torstai 6. lokakuuta 2011

Valaisimet ja kommentointi asiaa

Torstai terkut sateen keskeltä! 
Olen kauan halunnut tähän ruokapöydän päälle kahta mustaa, vähän särmikkäämpää valaisinta, kuin se "kristalli"härpäke, joka tässä on ollut. Ihania valaisimia, vanhoja ja uusvanhoja on kyllä löytynyt pilvin pimein, mutten kuitenkaan ollut kovin paljon valmis tähän rahaa laittamaan.(siis lue sitä ei ollut.)
Ikea tuli pelastukseksi! Ostin nämä alumiinisena ja maalasin mattamustaksi. Tätä löytyy Ikeasta myös tummanharmaana, jota en siis ole nähnyt livenä, mutta kuvissa näyttää kiiltävältä ja lisäksi  sattuivat olemaan silloin loppu..

Meillä oli eilen sähkäri laittamassa ulkovalot, joten sain sitten nämä muutaman viikon
nurkissa pyörineet valaisimet ihan kattoon asti. Tykkään, mutta ehkä saisi ottaa aavistuksen alemmas?? 


Kiitos kaikille kommenteista viime postaukseen! Jokainen varmaan, joka itse bloggaa tietää kuinka iloiseksi niistä tulee.:)
Nyt kuitenkin haluaisin tietää että kuinka tärkeää on kommenttiin vastaaminen? Käytkö siis katsomassa jälkeenpäin onko kommenttiisi vastattu? Vai onko kommentteihin vastaaminen turhaa? Itse olen huomannut blogeissa, että osa vastaa jokaiseen kommenttiin henkilökohtaisesti, osa ei ollenkaan. Olisi kiva kuulla odotatteko jotain kommenttia vai onko yhdentekevää..=)
Itse ainakin ilahdun jos huomaan blogistin reagoineen kommenttiini jotenkin, mutta ainakin jos olen jotain kysynyt.. Mutta kertokaahan mielipiteitänne. Otan ne ilolla vastaan, samoin kuin bloggaus ehdotuksia..:)


TERVETULOA UUSILLE LUKIJOILLE! KIVA KUN OLETTE TÄNNE LÖYTÄNEET! 


Ps. Tänään löytyi kirppikseltä kaikenlaista kivaa, josta postaan mahdollisimman pian..
                           HEIPÄ HEI! :)

30 kommenttia:

 1. Moi! Ihanat tuli valaisimista! On teillä niin sievää <3 Itse vastailen väliin kommentteihin, aina toki jos jotain kysytään tai jos ei kyssäreitä ole niin yleisesti ainakin kaikille. Musta se on ihan kiva tapa kuitenkin jokaisen kommentin niin mielellään lukeaa ja on tärkeä :) Mutta tosiaan erilaisia tapoja on.. Itse jos olen jotain kysynyt niin käyn kyllä kurkkimassa onko vastausta tullut :)

  Mukavaa syysviikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 2. Hienot lamput:-))
  Kommentoinnista, jos joku kysyy jotain, olisi kiva saada vastaus.
  Minä en vastaa joka kommenttiin, mutta kysymyksiin kylläkin. Ja jos itse kysyn joltain jotain, käyn katsomassa onko vastattu:-)

  Mukavaa torstai iltaa<3

  VastaaPoista
 3. Voi että teillä on hurjan kaunista!! Mä niin haluaisin nuo samaiset ruokapöydän tuolit ja nyt huutiksessa niitä olisikin, mutta mies epäilee, että meidän kissa purkaisi ne kynsillään..
  Kyllä mä tykkään, että kommenttiini on kommentoitu. etenkin, jos on kysynyt jotain.

  VastaaPoista
 4. Jos jätän kommentteja niin olisi kyllä mukava saada jonkinlaista vastausta. Ja kyllä käyn kurkkimassa olisiko bloggaaja vastaillut. Toiset blogistit ei vastaa niin eipä niihin huvita kommenttiakaan jättää.

  Mukavaa viikonlopun alkua!

  VastaaPoista
 5. Mä yleensä (muutamaa kertaa lukuunottamatta) vastaan oman blogini kommentteihin. Kun jätän johonkin blogiin kommentin, niin yleensä käyn katsomassa onko siihen millään muotoa reagoitu ja useimmissa lukemissani blogeissa kommentteihin vastataan. Mun mielestä se on kivaa vuorovaikutusta ja se just on se juttu näissä blogeissa lukijan ja kirjoittajan välillä.

