sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kiertoon

Pikapostaus! Ajattelin meinaan, toivottaasti ilahduttaa jotakuta lukijaani, pistämällä kiertoon Sophie Kinsellan uusimman soitellaan soitellaan kirjan. Sain sen luettua, joten siitä voisi olla iloa jollekin muulle. :)
Onko Kinsella teille tuttu kirjailija? Luin joskus Himoshoppaajan ja nauroin välillä vedet silmissä. Sen jälkeen olen lukenut kaikki Kinsellan kirjat ja ovat kyllä mun mieleen. Just sellasta hauskaa hömppää, jota pystyy lukemaan "aivot narikassa".
Jos haluaisit kirjan niin jätä pieni kommentti minulle. Arvon kirjan vaikka keskiviikkona 27.6 mennessä ,kommentin jättäneiden kesken.
Kiitoksia kaikille terassi postaukseen kommentoineille. Pari uutta lukijaakin on löytänyt tänne, joten heille lämpimästi tervetuloa. Toivottavasti viihdytte mukana!

Ps.Osaisiko joku kertoa miksi en pääse hallintapaneliini tilastot tietoihin? Onko muilla samaa ongelmaa ja mistä moinen mahtaapi johtua?

46 kommenttia:

 1. Olen mielellään mukana kun arvot Kinsellaa kiertoon. Jotain kevyttä kesälukemista olisi nyt tarve löytää enkä olekaan vielä ko. kirjailijalta mitään koskaan lukenut..

  VastaaPoista
 2. Hei! Taidan olla ensimmäinen kommentin jättänyt. Minäkin olen lukenut Kinsellan kirjoja ja olen saamaa mieltä niistä kuin sinäkin. Ne ovat sellaista mukavaa hyväntuulista luettavaa, joka ei jää ahdistavina ajatuksina päähän pyörimään. Osallistun siis mielelläni arvontaan.
  Kiva blogi sinulla. Seurailen tätä tällaisenä hiljaisena lukijana.

  VastaaPoista
 3. Kirjailija on uusi tuttavuus. Nyt kyllä kaipaisin sopivaa hömppää lukemistoon :)

  VastaaPoista
 4. Mukana =) JA lukeminen on ihana irtiotto arjesta <3

  VastaaPoista
 5. Tää hömppä on just ihan parasta. Aikoinaan luin noita Himoshoppaajia ja välillä koin lievää samaistumista kirjan päähenkilöön, hih. Olen siis mielelläni arvonnassa mukana :)

  VastaaPoista
 6. Ihan parasta kesälukemista. Vedet silmissä olen minäkin nauranut monelle Kinsellan kirjalle. Tämä Soitellaan, soitellaan puuttuu vielä kokoelmasta.

  VastaaPoista
 7. Tykkään Sophia Kinsellan teoksista todella paljon. Tämä puuttuu omasta kokoelmastani, joten mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 8. Minäkin koeilen onneani. Erinomaista lomalukememista, tyttärenikin tykkää.

  VastaaPoista
 9. mukana ollaan. tämä puuttuukin vielä kokoelmasta. ps. tosi mukavaa kun palasit :) tykkään kirjoitustyylistäsi ja kuvistasi niiiiin paljon!!

  VastaaPoista
 10. Olen ilman muuta mukana:) ihan uusi kirjailija minulle mutta nyt jo
  Kiinnostuin jos on "hömppää".

  VastaaPoista
 11. Ihan uusi kirjailija minulle, mutta kuulosti loistavalta kesäluettavalta :)
  Mukana ollaan!
  Ihania kuvia terassilta!

  VastaaPoista
 12. Kinsellan kirjat on hyviä nimenomaan aivot narikkaan -kirjoja :) Mulla juuri menossa yks himoshoppaaja ;) Tätä en ole lukenut, joten arvonnassa mukana!

