lauantai 6. syyskuuta 2014

Keskeneräistä eteistä

Koska täällä on taas ollut hiljaiseloa viime päivinä, ajattelin tulla pikaisesti moikkaamaan :)
Tänään on ollut hieno päivä. Ilma on ollut mitä kaunein syysilma ja mukavan tunteen toi myös se, että mulla alkoi eilen kesäloma. Melkein kaksi viikkoa lomaa edessä! 
Rauhallisen aamiaisen jälkeen lähdettiin käymään paimiossa Adalmiinan Helmessä, jossa oli hauska kirppparitapahtuma. Parit löydötkin tein, mutta parasta kuitenkin oli, kun näin vanhan ystäväni. Ensimmäisestä luokasta yhdeksänteen, oltiin ihan bestikset. Hassua miten tänäänkin oli helppoa jutella, vaikkei olla viime vuosina nähty kuin kerran pari. 

Aamulla ennen Helmen markkinoille lähtöä sain päähäni, että eteisen seinän ruututapetti on päässyt tiensä päähän. Onneksi tuota keittiön harmaata maalia oli sen verran, että sain maalattua tuon yhden seinän. Maalattuani sen, alkoi tietysti tuo paneeliseinä näyttää kulahtaneelta, joten piti etsiä valkoinenkin maali varastosta ja niin tuli sekin seinä päivitettyä.
Asioilla on tapana kertaantua, joten päätin huomenna maalata samalla harmaalla, myös tämän ulko-ovi seinän ja mahdollisesti uusia lasten takeille olevat koukut.
Parasta tässä on ollut, ettei euroakaan ole vielä kulunut, vaan kaikki on löytynyt kotoa.

Olen oppinut, ettei keskeneräistä pitäis arvostella, mutta ehkäpä sitä ei pitäis myöskään näyttää? Joka tapauksessa, pari kuvakulmaa keskeneräisestä eteisen projektista. :)Minä olen tyytyväinen muuten, mutta tuo kattovalaisin ei nyt oikein enää sovi. Pohdinnassa nyt, minkälainen tähän sopisi, koska se ei voi olla kovin suuri eikä laskeutua kovin alas. 

Mukavaa illan jatkoa :)

12 kommenttia:

 1. Teidän eteinen on niiiiin kaunis♥ sitä olen usein ihastellut! Tosi kaunis maalinsävy!

  VastaaPoista
 2. Parhaita projekteja ovatkin ne, jotka tulee ihan yllättäen mieleen ja tarvikkeet niihin löytyy kotoa! :) Kauniilta näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Teillä on aina niin kaunista ja tyylikästä!
  Niinkuin nyt tuo eteinen, tykkään!!!
  Mukavaa sunnuntaita sulle ja käväsehän joskus blogissani:) vastavierailulla!

  VastaaPoista
 4. Saat kyllä aikaiseksi. Kaunista, tyylikästä, rauhallista. Ja kutsuvaa! Voi kun itse saisin joskus aikaiseksi.

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää. Tuota lamppua en lähtisi kyllä vaihtamaan. Ihan parasta.

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää, kaunis harmaan sävy :)

  VastaaPoista
 7. Kauniit kuvat. Minun silmääni tuo lamppukin näyttää sopivan :). Kiva kun kävit kommentoimassa blogissani. Löysin siten tänne. Olen mielestäni jo ollut lukijasi, mutta jotenkin kadottanut blogisi jossain vaiheessa. Nyt siis uudella onnella Onnelaan mukaan :).

  VastaaPoista
 8. Sä oot saanut tähden esille :)
  Tuo teidän eteinen on kyllä ihana ♥ Mä muistan kun joskus kauan sitten laitoin siitä kuvan LOVE kansioon :)

  VastaaPoista
 9. Olet sä kyllä aikamoinen sähikäinen kun tuolleen vaan tuosta vaan nopsaa maalailet!! Mulla menis jo pelkkiin esivalmisteluihin ja tuumailuun pari päivää.. =)

  VastaaPoista