perjantai 30. marraskuuta 2012

Kiitos kaikille paranemistoivotuksista, ihania olette!
Jalka ei ikävä kyllä oikein parempi ole tai jos se vähän rauhoittuukin, niin heti rasituksesta aloittaa säryn. Minä kun luonteeltani taas olen sellainen, että koko ajan on jotain tehtävä tai jonnekin mentävä, niin vähän vaikeuksia tämä teettää..:)

Onneksi mies tuli tänään kotiin, joten helpottuu vähän, kun ei tarvitse yksin kaikesta huolehtia. Luntakin sitten tosiaan tuli /tulee vaakatasossa, joten lumihommat on aamulla edessä. Ei tosin mulla! Kerrankin voi ihan hyvällä omallatunnolla jättää sen miehelle.:)


Teille kaikille on nämä washi teipit varmaankin jo vanhoja juttuja ja mullakin nuo teipit ovat tuolla kaapin kätköissä odotelleet kuukauden päivät teippaajaansa.Tänään sitten tartuin toimeen. 
Tässä siis lähtökohta, teippikasa ja tuikut. Vasemman puoleiset teipit gg:n ja oikeat Class Ohlsonilta.



                                 Kyllä nuo teipattuna näyttävät aika kivoilta, vai mitäs tykkäätte?



Ihanaa kun on perjantai! Se tunne, kun on vapaa viikonloppu edessä ja laittaa kynttilät ja takan palamaan ja saa rauhoittua viikonloppuun. Ihan parasta!


   Ihanan tunnelmallista illan jatkoa, sekä mukavaa viikonloppua kaikille! 

31 kommenttia:

  1. Kylläpä niistä tuli ihania! Miunkin on pian jo pakko hankkia noita, kun kaikki tuntuvat niillä tuunailevan vaikka mitä kivaa:) Ihanaa viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo gg:t on mun suosikit, tottakai. Noilla vois tosiaan teippailla vaikka mitä.:)

      Poista
  2. Kauniita tuikkuja! Itse en oo kokeillur washiteippejä, mutta niin paljon olen blogeista ihaillut mitä kaikkea niillä saa aikaan, että varmaan pitää jossain kohtaa kokeilla! Rauhallista viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kummasti nuo villitykset leviää täällä.:)

      Poista
  3. Siis voih, lumihommeleista kateellinen :) Täällä ei vielä ainakaan näy... Perjantai ON viikon paras päivä, sille ei vaan voi mittää :D GG:n teipit on ihanat ja ohlsonin omat sopii täydellisti niihin.
    Ihanaista viikistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voivoi, älä oo! :) Sitä tulee ihan vaakatasossa, niin et tiet peittyy. Liikenne ihan sekasin, kun edessä ajavan valoja ei näy. No, hyvä päivä olla kotona! :)

      Poista
  4. Minullakin vielä kokeilematta..mutta kivoja niistä tulee! Täytyypä testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillähän kyllä kohteita riittäis, katotaan innostunko. Teippejä ois melkosesti jäljellä.:)

      Poista
  5. Näyttävät kyllä ihanilta purkissa. Ihan kuin karamellejä käärepapereissa. Mäkään en vielä ole kokeillut / edes omista moisia teippejä, mutta olen niitä kyllä eri kaupoissa katsellut. Mulla kun tuo tuikkujen polttaminen on sitä luokkaa, että parikymmentä tuikkua illassa menee, niin ei ihan itselle viitsi ruveta noita koristelemaan, mutta lahjaksi voisin kyllä tehdä, esim just sytykeruusujen kanssa annettavaksi.

    Ja mitä ihanaa, joko oot jostain tulppaaneita löytänyt? vai myydäänkö kukkakaupoissa niitä ympäri vuoden? :) ovat kyllä myös upeassa kannussa.

    VastaaPoista
  6. Meillä kans aikamoinen kynttilä menekki, mutta tällä hetkellä polttelen lähinnä isoja pöytä kynttilöitä tai sitten pitkiä kynttilöitä. Lahjaksi nämä koristellut on ainakin mukavia! :)

    Kyllä tulppaneja taas jo löytyy. Tosin hinnat voi huidella missä vaa, mutta Plantagenissa oli 3 nippua 10euroa. Lisäksi olivat tuollasia monikukkasia (varmaan jotain II laatusia, mutta näyttävät kauniilta) niin näistähän riitti kahteen maljakkoon.

