tiistai 30. elokuuta 2011

Sieniä paloautoja ja unelmia

 Minulla on makuuhuoneen sisustusongelma. EN vain oikein osaa päättää mitä sinne haluaisin. Asiaa ei kuitenkaan helpota viimeaikaiset ratkaisut..=)

Jossakin kumman mielenhäiriössä, menin antamaan periksi meidän Aaronin pitkäaikaiselle haaveelle kerrossängystä. Eikä mistä tahansa kerrossängystä vaan PALOAUTO kerrossängystä, joka tietysti on  PUNAINEN!!
 Arvatkaapa missä tuo hervottoman kokoinen sänky nyt kököttää?? Oikein, meidän makkarissa!!
Tämän myöntymiseni takana oli oikeastaan haave tilasta nukkua ja kääntyä yöllä..
Pojat kun ovat molemmat nukkuneet meidän sängyssä, niin voin kertoa, että sen ahtauden jälkeen sitä tulee luvatuksi mitä vain. Olisin melkein voinut hankkia meillekin PALOAUTO sängyn, jos mies olisi huomannut pyytää..
Mutta siis, nyt meillä on hervottoman kokoinen tulipunainen suuri kerrossänky makkarissa. Positiivisena puolena voin kertoa, että Aaron nukkuu nyt siellä yläsängyssä ja pikkuvelikin on jo muutaman kerran nukkunut alasängyssä, eli tavoite aikalailla saavutettu.
Negatiivisena asiana sen ettei se sovi sitten millään meidän sisutukseen, (kenen sopis??)  kuten jo varmaan arvasittekin..
Silti tämä taitaa olla sen arvoista!!=)

 Onneksi löytyy sentään kivoja pussilakanoita. Nämä söpöiset sienet näin h&m:n nettikaupassa ja heti oli klikattava ne meille.
                                                        Suoraan postista pesukoneeseen!

                                                                  Eivätkös oo ihanat?? 

 Jopa laatu yllätti positiivisesti. Pelkäsin, että puuvilla olisi sellaista läpinäkyvää ryppykangasta, mutta tämä on ihanan pehmoista ja silitysrautaakin piti melkein vain näyttää, niin silisivät. TYKKÄÄN!
 (poika muuten odotti kuulemma  Bakugan lakanoita...mutta rajansa kaikella! =))



Meidän sänkyyn petasin kesän ale-löydön, pikkuruutuiset Himlan lakanat, joista heti tuli mun suosikit.



Tänne haluaisin siis jotain uutta. Välillä huomaan haaveilevani suurikuvioisista romanttisista tapeteista, kun taas toisinaan vaakaan laudoitetusta seinästä. Ehkä paloauto häipyy piankin kuvioista tai me muutamme huonetta, kun pojat ovat tottuneet kunnolla siinä nukkumiseen. Siihen asti on aikaa suunnitella ! Tällaisenaan ruusutapetit eivät ainakaan olisi paras vaihtoehto.=) 

Viime postaukseen tuli ihanasti kommetteja. Suuri kiitos kaikille niistä! Myös pari uutta lukijaa on taas tullut, mikä on tosi kiva juttu. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!!

HEISSULIVEI ENSIKERTAAN :)



19 kommenttia:

  1. Vaivihkaa siirrätte paloauton toiseen huoneeseen :D
    Olen kerran ostanut Ikean lakanan ja pettynyt pahoin. Toisaalta taas ystäväni ylisti ihan samaa lakanaa! Eli se on ihan siitä kiinni, minkälaisesta puuvillaerästä lakanan sattuu ostamaan (sama pätee muuten myös iksun keittiöpyyhkeisiin!)
    Himla on kaunis! Ruudussa on sitä jotain...

    VastaaPoista
  2. Uskaltaisitkohan näyttää tätä uutta sisustus elementtiä :)

    VastaaPoista
  3. No mutta ainakin nyt on vähän enemmän teillä aikuisilla tilaa nukkua:) Meillä täällä sama ongelma, Julius on alkanut nukkua meidän sängyssä keskellä ja joka yö herään pikkumiehen varpaat suussa!!! Täytyis varmaan ostaa paloauto tännekin;)

    Ihana tuo sun uusi gg: peitto ja liina!!!

