torstai 27. helmikuuta 2014

TV kaappi

Meillä on olkkarissa tällainen Junetin tv-kaappi. Ollut jo 17 vuotta. Tämä oli sellainen pakko saada ostos silloin joskus ja onhan se hyvin palvellutkin.
Kaappi on alkujaan ollut vahattu ja me maalattiin se joskus kertaalleen kuultomaalatun valkoiseksi. Nyt sen pinta jo huusi maalia päälleen ja viime viikolla vihdoin ryhdyin tuumasta toimeen. Tosin kesken kutsuille siivoamisen. Mulla on sellainen hassu ja paha tapa, että kun alan siivota, huomaan yks kaks tekeväni vaateinventaariota, siivoavani keittiön kaappeja tai jotain muuta, mitä ei pitänyt.. :)
Niin siis nytkin. Kesken hionnan sitten päätin maalailla kaappiin myös mustaa, jotta saisin sitten hiottua siihen kulutetun näköisiä kohtia. Läheltä piti, ettei kaappi saanut tässä kohtaa kokonaan mustaa maalia ylleen ja saattaa se joku päivä sen saadakin, jos tämä kaappi meillä pysyy. Muutenhan tämä on minusta ihana, koska tv:n saa hyvin piiloon, mutta kauhean suuri tv tänne ei mahdu, joten se on sitten iso miinus.


                                                   Alla sitten kuvaa maalausvaiheessa olevasta kaapista.Ai niin ja olen niin monta kertaa törmännyt kysymykseen, voiko vahan päälle maalata ja meidän kokemuksen mukaan voi ja maali pysyy. Tosin vaha on varmaan kulunut vuosien saatossa poiskin, eli jos vahapinta olisi uusi, niin tuskin sitten pysyisi.

Se olisikin sitten taas viikonloppu edessä. Voi kunpa se aurinko näyttäytyisi täälläkinpäin Suomea. Peukut siis pystyyn ja kaikille tänne poikkeaville, oikein

                                      HYVÄÄ VIIKONLOPPUA :)

6 kommenttia:

 1. Niin kaunis tuli♡mäkin tahon telkkukaapin:) toivottavasti aurinko paistaa meille pian!

  VastaaPoista
 2. No tuli kyllä hieno! :) Itsellä on noitten siivouspäivien kanssa sama homma; tahtovat herkästi venyä aamusta iltaan. Siivouksen lopputuloksen pitää näkyä kunnolla, muutenhan se on ihan tylsää :) Järjestyksen muuttaminen, verhojen vaihto, pienet maalaukset ja joskus jopa tapetointia. Kun idis tulee niin se pitää päästä toteuttamaan heti. Siivouspäivänä silmät on aina eri tavalla auki! :)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis kaappi! Juurikin tälläistä olen etsinyt meidän kotiin :) Taidanpa hipsiä tänään antiikkikirppikselle..

  VastaaPoista
 4. Hihhih, hyvä tuli! :) Kuulostaa aika tutulta toi, että kohta on jo touhuumassa jotain ihan muuta...

  Vaatteita ootellen :)

  VastaaPoista
 5. Hieno tuli kaapista. Mä olen kutsuihin valmistellessa justa samanlainen, että silloin kun pitäis siivoilla, keksinkin impulsiivisesti ties kuinka monta sivuprojektia. Mut esimerkiksi juuri vanhan maalin päälle maalatessa homma sujuu oikein joutuisasti kuin että rupeaisi aina vanhoja maaleja turhaan poistamaan:)

  VastaaPoista