lauantai 2. elokuuta 2014

Amalfin rannikko ja kuulumisia

Heissan taas!
Me ollaan jo ehditty viime kuulumisten jälkeen kotiutua turvallisesti ja arkikin on jatkunut töiden muodossa. 
Kaikki lomavaatteet on jo pesty ja laitettu kaappiin, matkalaukut viety säilöön ja upeasta lomasta muistuttaa nyt nämä valokuvat sekä tietysti monet ihanat muistot.

Amalfin rannikko oli henkeäsalpaaavan kaunis!
80km matka, osittain hyvinkin kapeaa ja mutkikasta tietä vuoria kiemurrellen. Melkoinen ajokokemus, tai no tässä tapauksessa kyydissä istuminen, koska mies ajoi.

Ajoin kyllä matkan aikana jonkin verran, mutta tälle kiemuratielle en olisi mielelläni lähtenyt. Muutenkin pohjois-italian ajotyyli on minusta huomattavasti mukavampaa ja selkeämpää. Täällä tuntui, ettei kaikilla ollut liikenteessä ihan järki päässä :) 
Liikenne on ainakin suomalaiseen ajokulttuuriin ja sääntöihin tottuneelle melko kaaoottista ja ihan arkaa kuskia en suosittelisi liikenteeseen lähtemään. Moottoriteilläkin on kolme kaistaa, mutta kaistat vaihtuvat miten sattuu ja kovissa vauhdeissa. Lisäksi tuntuu olevan tapa, ajella kahden kaistan välimaastossa ja helposti sekaan mahtuu tarvittaessa lisäkaistoja.
Välillä melkein piti laittaa silmät kiinni :)
No, selvisimme ehjinä ja autokin vaurioitta, huh.

Tässä muutamia kuvia Amalfin rannikolta. Sen varrella on useita pieniä kyliä, kuten Amalfi, Maiori ja Positano.. ja päissä vähän suuremmat Salerno ja Sorrento.Mulla kävi reissussa sellainen pikku onnettomuus ja kamera iskeytyi katuun. Se kuvaa kyllä, mutta ainoastaan yhdellä asetuksella, eikä salamakaan toimi. Harmittaa kovasti! Täytyy nyt katsoa miten vakuutusyhtiö suhtautuu asiaan.
Kun aloin kamerasta puhumaan, muistin etten ole edes ladannut kaikkia kuvia sieltä vielä, niin kiirettä on riittänyt kotiintulon jälkeen. :)

                   MUKAVAA LAUANTAI-ILTAA!

4 kommenttia:

 1. Oi miten huikeita kuvia! Mulla on vanhoja muistoja noista kaikista paikoista, parikymppisenä kävin siellä lomalla.Olisi aika päivittää muistot, ihan matkakuumetta pukkaa! Kävittekö Caprilla?

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka kaunista! Juuri noihin maisemiin olen haaveillut, jokin kaunis päivä sitten. Teillä on ollut ihana matka!

  VastaaPoista
 3. Amalfin rannikko on ihana! Mutta niin oli näköjään Santoriinikin!

  VastaaPoista
 4. Jestas kuinka kauniita maisemia!

  VastaaPoista