sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Maalailua ja muuta puuhaa

Tänään on ollut mukava päivä. Eilen saatiin vihdoin maa valkoiseksi. Ei tuota lunta niin kauhean paljon tullut, mutta tuli kuitenkin. Ulkona näyttää nyt kauniilta ja lapset ovat ihan riemuissaan viihtyneet pihalla.

 Minä taas siivoilin aamulla ja sitten se iski, sisustusvimma.
Aaronin huoneessa on ollut ongelmana legorakennelmien säilytys. Poika rakastaa legoja ja niitä on joka paikka täynnä. Mikään ei saisi hajota ja kaikkien pitäisi olla esillä. Mietin kuumeisesti edullista ratkaisua tähän ja yhtäkkiä muistin, että meillä on yksi Ikean vanha avohylly vaatehuoneessa. Nopsasti tyhjensin sen ja raahasin pojan huoneeseen. Alkuperäisessä värissään vihertävänä se ei oikein huoneeseen istunut, joten maalisuti heilumaan. Samalla sitten maalasin yhden vanhan valkoisen kaapinkin yläaulasta ja nyt malttamattomana odottelen maalin kuivumista.
 Tässä pieni kulma pohjamaalatusta hyllyköstä. Laitan sitten kuvia valmiista hyllyköstä. Toivottavasti nyt toimisi tuo suunnitelma.
 Näitä muffinssivuoka valosarjoja on vilahdellut blogeissa ja kun kivat pahviset muffinssivuoat löytyivät, niin kokeilin minäkin yhteen vanhaan ja harvinaisen rumaan valosarjaan. :)
Aika kivat niistä tuli minusta ja valo hohtaa kauniisti pahvista läpi.

                         MUKAVAA SUNNUNTAIN JATKOA KAIKILLE! MOI :)10 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta sinne Onnelaan! :) Mielenkiinnolla odotan kuvia valmiista pojan huoneesta... Legot on kivoja, mut se säilytys! Jotain suunnitteilla täälläkin päässä, mut toteutus uupuuuuu...

  Ps. keittiöstä tuli tosi kiva! Saanko udella seinien harmaan sävyä? Näyttää kuvissa just semmoselta, mitä oon pohtinut yläkertaan.

  VastaaPoista
 2. Löysinpäs kivan blogin! Taidankin jäädä heti lukijaksi. :)

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle tänään haaste, tervetuloa kurkkaamaan :) Iloista päivää!

  VastaaPoista
 4. Nuo "muffinssi-valot" näyttää kyllä aina vaan niin kivoilta, että ehkä itsekkin pitää kokeilla! =)

  VastaaPoista
 5. Valoistaa tuli tosi hienot<3 Kivoja tuollaiset löydöt kotoa ja maali tekee ihmeitä aina! Kyllä tuohon nyt legorakennelmia mahtuu!

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva valosarja! :)
  Meillä on sama lego-ongelma, joka ilta kerään legot kahteen eri laatikkoon, ja seuraavana päivänä Alex taas rakentelee niistä jotain :) Pitäis keksiä, miten ne saisi mahtumaan yhteen...

  VastaaPoista
 7. Käypä kurkkaamassa haaste blogistani. :)

  VastaaPoista
 8. Suloiset valot! <3 Tälläiset vois tehdä itsekin :)

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva blogi sulla! :) Pakko kysyä, onko tuo hylly joka pikkasen vilkkuu, niin ikeasta hommattu? En nyt löytänyt ikean sivuilta mallin nimeä. Mulla nimittäin saattaa olla samanlainen, ja olen myös suunnitellut sen maalaamista vaaleaksi :D Mielenkiinnolla odotan lopputulosta :)

  VastaaPoista