    VastaaPoista
  7. Kauniita minunkin mielestä:) herttaisia. Olen itsekin teippaillut muutamia tuikkukynttilöitä. Kynttilöitä kyllä menee kovasti meillä, myös, jatkuvasti palaa ainakin pari kynttilää sisällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama meillä, aina palaa ainakin se pari tuikkua.:)

      Poista
  8. Ihania tuikkusia tuli! enpä ole vielä itse tuunaillu teipeistä mitään ...

    VastaaPoista
  9. Pikaista paranemista sinne!
    Kauniita nuo tuikut teippejen kanssa ♥
    Ihanaa kun tuli vihdoinkin lunta :)

    VastaaPoista
  10. Ihania tuikkuja, mutta kestääkö teipit oikeasti polttamista (ettei kuumene liikaa)? Meillä odottaa ihanat teipit vain laittamista tuikkuihin, mutta en ole uskaltanut sitä tehdä... :). -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa tulla vastaus liian myöhään, mutta onhan noilla teippailtu jo varmaan aika läjät suomessakin kynttilöitä, enkä ole kuullut yhdestäkään, että ois kuumennut liikaa. Tietysti jokainen harkitsee ja ratkaisee itse, uskaltaako.:) Kauniita ovat!

      Poista
  11. Montakohan mökkiä poltetaan tänä jouluna noiden teippien ansiosta?! :D
    Muistetaan olla tarkkana muutenkin kynttilöidemme kanssa, meilläkin niitä kuluu ihan satamäärin talven aikana.

    vakkarivieras

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee vastaus aika lailla myöhään, mutta toivottavasti ei yhtään mökkiä poltettu teipeillä. Varovaisuushan on aina tärkeää ja eihän kynttilöitä saa jättääkään palamaan ilman valvontaa. Ei teipeillä tai ilman.
      Minä käytän noita muovikuorisia tuikkuja, enkä ymmärrä miten teippi syttyisi kuoren päällä. Tuskinpa tuo muovikaan sitten kestäisi? Sen verran nyt noita poltellut, että ei tuo kuori edes lämpene.:)

      Poista
  12. Hempeitä ovat! Uusi juttu minulle.

    VastaaPoista
  13. Mahtava idea :) kiva blogi muutenkin!

    VastaaPoista
  14. Tulipa pienellä vaivalla kauniita. Mä en tiennytkään, että Olssonillakin on noita. Pitää käydä kurkkimassa :)

    VastaaPoista
  15. Ihana idea ja tosi kauniita tuli tuikuista :)

    VastaaPoista
  16. Hei!

    Olen välipäivinä lueskellut ihastuttavaa blogiasi, miten kaunis koti teillä onkaan!! Lisäksi saimme aimo annoksen puhtia porrasremonttimme toteutukseen, kun katselimme kuvia teidän ihanasta portaikostanne. Harmi ettei ole kuvia, oliko lähtökohta yhtä ankea kuin meillä, pähkinää ja valkoista :( Mutta nyt meinaamme rohkeasti tarttua sutiin ja maalata portaikkomme valkoiseksi.

    Mukavia loppuvuoden päiviä!

    T. Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Johanna ja kiitos kommentistasi! Kiva jos saitte puhtia oman portaikon maalaukseen. En tiedä löydänkö jostain ennen kuvia, mutta voin katsoa. Olivat kuitenkin just aika ankeet valkoista ja askelmat tummahkoa puuta.
      Intoa urakkaan, jos ei ole jo tehty! :)

      Poista
  17. Löysin vasta tämän blogin. Ihana koti ja ihanat lapset. Näitä sivuja lueskelee mielellään. :)T. Virpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi kauniista sanoista ja tervetuloa lueskelemaan! :)

      Poista
  18. Vastaukset
    1. Mukavaa, että olet löytänyt tänne Heidi! :)

      Poista
  19. Vastaukset
    1. Kiitos Viivi, mukava kuulla. Palaillaanhan me :)

      Poista