maanantai 22. lokakuuta 2012

Pieniä sieniä

Kiitos mahtavasta kommenttien määrästä! Ihania olette. Ihan parasta vertaistukea, pahaan päivään. :) 
Oli kiva huomata, etten suinkaan yksin pode tavara-ähkyä ja onneksi sekin hieman hälveni, kun suunnilleen löysin kaikelle taas paikkansa. Blogikirppistä nyt vähän mietiskelen. Saattaisi olla ihan hyvä ratkaisu.
Näitä söpöisiä pikku kärpässieni valoja ostaessani, en tuntenut minkäänlaista ähkyä. Nämä vaan oli niin suloiset ja pakko ostaa meidän B:n huoneeseen. Siellähän on jo se isompikin kärpässieni pöytävalaisin. Kuva on nyt harmillisen valoisa, sillä nämä on pimeässä tosi kauniit. Olivat viime vuoden valikoimaa, niin hintakaan 8e ei ollut lainkaan paha. Aurinkoenergialla latautuvat päivän aikana ja illalla antavat kaunista valoaan.Tunnelmallista illan jatkoa kaikille! MOIMOI :)

10 kommenttia:

 1. Onpa söpösiä lamppuja. Yllättävän kiva aihe tuo kärpässieni :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä tuo kärpässieni on niin söpöinen! :)

   Poista
 2. Voi mistä noi söpöset valot on? Tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodin Ykkösestä ostin, mutta oli tosiaan viime vuotisia. :)

   Poista
 3. Söpöjä valoja... Minulla olis aika erikoinen kysymys, joka nyt ei tähän postaukseen ollenkaan liity.. Onko teillä tallessa teidän olkkarin värikoodia? Se näyttää just sellaselta väriltä jota haen, mutta jo neljä pikku maalipurkkia olen ostanut ja kokeilllut, eikä ole sopivaa löytynyt. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä valitettavasti ole tallessa. Maalaamisesta on jo reilu 7vuotta, joten pitäis itsekin jo pikku hiljaa suunnitella uutta maalaamista. :) Väri on kyllä ihan kaunis, mutta se sävytettiin meidän silloisen sohvan mukaan, eli maalikaupassa sellasella "kameralla" sohvakankaasta kuva ja sitten kone ehdotti mallia.. =D

   Poista
 4. Ihania sieniä kyllä <3 Ottaisin meillekkin ;)

  Tuosta tavara-ahkeydestä, niin täällä podetaan samaa. Meillä vaan varaston täyttää extra petivaatteet, sängynpäälliset, pienet vaatteet, jotka odottavat Emiliaa ja Elleä. Kesällä siellä on talvivaatteet, talvella kesävaatteet, ja ihmisiä on 7, niin tietäähän sen... Kovasti kokoajan myyn FB kirppiksillä ja hyvinhän sitä tavaraa menee:)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat sienivalot ja ihana on tämä blogilöytökin. Jäin heti lukijaksi. :)

  VastaaPoista