaaPoista
  8. Onpas sinulla puuhaa niiden ikkunoiden kanssa! Ja pionit ovat kerrassaan suloisia!

    VastaaPoista
  9. Täysin samoilla linjoilla ollaan sekä ikkunoiden pesun että pionien suhteen :D Meilläkin ruutuja riittää... Ihastelen teidän olkkarin sohvapöytää!

    VastaaPoista
  10. Moikkelis moi pitkästä aikaa. Pionien kukintaa täälläkin odotellaan, on myös minun lempparini.
    Mukavaa lomaa. :)

    VastaaPoista
  11. Oii..miten kaunis koti :) pionit on kyllä ihania !

    VastaaPoista
  12. Kävin just Anskun luona ja sielläkin oli pionia:) On ne niin ihania. Taidan kaivaa mökiltä pionit maasta tuoda ne tänne. Mökillä ne ei oikein kasva :(

    Mullakin on ollu tänään ikkunanpesuoperaatio. Ennen meidän ikkunavaihtoa meillä oli yli 600 ikkunapintaa (lopetin laskemisen siihen), nyt ei ole kun 88 (+kasvihuone) :) Mä voin kuvitella tuon ruudukkoikkunan pesun tuskan ;)

    VastaaPoista
  13. Ihania kuvia:) pionit on myös minun lempikukkiani.
    Hyvää juhannusta sinulle!

    VastaaPoista