tiistai 20. elokuuta 2013

Näytetäänpäs nyt sitten tänne keittiöönkin päin. Tänne siirtyi siis tuo olkkarissa ollut vitriini ja siitä jätin lasiovet pois. Ei siis kovin suuria muutoksia. :))
Tuohon oikealle jäävän keittiön puutasot, mun tekis mieli käsitellä nyt mustalla. Onko jollakin kokemuksia tai kuvia? Mielelläni näkisin miltä tuo näyttäisi.. Mielessä tuo on pyörinyt jo kauan, mutten ole vielä rohjennut mieltäni aloittamaan. Kuullostaako ihan hullulta?





Kaikki värikkäämmät astiat siirtyi muihin kaappeihin ja tähän tuli vain vaaleat ja hiekansävyiset astiat. Rauhalliset sävyt tuntuu jotenkin nyt miellyttävältä, enkä kaipaa väriä paljon ympärilleni. Taitaa siis olla syksy tulossa mullekin :)

Syksystä puheen ollen, meille rantautui eka flunssa. A jäi tänään pois koulusta, kun oli niin tukkoinen. Yökin meni vähän niin ja näin nukkuessa, kun ei meinannut henki kunnolla kulkea ja yskitti. Nyt kyllä rakentelee jo legoja pöydän vieressä, joten toivottavasti pahin olisi ohitettu. Lapset on kyllä uskomattomia sissejä.
Mies tuli äsken töistä ja valittelee kurkkuaan ja korvakipua. Omakin nielu tuntuu vähän aralta, vai aloinkohan mä jo kuvitella? Toivottavasti, sillä mä en halua niiskunenää!

                                                                HEIPSAN TAAS JA PYSYKÄÄHÄN TERVEENÄ :)

16 kommenttia:

  1. Kaunis vitriini! Meillä on myös keittiössä tuollainen avonainen vitriini jossa on laseja ,mukeja ja lautasia..Tykkään kamalasti vaikka aluksi haaveilin vain vitriinistä jossa on ovet..Jotenkin silti keittiöön sopii avonainen paremmin..Paranemista teidän porukalle! T.Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja joo, tykkään myös kun ei ole ovia. Ovat helposti käytettävissäkin nyt ja saahan nuo ovet halutessan takaisin.:)

      Poista
  2. Kaunista! Tasoasiaan en osaa sanoa muuta kuin että tummat tasot vois olla aika hyvännäköiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No niin munstakin, mut vähän jännittää lopputulos =D

      Poista
  3. Ihana keittiö teillä! Tosi kaunis!
    E-R

    VastaaPoista
  4. Idea kuulostaa mielenkiintoiselta, industrial-henkiseltä, en osaa sitä yhtään kuvitella, mutta haluaisin nähdä kyllä kuvan. Kuulostaa kuitenkin ihanan erikoiselta, mutta onko tuo pöytäala niin suuri, että väristä tulisi valtavan hallitseva kun teillä ei muuten kai niin kauhiasti ole mustia pintoja..? ja olisi kiintoisaa kuulla käyttäjäkokemuksia! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Tuota just pelkään, että on liian hallitseva ja pomppaa silmille. Pöytäalaa tosiaan on jonkun verran. Vaikeahan noita on vaihtaakaan, jos onkin hirveä lopputulos ja luulenpa, että saisin mieheltäkin kiitosta ideasta vaihtaa tasot. =D =D

      Poista
  5. Kaunis kaappi. Sinulla on kyllä silmää :)

    VastaaPoista
  6. Koita laittaa dc-fixillä nuo tasot. Itse laitoin valkoisten tasojen päälle mustaa, ja tuntuu, että välitilan kaakelitkin "vaihtoivat" väriä kertaheitolla. Dc-fix on minusta edullinen ja suht helppo (= kuitenkin hermoja koetteleva) tapa tehdä muutos. -Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan vois ollakin hyvä idea. Saako tuon Dc-fixin siististi ja pysyykö se kiinni siististi? Olitko kuienkin omaan tasoosi tyytyväinen vai tuliko kovin halllitseva? Kiitos Satu kommentistasi!

      Poista
  7. Voi elämä miten kaunista <3 Tosi rauhallinen fiilis. Näitä kuvia pitää ihailla pitkään.

    Annika

    VastaaPoista
  8. Teillä on kyllä ihanan kaunista :)

    VastaaPoista