tiistai 12. huhtikuuta 2011

Terveisiä

Gdanskista! Ihana lomaviikko takana. Saatiin lapset mummulaan yllättäen hoitoon ja lähdettiin miehen kanssa kahdestaan pienelle matkalle. Lensimme Turusta neljäksi päiväksi Gdanskiin. Ennakkoluuloni kohteesta hävisivät kyllä melko nopeasti..:)
Tässä myöhäisillan kuvia upeasta vanhasta kaupungista, jossa myös hotellimme sijaitsi.


Olihan tuo tietysti valoisaan aikaan yhtä ihana paikka. Olisin voinut ihailla loputtomiin näitä vanhoja upeita rakennuksia. 

Vanha kaupunki oli tosi siisti ja täynnä ihania pieniä katukahviloita, ruokapaikkoja ja pieniä puoteja. Terassit olivat jo auki ja kevät paljon pidemmällä kuin täällä koto suomessa. Kesällä varmasti aivan ihana ja käymisen arvoinen paikka!

Kiitos kaikille ihanista kommenteista viime postaukseen!
Itsellä nyt pahasti jäänyt blogimaailma kiireessä ja olen ihan pihalla mitä kellekin kuuluu.. :)
Jos sitä vielä jaksaisi lähteä blogikierrokselle..

Aurinkoa päiviinne!! 

15 kommenttia:

 1. Kaunista!! Jotenkin vaan puolalaisia kaupunkeja ei jotenkin miellä samalle tasolle hieman eteläisempien eurooppalaisten kaupunkien kanssa. Eikö olekin hassua millaisia ennakkoluuloja sitä itse kukin ties mistä potee :) Ja useimmiten aivan turhaan - pitäisi vaan jotenkin oppia aukaisemaan silmänsä asioille... Mukavaa lomankin jälkeistä kevättä :)

  VastaaPoista
 2. ihanan näköistä... Pitää varmaan itsekin lähteä katsomaan. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kaupunki ja varmaan upee matkakohde. Rakennukset näyttävät niin tunnelmallisilta metallikiehkuroineen.
  -Tiina-

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia!!! Ei ole itselläkään ollut mikään "must-to-go" paikka, mutta ehkä näiden kuvien myötä ja hyvän kokemuksen myötä voisi joskus ajatellakin. Kiitos näistä!

  VastaaPoista
 5. Tiina: Niinpä. Mulla oli toooosi kovat ennakkoluulot ja mies sai kyllä vähän puhua ympäri..Mutta hyvä näin. =)

  Nina: Kannattaa käydä. Edulliset lennot, majoitus, ruoka...:)

  Tiina: Rakennukset ja pienet kujat olivat niin ihania!!

  PiiaS: Juu, ei tosiaan ollut mullakaan, mutta voisin mennä jopa uudestaan! =)

  VastaaPoista
 6. Voi vitsit miten ihanat kuvat! Tätä mekin on miehen kanssa suunniteltu, Turusta kun pääsee niin kätsysti, ja moni on kehunut paikkaa. Mut nyt on reissut reissattu vähäks aikaa, toivottavasti Gdanskiin tehdään matkoja vielä vaikka ens vuonnakin :)

  VastaaPoista
 7. Joo ,mun ompelija matkasi viime kesänä Gdanskiin viikoksi,se on kuulemma tosi pop ostoskaupunki nykyään

  VastaaPoista
 8. Ihanan näköinen kaupunki, tosi kaunista :)

  VastaaPoista
 9. Kauniita kuvia ja kaunis kaupunki! Teitä onnellisia, kun pääsitte retkelle! Itse voisin vaellella juuri tällaisissa kaupunkimaisemissa päivästä toiseen. Jokin niissä puhuttelee ja vangitsee mielenkiinnon. Kiitos, kun otit matkalle mukaan kuviesi välityksellä.

  VastaaPoista
 10. Uskomattoman kaunis kaupunki :) Ei tulisi kyllä itselle mieleen ensimmäiseksi lähteä tuonne, mutta postauksesi jälkeen mielenkiinto tosiaankin heräsi. Täytyypä tutkia kaupunkia netissä lisää ja laittaa matka harkintalistalle. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 11. Lukija Italiasta on nyt Virallinen lukija :)

  VastaaPoista
 12. Ompas kivan näköinen kaupunki. Yleensä ei veri vedä "venäjän" puolelle mutta kuviesi perusteella voisin lähtiä vaik heti! :) Mukavaa viikonloppua mammalle ja pojille.

  VastaaPoista
 13. Voi ihanuus, mitä kuvia. Eipä tulisi minullekaan heti ensin kaupunki mieleen, että pitäisi lähteä, mutta näiden kuvien perusteella lähtisin oitis. Kaunista!

  VastaaPoista
 14. Gdansk on IHANA kaupunki. Suosittelen ehdottomasti. Kesälläkin aivan uskomattoman upeat hiekkarannat! Menkää ihmeessä käymään. Air Baltic lentää sinne edullisesti :)

  Hyviä lomia!

  VastaaPoista
 15. Upeita rakennuksia, olisipa täälläkin tollaisia:-)
  Mukavaa sunnuntaita♥

  VastaaPoista