tiistai 2. elokuuta 2011

Huvipuistossa

 Viikonloppu vierähti Vaasassa. Lapsille luvattu huvipuistoreissu saatiin siis tehtyä, ennenkuin kaikki kohta pian sulkevat porttinsa. Hassua miten aikaisin täällä suomessa menee kaikki kiinni!  Elokuu kun kuitenkin on vielä ihan täysi lomakuu..


Mutta siis, me huristeltiin vaunulomalle lauantaina. On tuo matkustamien parivuotiaan vauhdikkaan kaverin kanssa vaan aikamoista! Ei meinannut pylly pysyä penkissä millään..ja hieman jo hermoja kiristi itselläkin illansuussa, kun perille päästiin. :)
Onneksi leikkipaikka ja pomppulinna löytyivät nopsaan ja saatiin liiat energiat jätettyä sinne! :)


 
 Tämä oli pakko ikuistaa. Meidän vauhtihirmu meni kesken trampoliinihyppyjen kivelle miettimään. Istuskeli siinä tovin. Mitä lienee pohdiskellut?? :)


Koko sunnuntai menikin sitten Vaasalandiassa. On muuten kiva huvipuisto vähän pienemmille lapsille. Varsinkin kuusivuotias oli kyllä intoa ja tarmoa täynnä ja sanoikin illalla, että oli tosi tosi kiva päivä! 
 

Meidän B:llä on kyllä bensaa suonissa. Kaikki ajolaitteet käytiin monta kertaa läpi. Näissä mopoissa  poika ylsi juuri ja juuri kaasupolkimelle, mutta hienosti pysyi radalla. Vanha tekijä! :)


                               LEPPÄKERTTU!!  Niin tuli oma lapsuus mieleen =

                                         
Illan rauhallisen hetken tunnelmia vaunulta. Välillä  leikkivät ylänsängyssä niin vauhdikkaasti, että sängyn verhotkin roikkuvat..Puhumattakaan äänestä, huh!
Ilmat suosivat. Aurinko paistoi koko reissun ajan ja illalla olikin pakko napata uimarannalla kuvia. Niin kaunis oli auringonlasku!

Meillä oli alunperin tarkoitus vieraille myös asuntomessuilla tällä reissulla, mutta MINUN ehdotuksestani jätimme tällä kertaa väliin. =)) Olisi tullut kaikille liian rankka reissu.
Kotimatkalla maanantaina oli jo muutenkin muutama sata kilometriä ajoa. 
KIITOS siis ihanille blogiystäville, jotka ovat ottaneet upeita kuvia ja vielä juuri niistä kohteista, jotka minuakin kiinnosti. Kauttanne olen nyt melkein päässyt vierailemaan siellä!

Bloggeri on viime aikoina temppuillut ja en ole pystynyt jättämään montaakaan kommenttia. Osan anonyyminä  nimimerkillä ja osa niistä jotka olen jättänyt, on hävinnyt kummasti jonnekin, kun olen myöhemmin poikennut kurkkaamaan..Kuvien lataaminen oli nytkin vaikeaa. Onko muilla tällaisia ongelmia?? 


AURINKOA VIIKKOONNE! :)

8 kommenttia:

 1. Minun on vaikea uskoa, että huvipuistoja suljetaan jo elokuussa. Tuntuu, että kesä on venynyt koti-Suomessa aina vain pidemmälle syksyyn ja kuten sanoit moni elokuussa lomaileekin.

  Kiitos kivoista kuvista! Leppiksistä tulee kyllä kivoja muistoja mieleen. Teillä on kauniit lapset.

  VastaaPoista
 2. Johanna: Kiitos kauniista kommentista! Lintsi ja särkänniemi varmaan vielä jatkavat, mutta nämä pienemmät sulkeutuvat. Esim. Vaasalandia ja puuhamaa taisivat sulkea porttinsa 14 pvä. Tuo leirintäaluekin jo 20.8! Minusta tosiaankin aika aikaisin.

  VastaaPoista
 3. Joo, tuo on niiiin tylsää, että huvipuistot alkavat jo nyt sulkea oviaan. Kesä jatkuu vielä!! vaikka aamukoleudesta ja koulunalkamisistahan se syksy toisaalta alkaa. Tosin jos mä saan päättää, niin kesä on vielä syyskuussakin ;) Kivoja huvipuistokuvia! Mulla ei tuollaisia ongelmia bloggerissa, mutta mulla sellaisia, että postaukset (sekä omat että toisten) päivittyy pitkällä viiveellä tai sitten ei ollenkaan :(

  VastaaPoista
 4. Hauskoja kuvia. Lasten riemua on aina kiva katsoa! T. PiiaS

  VastaaPoista
 5. Meilläkin alkaa loma vasta huomenna (tai siis miehen loma) ja heti ajateltiin suunnistaa Särkänniemeen. Mielestäni sekin sulkee ovensa koulujen alkaessa ja on elokuun lopussa auki vain viikonloppuisin.

  Tuosta bloggerin kommentointi ongelmasta: Minäkään en nyt pääse omalla blogger-tililläni kommentoimaan tähän, kun kommenttiloota on tässä tekstissä. Kun on valittuna koko sivu tai ponnahdusikkuna, silloin kommentointi onnistuu. Oliskohan Sisustus-Unelmia Johanna tämän vinkin antanut ja käytännössä olen tämän todennut...

  -Tuija-

  VastaaPoista
 6. Voi miten kuvista välittyy lasten riemu :) Harmi, että messut jäivät väliin mutta onneksi oot päässyt kuvia sieltä kattelemaan. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Moikkis. Mäkään en pääse kommentoimaan kuin anonyyminä :/ Mutta kivoja kuvia ja iloisia ilmeitä!

  By the way, blogissani on sulle jotain http://countrysally.blogspot.com/

  -Sally-

  VastaaPoista
 8. Terhi: Aikaisin tosiaan sulkeutuvat. Syyskuu kesäksi sopisi mullekin oikein mainiosti!! :)

  PiiaS: Niin on ja ovat kyllä loppupeleissä onnellisia aika pienistäkin asioista. :)

  -Tuija-: Ai, mun pitääkin sitten koittaa tarkistaa tuo, jos auttais. Oikein hyvää lomaa teille! :)

  Nonnukka: Sinä olit mun yksi messukuvaaja!! Kiitos! =)

  -Sally-: :) Tulenpa sitten käymään!

  VastaaPoista