  Hieno tuli noista lampuista! Kyllä sitä saa maalilla, spraylla yms. ihan toisennäköistä miltei mistä vaan :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten siistiä...ihunat valaisimet!Kommentoinnin suhteen jokainen tekee kuten tykkää,minusta =) Kommentteja on ihana saada ja jättää <3

  VastaaPoista
 7. Tutulta näyttää lamput. Meillä on nää samat roikkuneet tässä keittiön pöydän yllä aika tarkalleen jo 8 vuotta, enkä vielä oo kyllästynyt! Mittasin oikein, niin meillä etäisyys pöydän pinnasta 50 cm. Ihan ok muuten, mutta mitään kovin korkeita kynttiläjuttuja ei oikein sovi poltella tässä.

  Kommenteista. Oon tykännyt vastailla niihin, joko erikseen tai yhdessä. Nykysellään vaan ei aika millään tahdo riittää, ja vastaaminen on valitettavan toisaikaista. Kysymyksiin oon kuitenkin koettanu vastata. Ja jos kysyn itse jotain, niin käyn katsomassa mahdollisen vastauksen.

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille kaikille kommentin jättäneille! Minustakin se on vuorovaikutusta parhaimmillaan kun ns. keskustellaan, eli blogisti myös vastaa. Aina vain ei meinaa aika riittää ja siksi tätä juuri kyselin, että yritänkö turhaan vastata kaikille, jos siis kukaan ei edes käy enää uudelleen kurkkimassa?? =)
  Vai käydäänkö täällä myös uudestaan ja mahdollisesti odotellaan kommentia, olisi vain niin kiva tietää? :)

  VastaaPoista
 9. Kivannäköiset lamput!

  Itsekin olen tuota kommenttiasiaa pohtinut. Olen törmännyt monessa blogissa siihen, että kommenttiosiossa käydään kutakuinkin postauksen jälkikeskusteluja. Harvoin kuitenkaan itse palaan lukemaan uusia kommentteja. Jos odotan vastausta johonkin kysymykseen, yritän käydä tsekkaamassa kommentteja tai täppään kommenttilootasta "lähetä jatkokommenttit s-postiin".

  Joihinkin useampia koskeviin / kiinnostaviin kysymyksiin olis kiva lukea vastaus ehkä erillisestä postauksesta. Monisäikeinen juttu =)

  Mukavaa viikonloppua!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 10. Hei!
  Tosi kivat on nuo valaisimet ja kaunis tuo keittiö kokonaisuudessaan, senhän olenkin jo aiemmin maininnu. Minä käväisen kurkkaamassa aina onko minun kommenttiin vastattu, saatan laittaa myös sen seurantaan, jos oon jotain kysymystä heittäny. Kommentit saa hyvälle mielelle :)

  VastaaPoista
 11. Ollaan samoilla linjoilla sisustuksessa :) Maalasin myös mustaksi ikean valaisimen tuossa muutama viikko sitten ja se hakee vielä sijoituspaikkaa. Näyttävät hyviltä ainakin sinulla.

  VastaaPoista
 12. Oi että on kaunista!!Mustat lamput tosiaan sopii tuohon täydellisesti!!<3 <3

  Mä vastaan lähes aina kaikkiin kommentteihin!Joskus vain yhtesesti kaikkiin mutta kysymyksiin aina!
  Mä en enää kommentoi blogeihin joihin ei noteerata koskaan mitään ja varsinkaan jos ei edes kysymyksiin vastata!Mutta jos en kysy mitään,en käy kurkkimassa onko mulle mitään vastattu,enkä edes odota sitä!

  Eräs bloggaaja kerran kirjoitti että eikö ole kivempaa että hän käyttää aikansa uusiin postauksiin kuin vastaamalla kysymyksiin/kommenttihin!Ja jos on kysyttävää kannattaa ottaa yhteyttä spostilla!:D :O
  Joo ei se oo vakavaa mut tosiaan kivaa vuorovaikutusta kuitenkin kun tietää et ne kommentit on tosiaan luettu!:)

  VastaaPoista
 13. Minä vastan lähes aina jokaiseen kommentiin erikseen ja käyn aina kurkkimassa, onko mun kommentille vastattu. Minusta se on kiva. Vaikkakin työläistä.
  Siinä olis muuten bloggerissa kehittymisen varaa. Että sais jotenkin omat viimeiset kommentit näkyviin. Niin sitten pääsee nopeammin tsekkamaan, että onko vastattu..

