maanantai 18. toukokuuta 2015

Ekat

Tänään kauppareissulla poikkesin Plantagenissa, ihan ajatuksella jos sieltä löytyisi jo Pioneja. Löytyihän sieltä! Kevään tai voiko jo sanoa kesän ekat Pionit, ihanat!
Pioni on yksi ihan lempikukistani, jollei jopa se rakkain. Niin kertakaikkiaan kaunis!
Pakkohan se oli nippu ottaa mukaan.Huomiseksi on lupailtu kaunista ilmaa ja mulla olis vapaapäivä. Jos ennuste pitää paikkaansa, niin taidanpa puuhastella pihalla pikku projektini kimpussa. Siitä myöhemmmin. Toivotaan siis, että paistaa. Moi :)12 kommenttia:

 1. Upeat, minäkin pidän pioneista kovasti.
  Toivotaan aurinkoista päivää huomiselle.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania ja minun lempikukkasia myös♥Seuraan innolla omaa pionipenkkiä puutarhassani, kun sieltä monen monta pientä pionin päätä kurkistelee kohtalaisen pitkällä valoa kohti♥

  VastaaPoista
 3. Eikö luuliskin kun arska paistaa ja on lämmintä että olis myös pioneita?? Mutta ei, ei ole pionin pionia tässä maassa, mä en käsitä miksi??? Nyt iski kimppukateus.. ;)

  VastaaPoista
 4. Kauniita, minäkin pidän pioneista ja olenkin istuttanut kaksi eri lajiketta meidän takapihalle. Toivottavasti kukkivat jo tänä kesänä. :)

  VastaaPoista
 5. Pionit on kyllä upeita:) Keittiö oli ennestään jo ihana, mutta muutos oli kyllä hyvä. Tosi valoisa ja raikas. Lattia on napakymppi.

  VastaaPoista
 6. Pionit...rakkauskukkia!
  Ne hurmaavat ja lumoavat aina vaan!
  Mutta niin kuin Mari jo tuossa totesi, täällä niitä ei vain näe missään!
  Lempeitä toukokuun tuulia tältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
 7. Meinasin napata Lidlistä mukaani pionikimpun, mutta sitten ajattelin, että pihamaalla on niin paljon kukkivia, että se saa riittää. Taidan hakea kuitenkin lupiineja tienposkesta maljakkoon :)

  VastaaPoista