lauantai 1. marraskuuta 2014

Kasvihuoneilmiössä

Hengissä ollaan ja ihan hyvin voidaan. Blogi on ollut päivittämättä, kun ei ole ollut kameraa.
Sain sen lopulta eilen takaisin huollosta. Vetkuttelin sen viemistä sinne loputtomiin, kun tuntui aina olevan huono hetki olla ilman kameraa.
Olihan se vaikeeta. Melkein joka päivä tuli joku kuvattava juttu mieleen. Siks mä olinkin ihan superiloinen eilen, kun sain ilmoituksen, että olisi valmis noudettavaksi. Onneksi vakuutusyhtiö ottaa vähän osaa kuluihin. On meinaan sen verran arvokasta touhua tuo korjailu. Nyt pitäis varmaan oikeesti alkaa harjoitella kuvaamista ja kameran ominaisuuksien käyttöä, hih. :)

Miehellä oli jotain työasioita eilen Helsingin suunnassa ja kun lastenhoito järjestyi mummulaan, niin lähdin mukaan.
Käytiin matkalla Kasvihuoneilmiössä. Tää on paikka, joka ei jätä ketään varmaan kylmäksi. Täällä riittäisi katseltavaa tuntitolkulla, mutta meillä ei aikataulu riittänyt siihen. Väkisinkin tavarapaljouden välissä kävellessä, suupielet kääntyivät hymyyn.
Vai mitäs sanotte ja onko tää teille tuttu paikka?


Valikoimissa on sisustusta, kynttilöitä, lyhtyjä, uusvanhoja kalusteita, vanhoja kalusteita, dvd-leffoja, kirjoja, leluja, valaisimia ja vaikka mitä! 
Liike löytyy Nummi-Pusulasta, eli vanhan Turku-Helsinki tien varrelta.
Jos tuolla suunnalla liikkuu, niin melkeinpä kannattaa poiketa! :)

 
 

 

9 kommenttia:

 1. Tuolla pitäisi kyllä joskus päästä käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suosittelen, jos lähistöllä liikkuu. Varmaan lähes jokaiselle jotain. :)

   Poista
 2. En ole käynyt, mutta juttua olen kuullut ja kuvistasi näkee, että on ihan huikea paikka ja sinne on ehdottomasti joskus päästävä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoinen paikka onkin. Harmi kun nytkin oli niin vähän aikaa. Olisin mielelläni kauemminkin ihmetellyt ympäri hallia. :)

   Poista
 3. Hauska paikka! Käynnistäni onkin jo vuosia, ehdottomasti käyn kun seuraavan kerran pääsen sinnepäin!

  VastaaPoista
 4. Kasvihuoneilmiö on tuttu paikka, tosin hetkeen en siellä ole piipahtanut. Sieltä tarttuu aina jotain kivaa matkaan, sen verran mahtava on tarjonta;)

  VastaaPoista
 5. Mä olen kerran käynyt tuolla kun Helsingin suunnasta sinne teillepäin tultiin. Just tuon näköistä muistelin siellä olevan :) Oikea aarrepaikka, jokaiselle jotain :)

  VastaaPoista
 6. Vau, mikä paikka! En ole koskaan käynyt, mutta näyttää kyllä käymisen arvoiselta! :)

  VastaaPoista
 7. Ei mutta! Hyvä ihime, sano pohjalainen. Todella kiehtovia kuvia. Niitä täällä katselen hämärtyvässä illassa Perämeren saarella Hailuodossa.

  VastaaPoista