  VastaaPoista
 14. Hellurei pitkästä aikaa! Mun kommentointi on ollut varsin laiskaa viimeaikoina näissä muissa blogeissa, vaikka aina käyn sunkin ihanat postaukset katsomassa ja lukemassa. Teillä on kyllä mielettömän kaunista <3 Sulla on kyllä tuota sisustus-silmää :) Ja siis ihanat noi lamput!!! Olen itse haaveillut juurikin samanlaisesta ratkaisusta, ja nuo Ikean lamput on mielestäni tosi upeat :)

  Itse käyn kyllä usein uudelleen katsomassa, onko kommenttiini vastattu...siis riippuen tietenkin, olenko jättänyt jonkin pidemmän kommentin, vaiko sitten vaan lyhyen värssyn. Mutta onhan se ihan kivaa, jos bloggaaja vastailee. Itsekkin pyrin nyt vastailemaan, vaikka meneehän siihen sitä aikaa...

  No nyt tuli kyllä pitkät jorinat ;) Ihanaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 15. Teidän ruokailutila on niin ihastuttava!! Ja nuo lamput sopii mainiosti!! Itse käyn joskus katsomassa onko vastailtu kommenteihin mutta en aina, tietenkin jos jotain kysyttävää on ollut niin käyn katsomassa!

  VastaaPoista
 16. Oi kun kivat valaisimet! Ja samaa mieltä edeltävien kommentoijien kanssa - kommenteissa on mukava jatkaa turinaa puolin ja toisin!

  VastaaPoista
 17. Upeet noi valaisimet! Kommentoinnista mä oon sitä mieltä et jos aina ei kerkee vastailee niin mä yritän ainakin käydä kommentoijilla kylässä ja vastata siellä! Itse käyn kurkkimassa uudestaan jos olen jotain kysellyt bloggaajalta !
  Ihanaa viikonloppua sinulle ♥

  VastaaPoista
 18. Moro! Kyllä minä monesti käyn katsomassa onko kommenttiin vastattu. Minustakin on kiva että tämä on tällaista "vuorovaikutusta". Itse yritän vastata jokaiseen kommenttiin, joskus kiireessä ja epähuomiossa jää vastaamatta. Mutta kysymyksiin olen kaikkiin ehdottomasti vastannut. Ymmärrän jos kommentti on "kiva, ihana", niin siihen ei välttämättä vastausta tarvitse.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 19. ihanat lamput, minusta ihan hyvällä korkeudellakin!
  Tykkään kanssa jos kommentteihin vastataan, etenkin jos kommentissani kysyn jotain. Mutta ei kannata ottaa stressiä, vastaa sitten kun ehtii.
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 20. Mulla on ollut joskus tuollainen samanlainen ikean valaisin, mutta se harmaa...tykkäsin!

  Minusta on kiva, että kommentteihin vastataan ja sitä odotankin. Käyn sitten jälkeenpäin kurkkimassa onko kysymykseeni vastattu tai kommenttiini muuten reagoitu.

  Mukavaa syysviikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 21. Jos tulee kysytyksi jotain, odotan kyllä saavani vastauksen ja saatan käydä useamminkin kurkkimassa, muuten en seuraa vastauksia. Itse pyrin vastaamaan kysymyksiin aina, ja muutenkin mielelläni kiitän kaikkia kommenteista samalla kun vastaan jonkun kysymykseen.

  VastaaPoista
 22. Voi kuinka mukavasti on tullutkin jo mielipiteitä tänne! Aika samoilla linjoilla tuntuu menevän..Mutta kiva tietää, ettei ihan turhaan niihin vastaile, vaan joku käy ihan uudelleenkin kurkkaamassa onko kommenttiin reagoitu. Kaikkien kommentit luen AINA ja jokaisesta olen iloinen! Itse kommentin jättäneenä kyllä käyn usein jälkeenpäin kurkkaamassa.. =)

  Teija: Onko noita ollut niin kauan?? =) Kävin muuten mittaamassa ja pöydän pinnasta 89cm..Katotaan nyt pitäiskö vähän laskee alemmas..

  Sarkka: Mulla on taas maalausvaihe päällä..=) Laitahan kuvaa sitten kun lamppu löytää paikkansa.

