sunnuntai 31. elokuuta 2014

Matto pohdintaa ja muuta

Kiitos taas kaikille kommentoijille. Matto on saanut pysyä lattiassa, vaikka vähän mua, tuo koko edelleen häiritsee...

Viikonloppu on mennyt nopeasti, sillä mulla on ollut koko viikonloppu töitä. Eilen illalla töiden jälkeen, vaihdoin olkkarista uuden tieltä vapautuneen  maton, tänne ruokapöydän alle. Samanlainen mattohan meillä on myös tuossa vieressä keittiön puolella. Jokin tuossa ikean matossa viehättää mua edelleen ja minusta se sopii kivasti tänne ruokailutilan puolellekin. Maton pinta on sen verran kova, että siitä on helppo puhdistaa, jos ja kun jotain putoaa pöydän alle. 
Hassua tässä jutussa on se, etten ole koskaan ollut mikään matto ihminen. Oikeastaan kauniit paljaat lattiat on aika kauniit, jos ne vaan on kauniit. :)
Meillä olisikin lähiaikoina tarkoitus kunnostaa nämä meidän alakerran, jo kovasti elämää nähneet parketit.
Meidän lattia on Karelian valkovahattu tammiparketti ja ilmeisesti päädytään siihen hiontaan ja valkovahaukseen. Mielelläni toki uusisin sellaisen ihanan leveän lankkulattian tänne, mutta se ei varmaan mene tuolle miehelle läpi. :)

Tänään olin aamulla ensimmäisenä ylhäällä ja nautin TAAS hiljaisuudesta.. =D Otin jopa kuvia ja piti tehdä tämä päivityskin tänne blogiin, mutta olin sitten onnistunut hukkaamaan kameran välijohdon. Käänsin koko alakerran ympäri sitä etsiessä, paitsi sohvan alle en älynnyt kurkata. Eihän kukaan nyt siellä säilyttele välijohtoa, paitsi minä, tällä kertaa! :) 


Nämä gg:n astiat ovat mun ensirakkauteni ja ensi hankintani kyseisen valmistajan valikoimista. Edelleen tykkään näistä tosi kovin.
Olen vakaasti sitä mieltä, ettei aamukahvia voi juoda mistä tahansa mukista. Sen pitää olla kaunis, jotta päiväkin alkaa paremmin. :)
 


 Huomenna nautin vapaapäivästä, mutta ensi viikkoon liittyy myös pientä jännitystä, sillä Benjaminilla jatkuu tiistaina päiväkoti, kolmen kuukauden kesäloman jälkeen. 
Taitaa pientä miestä vähän jännittää, hänellä kun parhaat kaverit ryhmästä aloitti eskarin, joka täällä on koulun yhteydessä ja hän jäi nyt vähän ilman kaveria päiväkotiin. Koitin lohdutella, että uusia ystäviä varmaan löytyy, mutta ymmärtäähän tuohon huolen, kun erottamaton joukko hajoaa.Toivotaan kuitenkin, että kaikki menee hienosti ja poika saa uusia kavereita, uudesta ryhmästä. Nythän hän on jo Viskari, iso poika :) .


OIKEIN MUKAVAA ALKAVAA SYYSKUUTA! :)
9 kommenttia:

 1. Tuo pöytä ja tuolit in ihanat, minkä kokoinen tuo pöytä on?

  VastaaPoista
 2. Niin kaunista <3 Tuo gg:n kuosi on kyllä aivan ihana! Miekin juon aina kaikki teeni gg:n kupeista, kyllä se vaan maistuu paremmalta niistä :) Ihana nähdä huomenna! <3

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä!! Tuo teidän ruokapöytä ja tuolit on hirmuisen kauniit!! Saisiko niistä lisätietoja mistä olet löytänyt moiset ihanuudet ja kokoa?

  VastaaPoista
 4. Minäkin kysyisin ruokailuryhmästänne, onko se Riviera Maisonia ja mistä ostettu? Teillä on niin kaunista...

  VastaaPoista
 5. Huokaillen katson kauniita kuvia, ihania esineitä ja hurmaavia astioita! <3

  VastaaPoista
 6. Koska sä haluut tulla meille kylään? :D Voitais käydä tää kämppä läpi sun kans ;) Mun sisustusinto on ollut jo kauan ihan nollassa :( Eikös sitä sanota, että kattaus on puoli ruokaa ja olen ehdottomasti samaa mieltä, että lempparikuppi aamulla käteen, niin päivä alkaa paremmin. Mulla vaan ei ole koskaan tuota mahdollsiuutta että saisin nauttia aamuteeni yksin. Meidän lapset ei ole koskaan nukkuneet pitkään, enkä viiti oikeiin vapaaehtoisesti viidelta nousta :P


  VastaaPoista
 7. Oi, kuinka teillä on kaunista ♥
  Ihana blogi muutenkin :)

  VastaaPoista
 8. Niin ihania kaikkia juttuja. Pöydän tuolit ovat kyllä kauniit.

  VastaaPoista
 9. Ihanan näköistä<3 Mistä olet löytänyt astiakaapin? Samantyyppinen olisi hakusessa :)

  VastaaPoista