maanantai 14. huhtikuuta 2014

Oliivipuu

Se on taas aika tovi ehtinyt kulua viime kirjoituksesta.
Välillä on oikein huono omatunto pitää tätä blogia, kun toiset päivittelee niin hienosti monta kertaa viikossa ja oma blogi uinuuu.. Se on myös kumma, että kun aika kuluu, on uuden postauksen kynnys jotenkin paljon korkeampi. Tuntuu, ettei ole oikein mitään sanottavaa tai kuvattavaa. Siltikin vaikka mielessä olisi kaiken kiireen keskellä pyörinyt sen sata jutun aihetta. Onkos joku muu huomanut saman?
No, tämä saa nyt olla sellainen kynnyksen ylitys postaus, heh..

Kävin hakemassa viime viikolla kevätkukkia ulos ja samalla matkaan tarttui tämä Oliivipuu. Jokin näissä vaan mua kovasti viehättää. Olisko se sitten ikuinen kaukokaipuu, joka tuonne etelämpään mun sydämessäni on vai mikä?
Viime kesän iso oliivipuu on talvisäilössä tuolla varastossa, mutta suoraan sanottuna hieman epäilen sen elossa säilymistä. Ainakin nyt lehdettömänä se näyttää melko kuolleelta. En ole edes aiemmin yrittänyt säilyttää talven yli, joten en tiedä miltä sen edes kuuluisi talven jälkeen näyttää?
 


                                                   Tämäkin puu saa siirtyä ulos heti sopivien kelien koittaessa.


Täällä paistoi koko aamun aurinko ja oli niin kaunista, mutta tässä kirjoitellessa meni taivas ihan pilveen ja mun hienot aikeet lähteä ulkoilemaan ei enää kuullostakaan ollenkaan niin houkuttelevilta. Ehkä mä jäänkin tähän kahvin kera blogikierrokselle.

No, viikonlopuksi on sitten lupailtu oikein lämpimiä ja aurinkoisia vapaapäiviä. Toivottavasti pitäisi paikkansa!

11 kommenttia:

 1. Oliivipuut on kyllä ihania. <3 Mun suuri oliivipuu selvisi talvisäilytyksestä, mutta pienempi ei. Sen huomaa siitä, että iso puu tekee hurjasti uusia lehtiä, Pieni puu taas ei reagoinut mitenkään lisääntyvään veden määrään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Lähtikö sulla siitä talven aikana kaikki lehdet, siis siitä joka toipui? No, täytyy seurailla kuinka käy. Pitäis varmaan kantaa se varastosta sisälle, jotta sais kunnolla valoa, mutta on aikamoinen kräki kyllä nyt =D

   Poista
 2. Mä oon huomannut ton saman asian ajan kanssa, että jos aikaa kuluu paljon, tuntuu kaikki ideat "turhilta" jakaa muiden kanssa. En toki vielä uutena bloggaajana postauksia koskien, mutta facebookissa tilan päivittämisen suhteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin tuntuu turhilta ja tyhmiltä =D Kaikki muut osaa kirjoittaa niin kiinnostavista asioista ja kuvata hienosti jajaja =D =D Pitääkin tulla tutustumaan uuteen blogiisi.

   Poista
 3. Onpas kiva oliivipuu, mukavaa maanantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oliivit on kivoja. Sitä samaa ja mukavaa loppuviikkoakin :)

   Poista
 4. Toivotaan tosiaan ihania, lämpöisiä kelejä :) Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin toivotaan! Olis niin ihana saada olla pihalla ja laitella vähän pihaa auringossa <3

   Poista
 5. Toi mitä kirjoitit noista blogi postaustista, niin on kyllä aika tuttua minulle myös.
  Oliivipuu on ihana:)

  VastaaPoista
 6. Joo on se kumma, miten sitä alkaa ajattelemaan ja olen huomannut tämän saman ennenkin. Kiva kuulla, että muilla samoja tunteita. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana oliivipuu, sellaisesta minäkin haaveilen! :)

  VastaaPoista