torstai 2. lokakuuta 2014

Vapaapäivä ja ansaittu kahvitauko :)
Aamu onkin mennyt paikkoja laitellessa. Löysin niin ihanat tyynyt Benjaminin huoneeseen, että oli pakko vähän järjestellä herran leikkejä pois ja siivoilla paikkoja. Ikkunankin sain pestyä. Onkin tän talon ensimmäinen ikkuna, tänä syksynä. Mietinkin tuossa, että mahtaako talvi yllättää, ennekuin tämä rouva saa ikkunat pestyä? :)

Benjamin on niin autopoika! Mä en tiedä kuinka paljon meiltä löytyy pikku autoja, mutta paljon ja niillä myös leikitään paljon. :)
 Tässä nämä uutukaiset tyynyt. Muutenhan huoneessa ei ole tapahtunut sitten yhtään mitään uutta. Tyynyt on Tigerista ja maksoivat vain 7e kpl, eli ei todella hinnalla pilattuja. Tykästyttiin heti kaikki poikien kanssa näihin ja kun sopivat huoneen väreihinkin, niin pakkohan ne oli ostaa. Tykkäätkö?
Harvoin tulee käytyä tuolla Tigerissa, kun on ihan toisella puolen kaupunkia, mutta kivoja löytöjä sieltä voi tehdä. Tyynyjen lisäksi osteltiin vähän muistikirjoja, tehtäväkirjoja ja tarroja. Kaikkea sellaista pientä hauskaa. :) Onkos Tiger sulle tuttu?

MUKAVAA SYYSPÄIVÄÄ, MOI! :)

 

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo iso sieni-valaisin! Mistä se on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Valitettavasti en muista liikkeen nimeä, mutta Turun keskustasta yhdestä pikku liikkeestä, jossa myös käsitöitä. Valaisin on jo muutaman vuoden vanha, niin en tiedä onko liikettäkään enää. :) Joissain nettipuodeissa olen nähnyt. Googlella varmaan löytyisi.

   Poista
 2. Samaa oon miettinyt että jääkö osa ikkunoista pesemättä ennen kuin talvi tulee. Joskus oon pessyt viime tingassa pikkupakkasessa lasinpesunesteen avulla :D
  Ihanat tyynyt, Tigeristä tekee kyllä hyviä löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, joo pakkasnestettä varmaan pitää pian lähteä ostamaan :) Sen verran on verkkaisesti homma hoituu..

   Poista
 3. Ihana kettutyyny! Mä tiedän vain Tiger-yökerhon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mäkin olen siitä Tigerista joskus kuullut, mutten ole koskaan käynyt =D

   Poista