torstai 20. maaliskuuta 2014

Sairastupaa ja uudet tuolinpäälliset

Monta kivaa viestiä olitte jaksaneet kirjoitella, kiitos kaunis niistä! 

Täällä se takatalvi jatkuu ja lunta tupruttelee nytkin..Meillä Benjamin alkoi eilen illalla valitella kovaa kurkkukipua ja aamulla oli nuhainen ja ihan veto poissa. Täällä on sitten  vietelty sairastupaa ja löhöilty. 
Pojan lepäillessä kaivoin kuitenkin ompelukoneen esiin ja tein vihdoin pikku operaation tuolinpehmuisteille. Pikku juttu juu, mutta se koneen kaivaminen esiin, olikin vähän isompi homma!
Meillä oli ne näihin tuoleihin kuuluneet valkoiset päälliset, päässeet menemään aika kamalan näköisiksi ja piti hankkia uudet tilalle. Ne "aidot" uudet oli n.30e kappale, joten nopeasti laskettuna 180e tuolinpäällisistä, tuntui minusta vähän kovalta hinnalta.
Nämä House sarjan päälliset olivat sopivan kokoiset ja kun tuo värikin oli ihan ok, päädyin näihin. Näiden hinnaksi jäi n.6e kpl. Ainoa epäkohta oli tuo solmimisnauha, joka näissä oli kummassakin takareunassa olevat kaksi lyhyttä nauhaa. No näihin tuoleihinhan se kiinnitys ei käynyt, joten piti kaivaa se ompelukone esiin ja ommella nauhoista pitkät solmimisnauhat.                                  On taas vähän aikaa siistimmät päälliset ja huoneen ilme vähän huolitellumpi.


                                LUMISATEEN KESKELTÄ, MUKAVAA LOPPUVIIKKOA!

9 kommenttia:

 1. Kauniit päälliset ja istuvat hyvin tuoleihin. Pöytätabletit kruunaavat kivasti kokonaisuuden.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva idea! Mulla on nuo samat Housen istuintyynyt St. Malo tuoleissa, ilman nauhaa tosin. Nuo näyttää kyllä paljon kivemmilta ja huolitellummilta nauhan kanssa. Pitäis vissiin opetella ompelemaan.... :-)

  VastaaPoista
 3. Voi mä niin voisin sun ruokatuolit kotiuttaa tänne :D

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuo RM tuolit ja pehmusteet hyvän näköiset:))

  VastaaPoista
 5. Ompa kauniit pehmusteet, sopii noihin upeisiin tuoleihin tosi kivasti! <3 Eikä hintakaan ollut paha!

  VastaaPoista
 6. Kylläpä niistä tulikin kauniit! Ja muutoinkin on aivan tavattoman kaunista ja harmonista näissä kuvissa <3

  VastaaPoista
 7. Kyllä sitä muutosta saa pienillä jutuilla aikaan, kauniit solmut olitkin taikonut! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Teillä on kaunis koti. Olen kauan haaveillut uudesta ruokapöydästä, teillä on aivan ihana pöytä. Mistä se on? T: Johanna

  VastaaPoista