    VastaaPoista
  4. Olis kiva nähdä tuo punainen nukkumapaikka :D
    Onpa raikkaat noi sieni lakanat, ja ruudut toimii aina !
    Minulla olis suunnitelma makuuhuoneesta valmiina, mut kun remontti ei tunnu edistyvän ...että saisimme makuuhuoneen käyttöön:)

    VastaaPoista
  5. Nipsu: Noin saattaa tulla pian käymään..=) Erissä on varmaan tosiaan eroja. Onneks nämä oli sellasesta pehmeestä. Tuo pilkku tyynyliina taas (myös h&m) on sellaista ei niin kivan tuntuista puuvillaa..

    TiinaK ja Riitta: Voi teitä. Vai kuvata pitäis..=)) No ehkä sen voin lisätä. Vaikka sisustuselementiksi sitä ei oikein voi kutsua!! =)

    Sanna-Riikka: Juu, onneks on. Alkoi olla aamuisin vähän jäykkä olo, kun oli yrittänyt roikkua sängyn reunalla. Paloauto oli meidän ainoo mahdollisuus!! =)

    VastaaPoista
  6. Nuo sienilakanat on veikeät! Katselin kans henkan ja maukan valikoimaa ja huomasin ne siellä. Tosin meille klikkasin vain sohvatyynynpäällisiä.

    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Nuo sieni lakanat ovat kyllä ihanat. Neidille niitä mietin itsekin tilata, mutta en uskaltanut, kun en ole kenenkään kuullut puhuvan h&m:n tekstiilien laadusta. Millaiset nuo siis ovat laadultaan?

    VastaaPoista
  8. Hanni: Aika söpikset ja pojatkin tykkää, nyt kun on pedattuna. :)

    Essi: Meillä ei ole ennen ollut koskaan h&m:n lakanoita, tyynynpäällisiä kyllä ja ne ovat olleet ihan jees! Pesin nämä sienilakanat eilen ja kuivatin rummussa. Eivät olleet edes pahemmin rypyssä. Ihanan pehmoista puuvillaa tuntuvat ainakin nämä olevan. =)

    VastaaPoista
  9. nää on näitä hetkiä jollon joutuu äippä antaa periks :) meillä kuuma keskustelu eskarilaisen huoneen pintarempasta -) poika tahtois seinälle jääkiekkoilijan kuvaan ja äippä ihan jotain muuta :) Ihanat lakanat kummatkin!

    VastaaPoista
  10. Meillä sama kerrossänky ja olen aivan samaa mieltä!!! EI sovi sisutukseen lainkaan =) Mutta tein sitten lasten huoneesta värikkäämmän puoleisen =)

    Ja ihanat pussilakanat <3

    VastaaPoista
  11. Moi:)

    Paloautosänky kannatti jos siten saatte paremmin nukuttua. Hetken aikaa tämäkin kaara varmaan nukkuu teidän kanssa. Kyllä se aikanaan kaasuttelee poikien huoneeseen.

    Kärpässienilakanat on tosi pirtsakat. Tekis ihan itekin mieli semmoset hommata.En edes kiinnittänyt hm-sivuilla niihin mitään huomiota. Mutta sun kuvassa ne ihan huusi ostamaan.
    Meillä poika ei suostu pitämään mitään pussilakanoita. Ei edes Cars-sarjaa. Nukkuu vaan tyytyväisenä siskonsa vanhan v.pun muumipeiton kanssa. Justiinsa yritin taas pedata sänkyä Salama Mcqueen lakanaa. Ei onnistu, on muka liian pelottava, sanoo heppu salama pyjamassaan.

    Mutta oikeesti hyvät yöunet on ihan huippujuttu, arvaan että 6v jälkeen niitä arvostat:)

    Ollaan siellä suunnalla tiistaina. Ootteko kotosalla eskarin jälkeen?

