keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Sadepäivänä

Tänään on satanut ja satanut. Vettä on välillä tullut  aivan vaakasuorassa ja kovaa. Oli ihana saada olla lämpimässä sisällä!


Meillä podetaan myös jonkinlaista flunssaa, niinkuin monessa muussakin kodissa tällä hetkellä.
No silloin on hyvä tehdä rästissä olevia hommia.. Joten tänään sitten sain ommeltua ne pitkään suunnitteilla olleet verhot kodinhoitohuoneen kaappien eteen. Ovia en näistä irroittanut vaan kiinnitin vain verhon tarranauhalla tason reunaan. Katsotaan toimiiko vai meneekö hankalaksi käyttää. Sitten vain ovat veks.. Tuon tason alla olevissa kaapeissa säilön kankaita, joten ei ihan joka päivä tarvitse noita ovia käyttää.

Mietinnässä on ommella myös pesutornin eteen verho samasta pellavasta. Mietin vain onko se siinä tiellä kovasti? Pesukonetta kun käytetään päivittäin ahkerasti.. Taidan olla vähän pesuaddikti, mutta rakastan puhtaan pyykin tuoksua. Käytän aina nestemäistä Arielia tai Omoa. Huuhteluainetta en niinkään käytä. Pesuaineesta jää tuoksu vaatteeseen ja pidän siitä, en tietenkään jos se on liian voimakas..Liinavaatteet pesen lähes aina hajusteettomalla, koska jotenkin nukkuessa tuoksu häiritsee.. Tämä on kuitenkin asia joka jakaa mielipiteitä, toisethan ei voi sietää tuoksuja. (Allergikot tietenkin ovat asia erikseen). Miten teillä, pidätkö tuoksuista pestyssä pyykissä vai käytetäänkö teillä tuoksuttomia?
Iltasella käväisin pikaisesti ihanaisessa Loviisan Aitassa ja hain tuon himoitsemani rm pyykkikorin. Sopi mielestäni tänne kauniisti. Voin myöhemmin laittaa kokonaiskuvaa tilasta, tässä tämän päivän tekeleet ja ostos.


18 kommenttia:

  1. Ihania kuvia <3

    Mä tykkään vaniljan tuoksuisesta pyykissä :D

    Mäkin himoitsen tuota rm pyykkikoria ;)

    VastaaPoista
  2. Tulin vastavierailulle.

    Ihanan lämpöisiä ja kauniita kuvia. Minäkin rakastan pyykinpesua ja puhtaiden pyykkien tuoksua :) Meillä käytetään tuoksuttomia allergikko perhe kun ollaan. Ja pesuaineetkin rajoittuvat kahteen tiettyyn, sillä mikäli kokeilenkin vaan pestä niillä minulle ei käyville niin nokkosihottuma tulee välittömästi, jännää.. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana kodinhoitohuone!!! Ja tuo tapetti <3<3<3<3<...ja RM <3<3<3<3<3 ja Loviisan Aitta <3<3<3<3<...olen menossa "käväisemään" siellä nyt lauantaina:)

    Tykkään myös tuoksukkaasta pyykistä!!!!

    VastaaPoista
  4. Ihana kodinhoitohuone!!ihanat RM:t! <3

    VastaaPoista
  5. Voi miten hieno muutos. Verhot ovien edessä tuo kyllä hienosti tunnelmaa. Itse teksi mieli tehdä sama juttu kodariin, mutta ei nyt taida kannattaa. Jospa ostajaehdokkaat eivät ymmärrä?? Toisaalta onhan tämävielä meidän koti.. Ymmärtäisköhän isäntä.. Anyway, ihan mahtis muutos. Loviisan Aittaan tekis mieli mennä ja Pastellaan. Jospa launantaina pääsis..

    Meillä tykätään tuoksuttomasta pyykistä. Tuoksut pitää meillä olla aina aikalailla vienoja.

    VastaaPoista
  6. Oi kuinka kaunista voikaan olla kodinhoitohuoneessa, viihtyisin siellä päivät tovit!
    Mikä siinä on ihaninta,,niin valoisuus.. ikkunoita, sitä minä arvostan, valoa!
    Rentouttavaa ja rauhaisaa on istahtaa alas ja katsella ulos ja tuolisikin samoin kuin pöytälamppu on kaunis...kokonaisuus on kaunista.
    Minä käytän toisinaan hiukan tuoksuisia pesuaineita, en käytä paljoa pesuainetta, huuhteluainetta en laisinkaan käytä, itse olen pölylle allerginen, mutta miedot tuoksut ovat minusta miellyttäviä ja mikä parasta niin ulkoa tuodut pyykit ovat syleilyyni tervetulleita.
    Minä en laittaisi pesutornin eteen kangasta, koska vähän on parempi, mutta sinunhan on kotisi.
    Kaunis malja kasvineen, sopien hyvin ja ihastuttava on myös uusin ostoksesi pyykkikori, sopien sinne tosi hyvin!

    Nautinnollista päivää ja aurinkoista, eilen meilläkin satoi vettä, tänään paistaa.

