lauantai 6. joulukuuta 2014

Uusia verhoja


Kun ei kerran lunta, niin valkaistetaan sitten sisällä.
Vaihdoin ikkunoihin valkoiset pellavaverhot ja samalla sitten vaihtui sohvanpäällinenkin taas harmaasta valkoiseksi. Ja kyllä valkeni.:)
Harmaita ja pellavan sävyisiä tyynyjä vähän kaapista sohvan kaveriksi.
Tällä kertaa ovi sai myös verhot. Nyt talvella kun ulos kulkua on tästä melko vähän ne onnistuu, mutta täytyy katsoa sitten kesällä uudelleen toimivuus. Kun lapsijoukko juoksee monta kertaa päivässä edestakaisin, voi ainakin valkoinen olla vähän koetuksella. Toisaalta jo näen silmissäni, kuinka valkoiset pellavaverhot kauniisti lepattavat kesätuulessa. :)


Eilen mulla alkoi  astiakaappien siivous. Silleen ihan vaatimattomasti, että järjestän nyt nuo kupit tuosta uudelleen. No se sitten vähän taas ryöpsähti ja nyt on suunnilleen koko keittiö mullin mallin ja astiat pöydillä. No osa on sentään jo hyllyilläkin. 
Päätin sitten pestä kaikki mitkä ainakin vähän harvemmin on käytössä ja samoin kaikki avohyllyillä olevat.
Öhöm, mä muuten lupasin myös tehdä lihapullia ja perunamuusia, siksi kun mies töistä kotiutuu, mut missäköhän mä mahdun ruokaa laittamaan.. :)
 
Iltasella meillä on kyläreissu tiedossa, mutta onhan niitä Linnan pukujakin pakkko ehtiä vähän kurkkimaan. Tietää sitten ainakin mistä puhutaan :)Ps. Käykäähän kaikki kurkkaamassa, edellinen postaus, jossa myös etukoodi nettikaupan ihanuuksiin.13 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunis olohuoneenne on! Valkeat verhot näyttävät hyvälle. Mulla ei ole yhtään siivousintoa, tsempit sulle. :)
  Iloista itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuire! Siivousinto on vähän taas täälläkin hukassa, mutta ihan pikkusen pitäis vielä jaksaa :)
   Mukavaa Sunnuntaita!

   Poista
 2. Aivan ihana kokonaisuus, verhot on kauniit :))

  VastaaPoista
 3. Ihana vaaleus ❤️ Mukavaa itsenäisyyspäivää 💙

  VastaaPoista
 4. Nuo verhot on kyllä ihanat! Ja kuule, ilman muuta jätät ne kesäksikin siihen liehumaan. Kesällä ei niin sotkuista nipoteta, eihän niitä edes ehdi huomaamaan ;) Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi <3 Totta, eipä ehdikään. Mä jo niin odotan kesää :P

   Poista
 5. Kauniita kuvia! Ihanan rauhallinen tunnelma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne. Valkoinen kyllä rauhoittaa :)

   Poista
 6. Voi ihanuus, mikä olkkari teillä on ♥

  VastaaPoista