torstai 14. toukokuuta 2015

Pikkuhiljaa

Täälläpäin Suomea ollaan saatu tänään viettää kauniin aurinkoista päivää. Tuullut on kyllä koko päivän, mutta pääasia onkin aurinko. Minä ainakin saan siitä niin paljon virtaa.
Mies lähti aikaisin jo töihin ja minäkin nousin samalla juomaan rauhalliset aamukahvit. Se on niin nautinto! Hiljainen talo, kuppi kahvia ja lehti. :)
Puoli yhdeksältä olin jo ulkona pesemässä terassin ikkunoita. Siihen perään pesaisin lattiat ja pyyhin seiniä. Kalusteet me maalattiinkin jo viime viikonloppuna, joten oli kiva saada nostella ne vaan paikoilleen, paikkojen kuivuttua. 
No arvaattehan, kun sain terassin siivottua ja se arskakin paistoi, niin eihän mua pidätellyt mikään pikku puutarha reissulta.
Ajelinkin sitten läheiselle puutarhalle ja oih ja voih, olisin voinut kantaa rekkalastillisen kukkia pihaani. Onneksi pikkuruinen järjen ääni sanoi, ettei kannata. Ilmat kun on vielä niin arvaamattomat, että takuulla olisivat kaikki kohta hengetönnä. :)
Niinpä ostin vaan kaksi vanhanajan Pelargoniaa, sekä Hortensian. Uskon ja toivon, että säästyvät hengissä tuossa terassilla.
Tämänlaista jälkeä sain tänään aikaan.




 Tokihan tänne kohta levittäytyy tyynyjä ja huopia ja niitä kukkia...mut nyt vielä näin rauhallisella näkymällä..


 

22 kommenttia:

  1. Kaunis terassi ja kukkaset<3
    Tunne on kyllä kutkuttava, kun saa terassia sisutella, ihanaa puuhaa!
    Täällä ollut kylmää ja sateista koko päivän, joten ulos ei ole ollut asiaa.
    Meillä muuten poistettiin vitriinikaappi eilen, vieläkös teillä on paikoillaan?;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sari!
    Niinhän se tosiaan on. Nyt vaan on ollut jotenkin hirvittävän pitkä ja kylmä kevät. Johtuneeko siitä, ettei täällä oikein kunnon talveakaan ollut. :)
    Eikä! Kuule just eilen mietin sua. Meilläkin on poistettu =D =D Parisen viikkoa sitten. Facessa jo keskeneräistä kuvaa näyttelin, mutta eiköhän se valmiimpi kuva pian tännekin ilmesty.
    Jokos sinä oot ehtinyt postailemaan? Pitääkin tulla kurkkaamaan. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana terassi. Kyllä tuolla aamukahvi maistuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maistuuhan se,ilmat sais vaan vähän lämmetä :)

      Poista
  4. Meillä ei nurmikko viheriöi ja on niin viileää, ettei terassille kannata asetella mitään tekstiilejä, myöskään lähes jatkuvan sateen vuoksi. Harmittaa niin kovasti....Kiva, että pääset nauttimaan lämpimästä ja viihtyisästä terassista. Nauti kupponen kahvia minunkin puolesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä se lämpö sinnekin pian leviää! Täällä nurmikko jo jouduttu leikkaamaan ja sais jo uusiakia leikkuun. :)

      Poista
  5. Upea ja kaunis terassi teillä :)

    VastaaPoista
  6. Niin kesäistä ja kaunista! :) Aurinkoa tännekin odotellessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne! Toivotaan tosiaan, että se aurinko alkais lämmittää kunnolla. Kyllä tää vähän tällaiselta "armopala" auringolta tuntuu, kun melkein koko ajan satelee :)

      Poista
  7. Voi upeus miten näyttää ihanalta...niin tavattoman kaunista. Minä olen sen rekan kanssa jo niitä kukkia kuskannut ja pelko pepussa seuraan säätiedotteita ;) Sinulla taatusti tuossa terassin suojassa pärjäävät. Millä muuten maalasit nuo kalusteet. Meidän omat ovat taivasalla ja kyllähän tuo Suomen sää on aika armoton valkoiselle kalusteelle :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis Ansku! Vai olet sä jo ehtinyt ostelemaan kunnolla :) No, joo onhan se ihan mieletön houkutus, kun jonnekin kukkien ääreen pääsee. Teillä taitaa kuitenkin olla tää kevät vielä vähän pidemmälllä kuin täällä. Toivotaan nyt, etteivät palellu ja saat nauttia kukistasi koko kesän :)
      Tää oli kuulemma pikateho, jolla maalattiin. Viime vuodesta jäänyt vesiohenteinen ulkomaali. Kuivuu nopeesti.
      Tuli niistä kyllä niin paljon siistimmät maalattuna. Nää oli sellaset Jyskin halvat kalusteet, joissa jo alunperin tosi ohuelti maalia. :)

      Poista
  8. Kaunista <3 mäkään en oo vielä malttanu ostaa kesäkukkia, kelit on vaihdellu niin paljon.
    No ehtiihän niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehtiihän niitä. Houkutus vaan on niin suuri! <3 :)

      Poista
  9. Voi miten kaunis terassi! Tuolla kelpaakin viettää aikaa :)

    VastaaPoista