torstai 22. syyskuuta 2011

Maalisudin varressa

                 

 Viime postauksessa kerroin, että kaikkea pientä hommaa koitettiin lomalla saada tehtyä. Yksi niistä oli eteisen kaapistot, jotka otettiin puusepältä puuvalmiina silloin rakentaessa.Kustannussyistä päätettiin tehdä tuo pintakäsittely itse. Mutta kuten kaikki rakentajat tietävät hommaa riittää ja niin meilläkin kiireessä sai pintaansa silloin yhden maalikerroksen. Kauniina ajatuksena oli tietysti jatkaa hommaa heti muuttorumban rauhoituttua..Nyt kuuden ja puolen vuoden asumisen jälkeen tajusin yht´äkkiä viime viikolla miten järkyttävältä näyttävät, huh!! Maali oli imeytynyt tai kulunut ihan läpikuultavaksi ja näytti lähinnä hennon vaaleanpunaiselta?? Miten sitä voi silmä tottua, niin ettei enää huomaa, vaikka joka päivä sitä katselee??
No maalisuti käteen vaan ja pohjamaalaus sekä vielä maali pintaan ja ai että kun näyttävätkin erilaiselta. Niin kauniin valkoiselta ja siistiltä. Niin kuin on miljoonasti jo todettu niin kyllä se valkoinen maali vaan tekee ihmeitä!! Vai johtuneeko siitä, että oman kätten työtä on niin kiva ihailla? :)

Sattumalta Ikeassa silmiini sattui tällaiset säilytysratkaisut. Meillä kun 80cm kaapit, niin tuohon mahtuu 12 paria kenkiä. (löytyi myös 100cm ja 16 paria) Lapsille taas ostettiin tuollainen tasohylly. Muutaman päivän käyttökokemuksella voin sanoa, että kyllä helpottaa tätä kenkäsäilytystä kummasti. Molemmat ratkaisut ovat kiskoilla ja ulosvedettävissä, joka helpottaa käyttöä. Suosittelen! (ainoa miinus oli tuo mitta, eli en tiedä ovatko Ikean omat kaapit eri mittaisia, mutta teline oli tarkoilta mitoiltaan jotain 73cm tms.ja molempiin kaapin sivuihin jouduttiin laittamaan puuta, jotta sen sai kiinni. Mutta kaapissahan tuo on sisällä piilossa..)


Tähän loppuun vielä kuva Sallyn blogin arvonnasta jo jokin aikaa sitten voittamastani ihanasta kynnysmatosta! 
Kiitos vielä Sally ja käykäähän te joille ei vielä ole tuttu blogi, kurkkaamassa 
http://countrysally.blogspot.com/ .

Hirmuisen paljon kiitoksia viime postaukseen kommentoineille. Niitä on aina niin mukava saada! 
Kiitos myös tunnustuksista joita olen saanut Mialta, Sallylta, Terhiltä ja Lindalta. Palaan näihin pian!! :) Ihania olette!

ILOISTA SYKSYISTÄ VIIKKOA KAIKILLE! =)

18 kommenttia:

 1. Heippa! Olen uusi lukija blogissasi...tykkään. Kauniit tuli kaapeista. Maalilla saa ihmeitä aikaan ;) Silmään pisti myös lattian laatat. Meillä kuistilla ihan samanlaiset. Mieheni on ostanut laatat joltain tutulta vuosia sitten. Nyt tarvittais niitä lisää eteisen lattiaa varten. Et sattuis tietämään mistä niitä saa lisää vai jäikö teiltä näitä yhtään yli?

  VastaaPoista
 2. Perhostyttö: Kiitos ja kiva kun olet löytänyt blogiini.
  En muista jäikö näitä yhtään, enkä edes ostopaikkaa, mutta kysyn mieheltäni, jolla vielä huonompi muisti..=) Palaan asiaan jos löytyy.=)

  VastaaPoista
 3. Tavallaan saitte nyt uudet kaapit ;) Hyvältä näyttää, kokonaisuus on niin harmoninen, ei mitään liikaa eikä liian vähän !

  VastaaPoista
 4. Maalilla tekee kaikesta niin uuden näköisiä! Tuo teidän kuisti on muutenkin niin ihana:)

  VastaaPoista
 5. Voi näyttää niin hyvältä! Mukavia syyspäiviä!

  VastaaPoista
 6. Kyllä on siistin näköistä eikä kaapit tursuile ylimääräistä kamaa.
  Tuo sivupöytäkin on kivan näköinen.

  VastaaPoista
 7. Eteisenne on kaunis ja raikas kokonaisuus!:)
  Mukavaa ja toivottavsti aurinkoista syksyä!♥

  VastaaPoista
 8. Riitta: Kiitos ja Piristävä huomio.. =))

  Mia: :) ja totta maalilla tekee ihmeitä!

  Nonnukka: Voi kiitos ja samaa sinulle. :)

  Hanni: Niin no, onhan ne vielä...=))
  Nuo kaapin sisäkuvat otin tosin jo lauantaina, kun takaisinlastaus oli vaiheessa..=)

  Marge: Kiitos ja samoin sinulle.:)

  VastaaPoista
 9. Hyvältä näyttää! Itsekin valkoista maalisutia heilutellut muutamille huonekaluille viime viikkoina. Kyllä se ilme raikastuu kummasti! Kaunis myöskin tuo kulmaus tuoleineen ja ihana tuo rottinkilaatikkolipasto.

  VastaaPoista
 10. Kyllä on tosi kaunista! Ihanaa viikonloppua Sinulle! ja tervetuloa blogiini visiitille..

  VastaaPoista
 11. Ihanan näköistä, niiinku teillä joka huoneessa :)
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 12. Ihana eteinen ♥
  Niin kaunista ettei täällä voi kun huokailla ihastuksesta!
  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista!

  VastaaPoista
 14. Ihana valaisin roikkumassa teillä oi kerro mistä olet sen löytänyt ?
  Kaunista olet taas luonut :)

  VastaaPoista
 15. Wilhwlmiina: Kiitos! Valaisin on Ikeasta! Tykkään itsekin kovasti sen mallista. Hinta muistaakseni 29,95e, eli ei paha..=)
  ps. Jos sattuisit sellaisen haluamaan, eikä Ikeaan asiaa ole, niin voin kyllä lähettää..Meillä kun on melkein vieressä tuo Ikea..:)

  VastaaPoista