    VastaaPoista
  7. Voi miten kaunis kodinhoitotila!!Niin rauhallinen ja seesteinen tunnelma. Tuo kangas on kyllä nättiä, pitäsköhän itekin kipasta hakemaan kangasta ja ommella uusi verho kodarin tason alle, niin kovasti kuvistas sain inspistä :)Rupeaa jo tökkimään tuo ruusuverho ;) Pyykkikori on aivan ihana!Pyykkäysintoa sinne, täälläkin jo kone pyörii :)

    VastaaPoista
  8. Oih, niin kaunis ja rauhallinen tunnelma. <3
    Parhaalta pyykki tuoksuu kun laittaa ulos kuivumaan. Miedosti tuoksuvista pesuaineista pidän. Huuhteluainetta meillä ei käytetä ollenkaan.
    Pyykkikori on tosi kaunis.

    VastaaPoista
  9. Voi, meidän pyykit on tuoksuttava tai olen mieluummin pyykkäämättä sitten. Rakastan puhtaan pyykin tuoksua <3 ja nuo RM:t!!!!!!

    VastaaPoista
  10. Voi miten kauniiseen blogiin päädyinkään jotakin kautta. Puhtaan pyykin tuoksu on ihana! RM jutut ihania! Mukavaa viikkoa, laitanpa itseni heti lukijaksi että tulee tultua toistekkin :)

    VastaaPoista
  11. Kauniilta näyttää kodarissakin :)
    Ihana pyykkikori ♥
    Meidän pyykit saavat aina huuhteluainetta pesussa, tykkään että pyykit saavat tuoksua :)

    VastaaPoista
  12. Ihania kuvia. Verho on todella kaunis!
    Minä pesen pyykin pääsääntöisesti tuoksuttomalla swipellä, mutta aina joskus tulee kamala tarve saada tuoksua elämään ja silloin ostan juuri nuita nestemäisiä ihanan tuoksuisia aineita. En voi sietää jos vaatteet haisee kovasti sellaiselle perinteiselle pyykkipulverille, varsinkin jos se haju on lapsen vaatteessa, voin pahoin. Joskus kun kirpparilta ostaa vaatteita tuntuu ettei sitä hajua saa helposti edes pois :)
    Tämä on tosiaan asia joka jakaa mielipiteitä, mutta sehän on vaan hyvä että meitä on moneksi.
    Ihanaa iltaa sinulle!

    VastaaPoista
  13. Kiitos kaikille kommenteista!
    Tuo pyykin tuoksuminen/tuoksuttomuus tosiaan jakaa mielipiteitä ja hyvä niin, olisihan se kurja jos olisimme kaikki samanlaisia, samoine mielipiteinemme..=)

    Annika: hauska sattuma, sillä mietin verhoja laittaessa, että jos olisi talo myynnissä, pitäisi varmaan laittaa lappu, että ovetkin löytyy..=)

    Sirkka: Pitää tosiaan miettiä tuota verhoa pesutornin eteen vielä. Ei tosi ole ihan lähellä tätä. Vaan toisella seinällä ja kaappirivin viimeisenä.

    Hanne: Kiva jos sait inspiraation. Se näissä blogeissa niin mukavaa onkin..=)

    Nonnukka: Kiva jos tykkäsit ja tervetuloa joukkoon..=)

    Oikein ihanaa loppuviikkoa kaikille!

    VastaaPoista
  14. Heippa, löysin blogisi sattumalta :) Teillä on kyllä kaunista! Tuo verho on niin hieno :)
    Ja puhtaan pyykin tuoksu on ihana, tykkään siis tuoksusta, tuo itse kotiinkin niin ihanan tuoksun :)

    VastaaPoista
  15. Hei, täällä myös yksi vahingossa blogiisi eksynyt ja heti ihastunut:) Jään innolla seurailemaan ihania kuvia kauniista kodistanne! Ihana kodinhoitohuone! Minulla myös kodinhoitohuoneen verhoprojekti myös tekeillä, meillä ikkunan alla kolo ilman kaappeja ja siihen samanlaista verhojuttua ajatellut. Millaista tarranauhaa laitoit ja mistä sitä löysit?
    Meillä pestään pyykit tuoksuttomilla aineilla allegian takia, mutta pesisin varmaan muutenkin, pidän nimenomaan siitä puhtaan pyykin tuoksusta, varsinkin kesällä, kun saa ulkona kuivattaa.

    VastaaPoista
  16. Moikka :) Kiva huomata että olet aloittanut bloggailun !!
    Nikisi perusteella toisaalta lähdin jäljittämään ja sinähän täällä ;)
    Jään vakkarilukijaksesi !

    VastaaPoista
  17. Täällä ilmoittautuu taas yksi uusi blogiasi lukemaan! Aivan ihana koti sinulla. :)

    VastaaPoista
  18. Kiva kun löysitte blogiini Jonna, Riikka ja Elina!

    Anne: Ai tunnistit Nikini, no mukavaa ja tervetuloa lukijaksi!! =)

    VastaaPoista