torstai 23. elokuuta 2012

Ekaluokkalainen

Ihana innokas ekaluokkalainen! Koulua on käyty nyt reilu viikko ja se on lähtenyt tosi hienosti liikkeelle! Asiaa auttanee se, että kaikki kaverit olivat eskarista tuttuja. Koulu on sama kuin eskari aikana. Opettajakin tuntuu hirmu kivalta!
  
(Ilme on muuten vähän hassu, kun suussa on toooosi suuri purkkapallo purkka..)

Repuksi valikoitui tämä Ticketin reppu, jolle kyllä näin lyhyen käytön jälkeen annan täydet pisteet. Reppu on tukeva. Se istuu tosi hyvin selkään ja isompikin määrä kirjoja on helpompi kantaa, kun edessä olevat vyöt tasaavat painoa.


Lokeroita ja välitaskuja repusta löytyy monta. Juomapullolle ja eväsrasiallekin on paikkansa ja ne tulevat myös repun mukana.


Lisäksi liikuntavaatteiden kuljetukseen on oma pikku pussukkansa, jonka saa kätevästi kiinni reppuun.


Löytyykö teiltä pikkukoululaisia tai vaikka vähän isompiakin ja miten teillä koulun aloitus on lähtenyt käyntiin?  Minusta ainakin koko kesä meni luvattoman nopeasti!  :)


20 kommenttia:

 1. Monipuolisesti on säilytyslokeroita ekaluokkalaisen repussa!
  Olet oikeassa, kesä meni kyllä melkein huomaamatta ohi.
  Ekaluokkalaisia ei meillä enää ole eikä sitä toista sukupolveakaan vielä tulossa, vaikka lapset jo omillaan ovatkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja tarkka järjestys mikä missäkin on! :)
   Joo, niin meni. En oikeen edes tiedä tuliko se koskaan kokonaan?=D

   Poista
 2. Ihana ekaluokkalainen! Siunausta ja iloa hänen koulutielleen. Kuten niin monen muunkin koulutielle. Ja onpas näppärä reppu!

  Meillä nuorin käy viimeistä vuotta täkäläistä alakoulua ja vanhemmilla on vielä yksi vuosi tämän jälkeen yläkoulua, sitten high school. Joten ihan pieniä meidän koululaiset eivät ole, vaikka siltä jotenkin tuntuvatkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna!
   Niin teillä on siellä vähän eri koulusysteemit. Kyllä nuo omat lapset aina pieniltä äidistä tuntuvat. Meilläkin vanhin poika 22v ja asunut kohta kaksi vuotta omillaan. Silti on aina pieni ja suojeltava! :)

   Poista
 3. Liian nopea kesä, olen samaa mieltä :) Iloista ja turvallista koulutaivalta ekaluokkalaiselle! Meilläkin Kuopus meni ekalle -nimittäin yläkoulun ekalle. Huh, niin ne lapset kasvaa ja kirii eteenpäin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Eija ja samoin sinne yläkoulun ekalle! :)
   Niin ne kasvavat. Jossain luki, että ekaluokasta mennään pikakelauksella yläasteelle ja siltä se jälkeenpäin tuntuukin.

   Poista
 4. Kesä tosiaan meni liiankin nopeaan:) Meillä poika aloitti eskarin, reppu selässä matkaan käy. Tyttö meni jo kuudennelle, vastahan se meni ekalle joten nopeaan aika rientää ja päivät kuluu. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Nuo pienet eskari ja ekaluokkalaiset ovat kyllä suloisia suurissa repuissaan. Samoin sinulle!

   Poista
 5. Suloinen ekaluokkalainen :) Meillä pieni neiti meni ihan uuteen eskariin ja kaikki ovat vieraita, tädit ja lapset :/ Vähän äitiä kyllä jännitti, mutta hienosti on tyttö saanut kavereita :)

  Hieno reppu on! Siskoni on menettänyt vastasyntyneen tyttönsä, ja hän kerran kirpparireissulla ticketin haalarin kohdalla tokaisi, että ei voi käsittää miten lasten vaatemerkki voi olla nimeltään noi kaamea. No, onhan se, täytyy myöntää. En ollut koskaan ajatellut sitä tuolta kannalta :´( Kivoja vaatteita ym, mutta nyt en minäkään voi niitä enää ajatella hankkivani... Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Meilläkin oli eskariin mennessä kaikki uutta, kun poika oli siihen asti kotihoidossa. Äkkiä nuo onneksi tottuvat ja uusia ystäviä saavat.:)

  Tuntuu erittäin pahalta siskosi puolesta ja ymmärrän kyllä tuota ajatusta. Itsekin joskus olen miettinyt tuota nimeä. Tiedätkö, että merkki on juuri muuttanut nimensä Ticket outdooriksi? Huomattavasti mukavampi nimi! :)

  VastaaPoista
 7. Mooi! Mä oon samaa mieltä, eihän kesää oikeen kunnolla tullukaan?? No toivotaan nättiä syksyä, että vähän kompensois.

  Söpö A! Eiks teiltäkin sentään oo koulukuljetus? Osku jännittää just taksikyytejä ja pari kertaa on itkeskellyt eskarissa, kun joku juttu on jännittänyt. Mut kaipa se tästä, tai pakkohan se on :)

  Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, bussilla joutuu kulkee tai sitten äiti vie.:)
   No, eipä se ihme ole, kun joutuu yksinään ihan vieraaseen tilanteeseen. Varmasti menee ohi, kun tottuu.

   Poista
 8. Kesä meni kyllä turhan nopeasti, suloinen poika teillä ja kivan näköinen reppu:)
  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Muisto kolmen vuoden takaa: Koulua oli käyty n. viikko, kun silloinen ekaluokkalaisemme yritti tehdä mieheni kanssa diiliä läksyistä: "Iskä, tekisitkö mun läksyt jooko?" -Arvaapa tekikö ;D

  VastaaPoista
 10. Voi, kun teilläkin on jo iso poika. On se jännä, miten ne kasvaa tuona päivänä silmissä...
  Meillä Emilia aloitti myös koulun. Kovasti on tykännyt:)

  Blogissani on muuten sinulle jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja silti niin pieniä! :)

   Täytyy tulla kurkkimaan...

   Poista