keskiviikko 8. elokuuta 2012

Tanska

Kesäloman toinen viikko jo menossa.
Me lähdettiin Tanskaan heti lomien alettua perjantaina. Matkustimme Helsingistä Siljalla Tukholmaan. Täältähän olis myös laiva kulkenut, mutta nuo hesan linjan laivan aikataulut vaan on niin paljon inhimillisemmät, samoin laivat. Varsinkin tuo Galaxy, jolla palasimme maanantaina, on jo aika elähtäneen näköinen, jos kauniisti asian haluaa sanoa.:)

Mutta sitten reissuun..
Nämä sillat on niin upeet. Pakko kuvailla kovaa liikkuvasta autosta, niin tulos ei ole ihan paras mahdollinen. :)                                                    Siellä se ihanainen Kööpenhamina jo häämöttää..
 
   
 Seuraava silta Fynn:in saarelle, jossa Faaborg sijaitsee.


 
Meillä siis oli ystävä pariskunnan kanssa varattu mökki Faaborgista, joka on noin 35km Odensesta. Mökki oli oikein hieno ja tilaa riitti hyvin 4 aikuiselle ja 4 lapselle.
(Alla ainoat kuvat, joissa ei ollut ihmisiä.) 
Tässä yläkerran parven oleskelutila ja parveke. Tämän alla oli olkkari.


                                     Tässä samalta parvelta kuva alas, ruokailutilaan päin.
 

                                                             Mökkiä vielä ulkoapaäin.Vaikka edellinen viikko tanskassa oli ollut yhtä hellettä, meillä ei niin säät suosineet. Huonommatkin ne olis voineet olla, joten en valita. Kyllähän meilläkin paistoi sateen kanssa vuorotellen.:)
Alla kuvia pienehköstä Faaborgin keskustasta.
 

Meren äärellä kun oltiin, oli tietysti myös satama purjeveneineen. Saksaan olisi myös päässyt kätevästi ja se olikin ensin suunnitelmissa, mutta aikataulun vuoksi oli pakko jättää väliin. Viikko hurahtaa niin nopeasti..

Lissä kuvia matkasta tulossa..

Uusia lukijoita on kirjautunut kivasti, joten haluan toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi kurkistamaan meille!  ISO kiitos myös kaikille teille, jotka olette ilahduttaneet kommenteillanne päivääni!

                                  :) HEIPÄHEi

5 kommenttia:

 1. Ihania reissukuvia. Kauniissa talossa olette majoittuneet.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Tuo tanska on niin ihana. Talo oli kiva ja siisti! Mukavaa loppuviikkoa myös sinulle! :)

   Poista
 2. Ihanan sympaattisennäköinen pikkukylä :)

  VastaaPoista