maanantai 13. kesäkuuta 2011

Viikon touhuja

Kyllä tämä kesä on ihanaa!! Meillä ollaan lähes asuttu pihalla. :) Kaikkea mukavaa onkin sattunut viikon varrelle.
Alkuviikosta A aloitti jalkapallon naapurin pojan kanssa ja me äidit olimme kannustusjoukoissa kentän laidalla pienempien kanssa.
Keskiviikkona A oppi ajamaan ilman apupyöriä ja niinhän me sitten heti seuraavana päivänä tehtiinkin puistoreissu kävellen ja A sekä kaverinsa pyörällä.Meitä oli kokoontunut sinne ryhmä äitejä lapsineen ja kyllä oli taas mukavaa! Lapset rakentelivat majoja ja leikkivät puistossa. Grillattiin makkaraa ja sen jälkeen oli kahvit muffinsseineen.  Minä tottakai unohdin kameran kotiin!! 
Loppuviikosta saimme kylään parhaat kaverit, eli serkut! Voitte uskoa että ratkiriemukas  oli tämäkin päivä kun viisi poikaa nautti kesän riemuista  ja auringosta, trampoliinista ja vesisodasta..=)

Perjantaina posti toi nämä ihanuudet Wilhelmiinalta, Kotiliesi blogista. Kerrassaan ihania päällisiä ja taidolla tehtyjä!  Vaikka kuumuus on aiheuttanut sen, etten ole paljon sisällä sisustellut, sain sentään kuistille vähän merellistä tunnelmaa, uusilla päällisillä. Toinen puoli kuistista onkin sitten vähän romanttisempi.









Meillä on mittari tänäänkin huidellut reilussa 30 asteessa, huh. Mahtaa tuntua kylmältä jos nyt tipahtaa 20asteeseen tai alle. =)

Kaikille teille toivotan mukavaa ja kesäistä alkavaa viikkoa!! 

16 kommenttia:

  1. Ah, miten ihastuttava kuisti teillä onkaan!!! Tosi hauska idea laittaa ikkunat kaiteiden päälle. Uudet tekstiilit on huippuihania. Hampton jahtiklubi-tyynyt on mahtava - näin sellaisen jossain ja olin kahden vaiheilla, ottaako vai eikö, mutta meillä se ei olisi sopinut nyt mihinkään olemassa olevaan - eikä tosin nyt kuistin rakentamisen hetkellä olisi oikein paikkaakaan, mihin laittaa. Ihania kuvia!

    VastaaPoista
  2. Onpa ihana kuisti! Tuolla haluaisi vaikka asua.

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia.
    Mukavaa viikkoa! +6 astetta lämmintä :)

    VastaaPoista
  4. Voi miten kauniin näköinen kuisti. Ihanat tekstiilit ja oikein rauhallisen oloinen paikka.

    VastaaPoista
  5. Ihana kuisti ja ihanat shortsit! Mistä löysit nuo shortsit?

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana kuisti ja ihastuttavia nuo tekstiilitkin! Huippuilmat oli viime viikolla, toista se on nyt :(

    VastaaPoista
  7. Oiii, teillä on ihana terassi! Toi Hampton Beach -tyyny on aivan upea, mistä noita saa??

    VastaaPoista
  8. Marsa: Kiitos. Mullekin tuo Hampton Beach iski heti. Sitten oli pakko laittaa sopimaan..=) No, olisin mä tänne muutenkin jotain merellistä laittanut. :)

    Sirkku: Aika paljon tuli viime viikolla aikaa vietettykin. Kaikki kahvittelut ja ruokahetket ja iltaisin nautin hiljaisuudesta tuolla hyvän kirjan kanssa. Nyt ei vaan kovasti houkuta kattaa pöytää tuonne, kun ilma on aika karsee..

    Johanna: Meillä nyt +14 ja synkkää harmaata. Sade ja ukkonen jo loppuivat. Luonnolle tekee hyvää, mutta itse en tuonne nyt kovasti kaipaile, hui! Mukavaa viikkoa myös sinulle! :)

    Tuija: Kiitos kaunis. Tuolla on tosiaan rauhallista, kun tuosta kuistista suoraan eteenpäin aukeaa maalaismaisema peltoineen. :)

    Anonyymi: Kiitos. Nuo ovat ruotsalaisen Lundmyr:in uikkarit. Ihana löytö kirpparilta! (minä kun en ikinä löydä kirppiksiltä mitään..=))

    Terhi: Kiitän. Joo, hieman muuttuivat ilmat viimeviikosta/eilisestä!! Heräsin aamulla kovaan ukkoseen ja kaatosateeseen. :(
    No pianhan me päästään ainakin lämpöön. Taidetaan olla lähdössä aika samoihin aikoihin. =)

    Tiina: Kiitos. Ostin tuon Kodin1:stä. Jossain muuallakin olen nähnyt. AmandaB:n tyyny on. =)

    VastaaPoista
  9. Voi miten kaunista! Aivan ihana terassi. Toivotaan, että kesäkelit jatkuisivat vielä ja pitkälle :)

    VastaaPoista
  10. Teillä on ollut vilkasta! Muistan, kuinka meillä kävi myös niin, että kaikki asiat opittiin suunnilleen yhtäikaa. Yks kaks lapsi osasikin uida ja ajaa fillarilla :) Ne ovat unohtumattomia hetkiä.

    Minullakin on täällä Wilhelmiinan tekemä tyynynpäällinen, jonka voitin hänen arvonnastaan. Se on kaunis ja hivelen sitä tuon tuosta :) Wilhelmiinalla on todella taito hyppysissään ja materiaalit ovat upealaatuisia.

    VastaaPoista
  11. Teillä on niin kaunista. Nyt vihdoin onnistuu kommentointi. Wilhelmiinan tekstiilit on kauniita.

    VastaaPoista
  12. Ihanan merellinen kuisti :) Minäkin olen hurahtanut sekä merihenkisyyteen että Wilhelmiinan tekstiileihin! Hän osaa kyllä niin taidokkaasti tehdä noita!

    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  13. Heips,
    kaunis terassi ja huvimaja teillä, ihana niissä nautiskella Suomen suvea.
    Sun blogia on kiva seurata, vaikka aina en kommenttia jätäkkään =)

    VastaaPoista
  14. Heips!
    Voi miten ihania asioita lapsesi on oppinut...minunkin poikani pelaa jalkapalloa..se on kyllä tosi kiva laji,ja on mukavaa seurata,miten oma lapsi kehittyy ja saa kaupan päälle uusia harrastavia ystäviä!!

    Aivan mieletön tuo terassi,juuri niin teidän näköinen...ja miten siisti ja juuri sopivasti tavaraa,minä kun hamstraan aina liikaa yhteen paikkaan,niin ei tule sitä rauhoittavaa tunnelmaa...IHANAT tyynyt♥♥♥!!
    Poikkeahan visiitille,kun kerkiät:))
    Kommentointi ongelma jatkuu,eli anonyyminä mennään...
    T:Marika Valkoista&rustiikkia blogista
    ILOISTA LOPPUVIIKKOA SINNE KOKO POPPOOLLE!!!

    VastaaPoista
  15. Voi miten ihana kuisti ja siis uudet jutut kuistilla!!!

    Meiltäkin löytyy muutama;) Wilhelmiinan tekemä meriaiheinen tyynyliina - ovat kyllä kauniita ja teille ne sopivat kuin nenä päähän tuonne kuistille!!!

    VastaaPoista
  16. voi että kun on jännä aina nähdä teidän kuvia,esim.nyt terassilta,kun meillä on samat talot

    VastaaPoista