    Annika

    VastaaPoista
  12. Hih, mua jotenkin niin nauratti sun postaus :) Mulle kävi eilen niin, että olin tyttären kanssa ostamassa hänelle syyskenkiä. Näin aivan ihanat ruskeat nahkakengät, mutta neitipä (kohta 4 v.) änkkäyty eikä suostunut niitä edes kokeilemaan. Matkaan lähti pinkit tarralenkkarit, joista en tykkää yhtään :D No, sekin ihme on nähty, että meidän lapsilla on tarralenkkarit ;) kyllä sitä joutuu äitinä tekemään kompromisseja asiasta jos toisesta...

    Meilläkin oli tuo nukkumisongelma vielä kuukausi sitten. Lapset tuli AINA yöllä meidän viereen, jos eivät jo illalla äkkäytyneet viereen. Olen luvannut, että jos näkee pahaa unta tai yöllä pelottaa, niin viereen saa tulla. Mutta sitten me keksittiin raksisysteemi. Jääkaapin ovessa on kuukauden lista, johon saa mustan pallon, kun on nukkunut yön omassa sängyssä ja raksin, kun on käyttäytynyt hyvin koko päivän. Viime kuun saldo: poika tuli yhtenä yönä meidän viereen, tyttö neljänä. Miinus-rakseja tuli molemmille 1,5. Palkinnoksi saavat valita kaupasta pienet lelut lauantaina. Toimi ainakin meillä :)

    VastaaPoista
  13. Ymmärrän hyvin tuon PUNAISEN-angstin. Mutta mistäs teitin sänky tai sen pääty on hankittu ??

    VastaaPoista
  14. Nonnukka: Kuullostaa kovin tutulta! :)

    Sari:Noi on aika kivat kyllä, raikkaat! :) Lastenhuoneeseenhan se vielä menis, mutta ei meidän makkariin..=) No kaipa nuo jossain välis oppivat nukkumaan omas huonees, niin saa siirretyä sitten sen sängyn sinne!! Kiva kuulla sinustakin.:)

    Annika: Voi pientä. Vai on salama pelottava. No onneks siskon vanha peitto turvana! :)
    Voi tuutteko käymään?? Kyllä me sitten ollaan..=)

    Maria: Joo, aina ei tuo maku oikein kohtaa..=) Meillä muuten kans yks lenkkari kokemus parin vuoden takaa. Oltiin jo oikeastaan valittu siistit goretexit, kun jostain syystä näytin pojalle, että katos täällä ois tällaset vilkkuvalo rekkalenkkarit!! No arvaappa kummat valitsi ja kiittelin auliisti itseäni silloinkin. Inhosin meinaan aina niitä rekkalenkkareita, mutta poika tykkäs..=))

    Reissuja ja romantiikkaa: :) Pääty on Messinin ja olen sen ostanut muutama vuosi sitten huutonetistä.

    VastaaPoista
  15. Heippa pitkästä aikaa! Aivan ihanat nuo sienilakanat, ei vitsit miten söpöt! Mistäs nuo ruutulakanat nyt olikaan?

    VastaaPoista
  16. Ihanan raikas kuosisia lakanoita! Hyvää viikon jatkoa!!

    VastaaPoista
  17. Voi mitkä ruutulakanat!Just tuollaisia mä metsästin aikani ja sitten päädyin isompin ruutuihin kun ei muita löytynyt!
    Ruuduissa tosiaan on sitä jotain!:)
    sienilakanatkin on kivat!miksen nähnyt tuollaisia kun tein sine tilausta!:P

    VastaaPoista
  18. Aivan ihanat sienilakanat <3
    Minulla on sinulle jotain blogisani:)

    VastaaPoista
  19. Oih miten suloiset lakanat! Ja kyllä hymyilytti tuo paloauto-stoori, itsekin olen sullonut Onnin sängyn meidän huoneeseen, kantanut välillä pois, tuonut taas takaisin....ja todellut että hyvät yöunet on tuiki tärkeät, sisustuksessa on pakko joustaa ;) Hih, hauska postaus !!!!

    Milana

    VastaaPoista