keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Tervehdys kaikille, niin vanhoille kuin uusille lukijoille! Uusi vuosi on jo ehtinyt pyörähtää hyvin liikkeelle. Täällä on ollut kiirettä ja osittain ihan rehellistä laiskuuttakin ilmassa, ainakin blogin päivityksen suhteen.Oli silti iso ilo huomata, että täällä on käyty ahkerasti kurkkimassa ja ihania viestejäkin olen saanut, kiitos niistä. Mukavaa, että uusia lukijoitakin on tänne hiljaiselon aikana löytänyt. Yritän nyt jatkossa taas vähän parannella päivitystahtia ja eiköhän se taas automaattisesti kevään tullen vähän piristykin, ainakin nyt on suunnitelmia niin paljon mielessä.  

Sisustusrintamalla on ollut suht hiljaista. Vaikka nyt kyllä mieletön kevään kaipuu on pyyhkäissyt tähän taloon. Huomenna viimeistään lähtee harmaa päällinen sohvasta vaihtoon. Nyt on pakko saada valaistusta ympärille.:)


Suuria muutoksia ei tosiaan ole tapahtunut. Benjamin on saanut tämän perintö sängyn vuorostaan huoneeseensa. Piti ensin maalata tämä, mutta kun menee tuossakin sävyssä tänne, niin maalaus sitten jäi. 
Minusta on ihanaa kun on vielä yksi pieni poika perheessä, jolle voi laittaa kaikkea suloista. Joskus tuntuu, että nyky lapset joutuvat kasvamaan niin pieninä isoksi. Ihan pienilläkin näkyy jo niin tyylikkäitä, sisustukseen sopivia isomman lapsen huoneita. Minä ainakaan en halua kiirehtiä "lapsellisten" tavaroiden pois laittamista, ennen kuin poika niin vaatii. Tietysti johtuu siitä, että tykkään niistä itse. :)Tällaisia kivoja tähti laatikoita löysin Clasun alesta. Katselin näitä jo syksyllä kuvastosta, mutta hakeminen sitten jäi. Nyt kun olivat alessa, niin nappasin mukaan. Poika tiesi heti, millä ne täytetään. No pikkuautoilla tietysti! Meillä sataa taas lunta ja paljon. Yön aikana on tullut sellaiset 15cm lisää, että lumitöitä riittää taas tälle päivälle. 

                                 PALAILLAAN JA MOI!

19 kommenttia:

 1. Suloinen pojan huone! Olen ihan samaa mieltä, että meidänkin eskarilaisen huone saa olla vielä ihan niin pitkään pikku tytön huone kuin tyttö vain niin haluaa. Tuntuu, että välillä lapsia kasvatetaan liian pian liian aikuismaisiksi. Lasten täytyy saada olla lapsia :) Lunta tulee täälläkin... Toisaalta kiva, mutta mullakin kova kevään kaipuu jo... Kivaa viikkoa!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Niinpä, lapset ovat muutenkin niin hetken pieniä, että turha sitä kiirehtiä :) Lapsen ympäristö saa ollakin lapsekas ja iloinen.

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä ja tervetuloa taas tänne takaisin hiljaiselon jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos. Kiva palata, kun on tuttuja vastassa. :)

   Poista
 4. Tosi kivan näköinen huone! Paljon suloisia ihania ykstyiskohtia. :)
  Olen aivan samaa mieltä tästä lastenhuoneiden sisustuksesta. Haluan pitää omien poikieni huoneet mahdollisimman pitkään lapsekkaina ja suloisina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän. :)
   Joo, mä en edes raaskis laittaa pois kaikkia suloisuuksia. :)

   Poista
 5. Ihanat värit, vähän samaa värimaailmaa laittelin meidän tytön huoneeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tykkään kans. Sininen ja punainen on niin raikas yhdistelmä. :)

   Poista
 6. Ihana ihana pienen pojan huone! Komppaan sua tossa, että pienillä sais olla pidempään söpöt sisustukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Kiva huomata, että on muitakin samoin aatoksin. :) Kyllä ne lapset kasvavat niin nopsaan muutenkin.

   Poista
 7. apua mikä tässä kommentoinnissa nyt tökkii :D No jospa kolmas kerta toden sanoo ;) Ihana kammari ja ihana kuulla sinusta <3 olenkin jo odotellut postausta :) Kammariin antaa niin kivaa väriä tuo punainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva jos jokunen on kaipaillutkin. Mullakin on tänään kommentoidessa tökkinyt tää bloggeri.

   Poista
 8. Reipashenkinen ja värikäs huone, tykkään!

  VastaaPoista
 9. Nautitaan nyt vaan vielä näistä pikkuisista ja suloisista tavaroista siinä sivussa. Huomaan itekkin katelleeni Ilarin/Ilonan huonetta sillä silmällä josko on liian "lapsellista". Valituksia kun ei oo kuulunut niin samoilla eväillä mennään.
  Benjamin huone on kyllä suloinen ja pirteä. Teidän koululainenko on jo halunnut isomman pojan huoneen? Toki noi kouluhommat varmaan muuttaa/kasvattaa lasta ihan silmissä. Toivotaan kevään koittavan tänä vuonna etuajassa:) Moikka ja terkut teille kaikille meiltä:)

  Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Aaronkaan ole huonettaan ole moittinut. Oikeestaan päinvastoin, kun ehdotin uuden koulupöydän ostoa ja paripulpetin siirtämistä pois, niin poika halus pitää pulpetin. Luokkakaverillakin oli kuulemma samanlainen. :) Läksyt tekee kuitenkin aina tässä alakerrassa, niin eipä tuota koulupöytää kovasti tarvitse.
   Tänään olikin jo ihanan aurinkoinen päivä! Terkkusia teillekin <3

   Poista
 10. Voi kuinka ihana huone!!
  Mä olen ihan samaa mieltä tuosta "antaa lapsen olla lapsi" jutusta. Niin kauan pidän pikkupikien juttuja, kunnes itse alkaa haluamaan niitä pois. No, onneksi Alex on vielä (pikkusen) alle 3v.
  Mulla on kriisi tuon Alexin huoneen kanssa. Tuo sänky ratkasis sen täysin ;) EI vaan tahdo mistää löytyä :(

  VastaaPoista