  TiinaK ja Niina: Totta, eipä sellaisiin niin mielellään kommentoikaan, jos ei koskaan saa vastausta. Tulee olo, ettei niitä edes lue tai etteivät sitten ole tärkeitä.

  Maanvaiva: Onhan siinä tietysti vähän työtä, mutta iloiseksi se tekee, kun huomaa kommenttiin vastatun. Siksi minäkin olen yrittänyt kaikille vastata..=)
  Mikäs juttu tuo kommenttien tilaaminen on, jonka Tuija mainitsi? Itse en ole koskaan käyttänyt, joskus kyllä kohdan huomannut?

  Perhostyttö: Minä mietin pitkään maalaanko, tykkäsin myös siitä metallisena, mutta musta pieninä annoksina on nyt se mun juttu! ;)
  Toi valaisin on kyllä kiva ja myös hinnaltaan..=)

  VastaaPoista
 23. Onpas mielenkiintoista :)
  Itsekkin vähän miettinyt tuota samaa ja laittelinkin kysymystä blogista tuonne omaani...

  Itse en odota omaann kommenttiini vastausta kuin siinätapauksessa jos kysyn jotain - silloin on kohteliasta vastata.

  Näyttää tosi hyvältä nuo lamput. Kaunista on.
  Itsekkin olen miettinyt tuon valaisimen maalaamista. Mulla harmaa... ja hyvältäpä näyttää teillä :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 24. Siis voi kertakaikkiaan miten KAUNISTA teillä on! Noi kuvat on aivan ihania! Ja mustat lamput ja lyhty pöydällä täydentävät tuota valkoista niin ihanasti! Tähän iso huokaisu :)

  VastaaPoista
 25. Teillä on niin kaunista! Lamput on mustana just passelit tuohon :)

  Minä ainakin vastaan jokaiselle joka blogiini jättää kommenttia ja käyn myös kurkkimassa onko minun jättämiin viesteihin vastattu :)

  Kivaa syksyistä weekendiä sinne :)

  VastaaPoista
 26. Ihanat ♥
  Juuri suunnittelin meille samanlaisia ruokapöydän päälle kun elloksesta pongasin tuollaiset mustat lamput, näyttävät teillä kyllä tosi hyviltä :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 27. Moikka! Itse tykkään vastailla kommentin jättäneille, tosin pienellä viiveellä ne kyllä tulee meikäläiseltä. Jotenkin sitä olettaa, että jonkinlainen vastaus blogin pitäjältä tulisi, mutta kaikkihan ei näin tee elikkäs summa summarum olisi kiva jos saisi jonkin vastakommentin takaisin :)

  VastaaPoista
 28. Upeasti sopivat nuo valaisimet, juurikin mustina.

  Pitääpä tässä kyläillä ennen talventuloa. Itsekin muistelin hiljaittain meidän kranssin teko tarvikkeiden hakua. Ja yleensäkin haikeudella muistelen naapuruutamme. Ikävähän tässä tulee.

  Sovitaan joku kyläilypäivä lähiaikoina, soitellaan tai tekstaillaan.

  Hyvää viikonloppua toivotellen, Annika

  VastaaPoista
 29. Ihanat lamput ja sopii hyvin. Teillä on aivan upea keittiö, noi Rivieran tuolit on upeat :)
  Itse tykkään kyllä että kommenttiin vastataan jos kysyn jotain. Siitä tulee kiva tunne.

  Viikonlopputerveisin
  Jaana

  VastaaPoista
 30. Kiitos taas kaikille kommenteista!

  Ainosofia: Kävinkin kurkkaamassa ja kommentoimassa postaustasi.:)

  J: Samoilla linjoilla..=) Musta on kyllä kiva. Hassua, miten mieli muuttuu..

  AnnaO: Ai teillä samat suunnitelmat.=)
  Laitahan sitten kuvia, kun saat kattoon. Minusta ainakin nuo mustat tuo vähän särmää.

  Cride: Joo totta! Tosin viiiiiveellä täältäkin usein tulee..=)

  Annika: Voi niin totta! Niin parhaat naapurit olitte! Etkä sinä mikään pelkkä naapuri vaan hyvä ystävä! :) Soitellaan.<3

  Janna:Kiitos ja kiva kun olet löytänyt blogiini! :)

  VastaaPoista