tiistai 5. lokakuuta 2010

Ostoksilla

Tänään lähdettin poikien kanssa shoppailemaan. Nyt on jotenkin iskenyt se syksyinen sisustuskipinä..Tiedättekö sen, kun tuntuu, että pitäisi saada jotain uutta? No minä haaveilen uudesta pöytäryhmästä. (tosin salaa, en ole vielä miehelle kertonut..)  Nyt kuitenkin oli ajatuksissa hankkia jotain pientä piristystä kotiin.
Kaikkea kivaa olisi ollut vaikka kuinka, mutta nämä sitten lähtivät mukaan.. Pari koristetyynyä joissa ihanan muhkea untuvasisustyyny. Kaksi Jeannen kappaa (en vielä tiedä sijoituspaikkaa..) Pari koukkua ja numerolaatat. Tuoleihin uudet pellavapäälliset ja ihana Mama`s Special lasikupu.

Jos vaikka huomenna sais siivousinnon ja pistäis paikat kiiltämään..Aloittelin jo hommaa laittamalla äsken sohvanpäälliset pesuun.. :)
Joku kiva torkkupeitto pitäisi vielä hankkia. Kaksikin kivaa tänään näin. Toinen oli ihana Pentikin karvapeitto ja toinen Hemtexin palmikkoneuleinen. Ehkä haen jommankumman myöhemmin..

IHANAA SYKSYISTÄ VIIKKOA KAIKILLE!!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat nuo kapat, toivottavasti löydät äkkiä paikan niille ja laitat kuvaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia <3 Mistäs ostit tuolin päälliset? Olen nyt jo monta kuukautta ollut ostamassa, mutta aina ollut jossain liian vähän juuri sitä mmitä olisin halunnut! Entäs mitä maksoit? Itsellä hakusessa joko valkoiset tai tuon väriset.

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia ♥
  Sellainen pentikin karvapeitto saisi tulla meillekin, näyttää niin upealta :)
  Mukavaa viikonjatkoa sinne!

  VastaaPoista
 4. Marianne: Kiitos ja kapat löysivät paikkansa. :)

  Sari: Päälliset ostin Villa Rosmarinista Ideaparkista. Siellä oli kanta-asiakasviikko ja kaikki tuotteet ma (ei huonekalut) -50% kanta-asiakkaille!! Kanta-asiakkaaksi pääsi heti täyttämällä yht.tiedot. Arvaa liityinkö?? =)
  Hintaa jäi nyt 9,95e.

  Anna O: Kiitos. Se karvapeitto on niin kaunis!

  VastaaPoista
 5. Otsikon houkuttelemana kurkkimassa :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania ostoksia <3!!!!! Todella kauniita !

  VastaaPoista