tiistai 6. maaliskuuta 2012

Samalla kun aurinko sulattelee lunta reippaassa tahdissa, alkavat talvivaatteet ahdistaa ja välikausivaatteet tekisi mieli jo kaivaa esiin. Pakko malttaa vielä hetkinen.:)
Mulla on joku pakkomielle lasten ulkovaatteisiin. Joka kausi päätän, että kaksi asua riittää, mutta jossain välissä huomaan taas istuvani ulkovaatekasan keskellä ja ihmetteleväni, mistä nämä kaikki tuli.  Täksikin talveksi on kerääntynyt yhtä ja toista.. Onneksi nykyisin on kierrätys niin huudossa, että helposti nuo sitten taas saa eteenpäin. Miehelle olenkin puolustellut vaatehankintoja sillä, että ei tästä hauskasta kovin montaa vuotta voi nauttia. Nyt on jo eskarilainen alkanut sanoa melko voimakasta mielipidettä vaatevalinnoissa. Juuri palautin Zaraan, omasta mielestäni ihanan takin, josta poika ei tykännyt. Turha sitä on sitten kaappiin säilöä, niin oli selkeä vastalause! :) 




Meillä on monta vuotta luotettu Ticketiin, mutta nyt halusin kokeilla vaihteeksi jotain muuta. Tämä Ver de Terren haalari on meille ihan uusi tuttavuus. Merkki ekaa kertaa tänä talvena meillä käytössä ja on kyllä osoittautunut äidin lemppariksi. Isoveljellä on sama takkina. Ihanan muhkea ja jotenkin niin viimeistelty. Tykkään!
Toisena haalarina meillä on tuo Molon turkoosi, jonka hanskat ovat kuvassa. Tykkään myös. Lapsen tosi helppo pukea, mukavan notkea puku ja heijastimet ihan omaa luokkaansa. Poikahan loistaa pimeellä puku päällään!! :) 
Haalarit ovat mielestäni tämän ikäisellä vielä käytännöllisemmät. Kaksiosaiseen tai takkiin pukeudutaan lähinnä kauppaan/kylään ym. lähtiessä, riippuen säästä ja matkanpäästä.


Tuo aurinko on kyllä sellainen voimanpesä. Tuolta kaukaa porottaa ja saa mielen niin iloiseksi ja tuntuu, että energiaa riittää taas paljon enemmän. Tosin se myös näyttää aiwan hirrrrveessä kunnossa olevat ikkunat ja pölyt...Mutta ei kuvailla niitä! :)





               Eteinen sai vähän keväisemmän tyynyn ja kimpun keltaisia tulppaaneja. 

Pojan päikkäriaika, joten tämä äiti lähtee keittämään itselleen kupposen kahvia ja sen jälkeen tarttuu imuriin ja pölyrättiin....joten HEISSULIVEI! 

8 kommenttia:

  1. Mä olen myös vannoutunut tiksu fani :) VDT:ä en olekaan ikinä testannut,täytyypä laittaa korvan taakse! Kivalta näyttää poitsu asussaan:)

    Keltsi on vaan niin kevään väri,ihanat tulppikset!

    Hauskoja siivoushetkiä sulle,mä alan kohta samoihin hommiin :)

    VastaaPoista
  2. Kevätvaatteet tekis tosiaan mieli kaivaa, kun katsoo ikkunasta ulos, mutta sitten, kun pääsee pihalle, niin mieli muuttuu. Etenkin aamut on kylmiä vielä, täällä tänään -14C. Suloinen pipo pojalla <3 ja ihanat tulppaanit. Mä sain tänään ystävältä ison kimpun punaisia ja keltaisia tulppaaneja. Niin keväistä :)

    VastaaPoista
  3. Minulla on myös jonkinlainen ulkovaateriippuvuus. Joka ikinen kevät ja loppusyksy on pakko saada lapsille kivat ulkovaatteet. Sisävaatteissa ei niin väliä, kunhan ulkovaatteet on toimivat ja äidin mielestä ihanat;)

    Ihanan keväinen ja pirteä kimppu!:) Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Katoin noita kuvia ja ajattelin, että olipa hyvännäköinen haalari!! Tuo Ver de Terre on mulle myös ihan uus tuttavuus. Mistä sä olet niitä tilannu/ostanu? Alexille pitäis ens talveks katella jotain ja nyt niitä vois ihan kivaan hintaa pian saadakkin.

    Itselle olen kevättakin jo ulkoilumielessä kaivanut esille. Talvitakissa tulee liian kuuma, kun rattaiden kanssa menee. Eiköhän ne pian saa kaivella kaikille:)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana toi RM:n lipasto ja keväinen kiva tyyny.

    Iloista viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Minäkin tykkään kovasti kaikista ulkotamineista ja meilläkin on neidillä aina useampi vaihtoehto mistä valita. Tänä talvena käytössä oli Ver de Terren pitkä untuvatakki kauppa-ja kyläilytakkina ja se on hurjan ihana. Nyt olen hankkinut jo Minymon raita-asun ja Ticketin tähtiasun kevääksi. Saa nähdä mitä muuta vielä löytyy =D

    VastaaPoista
  7. Voi miten söpö hattu :) Aivan ihana!
    Ja kaunis eteinen myös.
    Hetki pitää varmaan odotella kevätvaatteiden kanssa, mutta kyllä se kevät sieltä tulla puksuttaa ;)

    VastaaPoista
  8. Meillä kokeiltiin Ver de Terreä välikausipuvuissa ja olivat kyllä tosi laadukkaita ja ihania. Sadeasut olivat myös tosi hyvät ja pehmeät. Niiltä löytyi myös raikkaita värejä sadeasuihin, mistä tykkäsin. Ensi kevääksi on taas yhdet VDT:t lapsille jo hankittu =)

    VastaaPoista