  VastaaPoista
 13. Kesälukeminen on aina tervetullutta joten olen arvonnassa mukana!
  Blogistasi tykkään kovasti. :)

  VastaaPoista
 14. Oi, mieki oon lukenu kaikki Kinsellan kirjat, Himoshoppaajat ja muut :) Hauskaa hömppää ja just "aivot narikkaan" luettavvaa, jopa tämmöselle vanahalle akallekki :D Oottelen just sammaa kirjaa mikä sulla nyt arvonnassa niin kirjakerhosta, ehtiny sen tilata :) Ja minun oli PAKKO saaha se Himoshoppaaja-elokuvaki silloin ku se ilmesty ja sen kattonu aika monta monta kertaa :) Seki oli kyllä tosi tosi hyvä :D Suosittelen :)
  Ja just alotin lukkeen ensimmäistä Kira Poutanen kirjaaki, samanlaista hömppää ko Kinsellanki, ainaki sen mitä sain kuvan ko muutaman sivun oon nyt lukenu :) Semmosta alottelin ku Rakkautta au lait :)
  Mie ylleensä huutelen Huuto.netistä nuita kirjoja, on hyväkuntosia, paitti jos ei just silloin oo siellä ku haluan (mulle-just-nyt-heti!) jonku kirjan niin sitte tillaan kirjakerhosta jos halavalla saa :)

  En siis osallistu tähän ku ehin jo tilata saman kirjan mutta hauskaa ja nautinnollista lukemista sille joka sen saa :) Kinsellan kirjat ON hauskoja :)

  VastaaPoista
 15. Ihana blogi sinulla, jonka löysin nyt sattumalta ja toki arvontaan osallistun nyt samalla. :)

  VastaaPoista
 16. Moi,

  mukana arvonnassa. Kinsellan kirjat on ihan huippuja =) Uusimpia ei vaan saa kirjastosta ja joutuukin joko odottamaan, ostamaan tai lainaamaan muilta.

  -Milja-

  VastaaPoista
 17. Ehdottomasti mukana! Mä tunnustan, etten ole lukenut yhtään kinsellaa. Vaikka tiedän, että tykkäisin! Ei vaan oo osunut kohdalle. Jospas nyt :) Kiva idea muutenkin kierrättää kirjoja.

  VastaaPoista
 18. Mukan arvonnassa ilman muuta, kesäloma on vasta elokuussa....
  ja ensimmäinen viikko onkin pyhitetty kotona olemiseen ja patterien latausta, tämä olisi niin sopivaa hömppä lukemista...

  Terkkuja
  Monica

  VastaaPoista
 19. Oi, ihana kirja! Olen lukenut kaikki Kinsellan kirjat, jotka olen jostain löytänyt. Tämä olisi vähän kuin synttärilahjakin, jos voittaisin :) Huomenna on nimittäin synttärit miulla :)

  VastaaPoista
 20. Täällä myös yksi kaikki aiemmat kirjat lukenut, joten ehdottomasti osallistun arvontaan. Tuo teidän terassi kalusteineen taitaa olla yksi kesän kauneimpia näkemiäni.

  VastaaPoista
 21. Multa löytyy hyllystä lähes kaikki Kinsellan kirjat, mutta ei tätä. Juuri yks päivä katselin tätä kaupassa ja ajattelin että täytyy käydä ostamassa kesälukemiseksi kunhan loma alkaa.

  VastaaPoista
 22. Viihdyttävää lukemista kaivattaisiin ;)

  VastaaPoista
 23. Oi, loma alkamassa, sopiva lukeminen kadoksissa... kyseiseen kirjailijaan en ole tutustunut aiemmin, joten mukana toivorikkaana :)

  VastaaPoista
 24. Himosoppaajan katsoin viime viikolla telkkarista -on se niin hyvä. Kirjaa en ole lukenut. Aikoinani luin paljonkin, nyt vaan aina ei tahdo riittää. Olen etsinyt jotain kivaa "hömppälukemista" kuten tapaan sanoa, tämä kuulostaa oikein kivalta.
  Mukana siis arvonnassa:)

  VastaaPoista
 25. Mukana ehdottomasti. Tällaisesta hömpästä tykkää meillä sekä äiti että tytär. Voisin vaikka luvata laittaa kirjan takaisin kiertoon, kun olen sen lukenut.

