sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Ainahan se on mielessä

 Meinaan LOMA! (eikös se mainos niin kuulunut..)  =)
Tällaisena kammottavan ilman päivänä on ihana suunnata ajatukset lämpimimpiin asioihin. Paljastetaan teillekin meidän lomareissun kohde. Eli tällaista täällä on suunniteltu!
                                                              Kuva lainattu netistä.

 Tämän loman suunnitelmat heitettiin ilmaan, viime kesän mökkireissulla ystävien mökille!
Vuoden vaihteessa sitten alkoi tarkempi suunnitteleminen ja aikataulujen sovittaminen.

Kun 11 ihmistä matkustaa, on aika monenlaista otettava huomioon.Nyt ollaan jo niin pitkällä, että lomahuvila on varattu kahdeksi viikoksi. Lennämme Roomaan josta jatkamme vuokra-autolla lomakotiimme. 
Tarkoitus koluta sitä Toscana-Umbria seutua ja ajella Caprille asti. Eli nyt ystäväiseni, kaikki vinkit ja tieto, ovat kovin lämpimästi tervetulleita!!

Joko teillä on lomasuunnitelmat selvät? Mitä aiotte tehdä vai ahkeroitteko tai nautitte lomasta kotona?


Ihania kommentteja tuli tosi paljon viime postaukseen, mikä oli tosi kivaa!
Uusia lukijoitakin taas toivottelen tervetulleeksi! 
                           Sadepäiväterkuin, moi moi!


10 kommenttia:

 1. Meillä ahkeroidaan keittiö loppuun ja sitten vähän rentoudutaan ja sitten jatketaan ulkohommilla. Isäntähän meillä vaan lomailee, me Ruusan kanssa lomaillaan joka päivä ;)
  Kainuuseen on tarkotus mennä, en tiiä käyäänkö pohjosemmassakin.... Kotimaan matkailua, ulkomaille ei lähetä.

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi, kuulostaa niiiiin ihanalta! Lähdettekö siis koko perhe?! Mitään vinkkejä ei ole antaa, mutta mielenkiinnolla luen muiden vinkkejä. Me lähdetään Kreikkaan viikoksi kuukauden päästä, ihanaa! Miehen kanssa ehkä lisäksi joku yhden yön 'lähimatkailujuttu', muutoin nautimme ajasta perheen kesken kotona ja ehkä matkaillen kotiSuomessa.

  VastaaPoista
 3. Senni: Kivalta kuullostaa ja on sitten mukava nauttia kun saa paikkoja kuntoon. Meilläkin on aika pitkä työlista odottamassa. :)

  Terhi: Joo, meidän perhe, eli myös vanhin poika, joka muutti jo omaan kotiinsa joulukuusssa, sekä ystävien perhe.
  Oih, Kreikka on myös niiiiin ihana!! :)
  Jotain pientä huvipuistoreissua ja sen sellaista meilläkin vielä pitäisi ehtiä jossain välissä..=)

  VastaaPoista
 4. Italia on meidän perheen suosikkikohde. Me lähdetään vajaan kolmen viikon päästä miltei kolmeksi viikoksi Seattlen seudulle.

  VastaaPoista
 5. Aarre: Kiva kuulla. Mekin tykätään Italiasta kovasti, varsinkin ruoasta, hih! Venetsia ja Gardajärvi on tullut käytyä, mutta nyt ihanuudet maisemat. Ei nämä sinulle ole sattumalta tuttuja? Kiva kun löysit blogiini. =)+

  VastaaPoista
 6. Kyllä täällä lomailut jää vähiin:-((
  Toivotan nautinnollista matkaa teille!
  Mukavaa alkavaa viikkoa❤

  VastaaPoista
 7. Voi että, olen ihan kateellinen! Minua on poltellut matkakuume jo pitkään, mutta en ole saanut miestäni puhuttua ympäri. Kuulemma ei nyt malta mihinkään lähteä kun on uusi oma talo, jota pitää laittaa ja puunata..Noh, onhan se niinkin, mutta minkäs teet kun polttelee niin polttelee.:)

  Meillä siis kesäloma vietetään näillä näkymin ihan koti-Suomessa, varmaan tehdään joku muutaman päivän reissu jonnekin etelärannikolle. Ja muuten siis kotona puuhastellen.:)

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa mahtavalta reissulta :) Italia on aina viehättänyt, mutta koskaa en ole siellä ollut.
  Meillä yritetään saada talo kuntoon ennen Eveliinan rippijuhlia ja konfirmaation jälkeisenä päivänä :) lähdemme viikoksi Bulgariaan (-ääpähän vanhemmilleni syömistä;) Olemme olleet siellä ennenkin, ja tytöt halusivat vielä kerran sinne. Meillä mukaan ei lähde kolme pienintä, koska Alex ei saa lentolupaa ja sitten vanhempani sanoi, että jättäkää kaikki tänne. Saatte "kunnon" loman. Isoja tyttöjä kun ei altaalla tarvitse niin vahtia ;) Oikein odotamme sitä :) Mikki kun ei pysty pitämään muuta lomaa :( Se on sitä yrittäjäelämän ihanuutta...

  VastaaPoista
 9. Empä ole muuta kuullut, kuin että kaikki ovat Toscanaa kehuneet. Hyvää matkaa siis. Meillä lomaillaan kuusi viikkoa, laitamme pihaa ja kyselemme toisiltamme miten on vuosi mennyt, ku ei olla oltu kaikki yhdessä kotona ku tiistai-iltaisin. Tässä juostaan ihan tarpeeksi jääkiekon ja työn puolesta ympäriinsä koko vuos, joten lomalla ollaan ihan vaan kotona. Ollaanks me ankeita ??

  VastaaPoista
 10. Minusta Italia on kokonaisuudessaan upea paikka. Napolinkin vanha kaupunki aivan ihana, vaikka Napoli sinänsä oli vähän pelottavakin paikka. Minusta tuntuu, että siellä vaan on kaikkea niin ihanata, että ei voi sanoa, että kannattaa mennä sinne tai tänne, jo ajomatka on elämys:) Itseäni harmittaa Caprilla, ettei menty Anacaprille - älkää tehkö sitä virhettä, kun sinne kerran menette;) Ja Pompeijikin on Napolin vieressä, jos historia vaan kiinnostaa niin sinne!

  Ja historialliset kohteet on sitten monet EU-lapsille ja -nuorille ilmaisia, kuten esim. juuri Pompeiji ja Colosseum, mutta eivät sitä välttämättä siellä kerro, joten lasten passit mukaan kierroksille! Se kyllä lukeekin niissä opasteissa aina, mutta kun niitä on paljon monella kielellä, niin ainakin itseltäni tahtoo jäädä lukematta...

  VastaaPoista