sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Kotona jälleen

Heippahei

taas tuli pieni tauko kirjoittamiseen, mutta minä olin vähän lomalla. Taisinkin siitä jo aiemmin mainita, mutta silloin tarkoitus oli vielä viettää se kotosalla ja puuhata kaikkea rästissä olevaa. No, toisin kävi. 
Kun mies  heitti ilmaan mahdollisuuuden, että voin lähteä Benjaminin kanssa reissuun ja he kyllä Aaronin kanssa pärjäävät, niin eihän mua monesti tarvinnut kehottaa.. :)
Sain vielä matkakumppanikseni ihanan kälyni.
Pikainen selailu äkkilähtöjä ja matkakohteeksi valikoitui Turkki ja Side. 

Matkanjärjestäjä oli Tjäreborg ja täytyy kyllä antaa niin isot kiitokset jo heti varauspalvelun ihmiselle. Todella hyvää ja ystävällistä palvelua, vaikka jouduin olemaan muutamankin kerran sinne yhteydessä.
Kohteemme selvisi siis vasta perillä turkissa ja se oli Everenseki, noin 8km Siden keskustasta. Alueella oli paljon todella hienoja hotelleja ja hintataso oli kaikkialla korkeampi, kuin esim. Manavgatissa, jossa kävimme muutaman kerran Dolmuksella (paikallinen eritäin kätevä kulkuneuvo, pieni bussi).

Hotellimme oli ihana! Pääsimme majoittumaan 4tähden Sunwing resort hotelliin ja voi, kyllä nautimme koko viikosta. Aivan ihanaa! Paljon puhetta ja paaaaljon naurua. :) Aurinkoa ja merta. Shoppailua ja hyvää ruokaa. Paluu arkeen olikin sitten nopea. Tultiin torstai aamuna kello viisi kotiin ja muutaman tunnin unien jälkeen, lähdin "reippaana" töihin. :)

Nyt ulos nauttimaan kauniista säästä. Pianhan tuon on uhattu muuttuvan.

Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille! 
MOI :)
 

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, tulee matkakuume :))

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jaana. Minullakin on krooninen matkakuume :)

    VastaaPoista
  3. Oi mitä ihania kuvia! Me taidettiin olla samassa hotellissa vuosi sitten ja kovasti tykättiin. <3

    VastaaPoista