  -Tuija-

  VastaaPoista
 26. Kesälomalla lukemisen pitää olla vähän hömppää, ja tämä kyllä taitaa täyttää kriteerit... Olen siis arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 27. Ihana blogi, mukavaa kun löysin tämän :)

  VastaaPoista
 28. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Kesälomalle juuri sopivaa lukemista =) Helinä-

  VastaaPoista
 29. Joo, Kinsellat on just parasta lomalukemista! Oon tainnut kaikki himoshoppaajat lukea ja muutaman muunkin, mutta mielestäni en tuota, joten mielelläni osallistun arvontaan! :)

  VastaaPoista
 30. Juuri juhannuksena kirjoittelin ylös kirjoja jotka haluaisin lukea elokuisena kesälomanani, tämä oli listalla. Koitanpas onneani :)

  VastaaPoista
 31. Nyt kun lapset ovat hiukan kasvaneet, olen uudelleen löytänyt lukemisen ilon. En enää nukahda ensimmäisen rivin jälkeen :-)

  t: 5n äiti

  VastaaPoista
 32. En oo aiemmin lukenut Kinsellan kirjoja mutta mielelläni tutustuisin niihin :)

  VastaaPoista
 33. Minä myös olen lukenut kaikki Kinsellan kirjat! Ovat todella hauskoja!

  salmi_heidi@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Ihanaa, olen Kinsellan kirjojen vankkumaton fani - tätä uusinta en olekaan vielä lukenut.
  Toivottavasti arpaonni suosii :)

  VastaaPoista
 35. Mukaan arvontaan :)
  Hömppälukeminen on parasta!

  VastaaPoista
 36. Mukana arvonnassa :) On tullut luettua Kinsellalta himoshoppaajat ja muut kirjat. Tämän uuden kirjan olemassa oloa tosin en tiennytkään. Hyvän kirjan tunnistaa siitä, että sitä ahmii lukea antaumuksella eteenpäin, eikä malttaisi lopettaa kesken ja samalla sitä jo harmittelee kirjan loppumista. Kinsellan kirjat ovat juuri tuollaisia, että niiden ei toivoisi päättyvän koskaan. Ja samalla odottaa, milloin ilmestyy uusi kirja;)

  VastaaPoista
 37. Hauska idea laittaa kirja kiertoon :) Kesään kuuluu hömppäkirjat joten olisi kiva saada lukemista ja vielä synttäritkin on 27.6. T.Heidi P.

  VastaaPoista
 38. Kaikki Kinsellan muut suomennetut kirjat (paitsi tämän) olenkin lukenut. Ovat kyllä huippuhömppää viihdyttävyydessään. :) Kiva ajatus laittaa kirja arvontavoitoksi.

  VastaaPoista
 39. Ihana kirppariarvonta! En ole lukenut ja muutenkin on ollut lukeminen liijan pitkällä tauolla.. lomaa vielä ootellessa jos silloin saisi katkaistua kierteen! =)

  VastaaPoista
 40. Tätä en olekaan vielä lukenut. Himoshoppaajat löytyy kaikki hyllystä moneen kertaan luettuina, samoin muita Kinsellan kirjoja. Tämän ottaisin mielelläni joukon jatkoksi! =)

  Löysin sattumalta blogiisi, täytynee jatkaa sen selailua uudemmankin kerran. =)

  VastaaPoista
 41. Kinsellat ovat tuttuja minullekin, mutta tätä minäkään en ole lukenut, joten... olen varmuudella arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 42. Hip hei, mukana ollaan ja tätä olen miettinyt itsekin, nimittäin kirjojen kierrättämistä. Kaikki eivät mahdu, eikä tarvikaan mahtua kirjahyllyyn ja kivan hömppäkirjan luettua, sitä samaa iloa ja rentoutta voisi jakaa muillekin. :)

  VastaaPoista
 43. Tykkään hirmuisesti Kinsellan Himoshoppaja-sarjasta, ja luen niitä silloin tällöin uudelleen. Tästä en olekaan vielä kuullut.

  VastaaPoista
 44. Kinsellan kirjat on hauskoja, joten arvontaan mukaan :)

  VastaaPoista
 45. Tuo kirja voisi olla kivaa luettavaa lomapäiville, joten mukana ollaan arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 46. Voi että! Mulla alkaa justiinsa loma ja tuo olisi kyllä parasta lomalukemista ikinä:)

  VastaaPoista