tiistai 3. huhtikuuta 2012

Me&I :ta ja Villervallaa

Tässä kaikessa hässäkässä, en ole tainnut edes mainita teille, että minun pieni rakas kolmivuotiaani, on aloittanut päiväkodin! 
Kymmenen päivää kuukaudessa  ja se tuntuu nyt ihan sopivalta. Tänään olin juuri päiväkodin tätien kanssa juttelemassa ja iloinen ja seurallinen poika kuulemma on ollut. Tykkää kovasti kaikenlaisesta puuhailusta ja askartelusta. Kuten kotonakin.

Hassua sinänsä, on pojan vaatekaappi koostunut aina aika rauhallisesta väriskaalasta, mutta nyt päiväkotiin on valittu  reippaita kuoseja ja iloisia värejä. Näitä huomaan päiväkoti aamuina pojalle pukevani. Sopivat jotenkin sinne vauhdikkaaseen menoon..:)
                                                            Me&I:lla on kivoja iloisia kuoseja. 
 

Villervallaa olen ostanut ja tilannut jo aiemmasta mallistosta Aaronille. Mutta nyt sai myös Benjamin omansa. Nuo tähti housut on ihan lempparit tällä hetkellä.Ihanaa kun pian alkaa pitkä vapaa. Meillä alkaa samalla myös talviloma ja jotain kivaa odotettavaa on tiedossakin. Palailen siihen pian! :)

                                          VOIKAAHAN HYVIN! :)

8 kommenttia:

 1. Kylläpä onkin aivan ihania pienen pojan kuoseja!:) Niin se vaan on, että vaikka vauva-aikana pitäytyykin hempeämmissä sävyissä, niin leikki-ikäiselle jotenkin kuuluu elämäniloiset värit!:) Mukavaa pääsiäisviikon jatkoa sinulle, ystäväni<3

  VastaaPoista
 2. Totta. Vaikka meillä edelleen siellä kaapissa sitä neutraalimpaakin vaatetta on, niin nämä värikkäät eksyvät nyt helpommin päälle. Poika itsekin tykkää! :)
  Kiitos samoin sinulle! <3

  VastaaPoista
 3. Totta. Vaikka meillä edelleen siellä kaapissa sitä neutraalimpaakin vaatetta on, niin nämä värikkäät eksyvät nyt helpommin päälle. Poika itsekin tykkää! :)
  Kiitos samoin sinulle! <3

  VastaaPoista
 4. Ihania värikkäitä vaatteita :)

  VastaaPoista
 5. Anttis kiitos kommentista ja kiva kun olit liittynyt lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania vaatteita ja niin suloinen tuo teidän poju <3 Me&I vaatteet on kyllä tosi kivoja niitä meiltäkin löytyy aika paljon. Mistä noita Villervallan vaatteita oot ostanu? Aivan ihania!

  VastaaPoista
 7. Nonnukka kiitos kommentista. Viilervalla olen tilannut skidi.fi nettikaupasta. Täällä oli ennen Riemuli, joka myi Villervallaa, mutta ikävä kyllä muutti johonkin muuhun kaupunkiin. Tykkään itse nähdä mieluummin ennen ostopäätöstä, mutta nyt olen joutunut tilaamaan.. Olen kyllä ollut näihin tyytyväinen! :)

  VastaaPoista
 8. Ihania vaatteita. Itse tilasin Me&I kutsuilta myös tuon traktori paidan, leijona paidan ja sirkus haalarin=)

  VastaaPoista