maanantai 18. elokuuta 2014

Maalailua

Sateinen ja harmaa maanantai aamu, mutta eipä haittaa, sillä tänään pitäisi saada siivottua kodinhoitohuone. Pitäisi varmaan muutenkin, mutta nyt syynä on nuohooja joka tulee huomenna. Tottakai ne rassattavat hormit, kulkee juuri sieltä kodinhoitohuoneen nurkasta. :)
 
Mikä ihme siinä on, ettei ainakaan meidän talon kodari pysy kuosissa hetkeä pidempään?
Ihan joka ainoa kerta, kun saan raivattua kaiken kuntoon, päätän pitää tasot pyykki vapaana ja tavarat paikoillaan. Menee hetki ja kaikki hienot päätökset on pyörretty. 
Pysyykö muilla tavarat paikoillaan, puhdas pyykki menee suoraan kaappiin ja silitettävät ei keräydy kasoiksi?

Ennen siivousta, en malttanut olla kuvaamatta mun maalausprojektiani, jonka sain valmiiksi eilen illalla. Miehen mukaan se näytti maalausvaiheessa Batmanin luolan lipastolta, mutta mä tykkään. Sai tuo sitten valmiina miehenkin hyväksynnän :) Pöytä oli siis alkujaan vaniljanvärinen (sellainen kellertävä) ja on ollut jo pidemmän aikaa autotallissa säilössä. Nyt pienen käsittelyn jälkeen, pääsi tuohon rappusten viereen jäävään pieneen koloon. Kellertävän vaniljan värisestä mustaksi.


Nyt pitäisi kehitellä tähän tuoli ja joku kiva pöytävalaisin, mutta ensin on varmaan pakko käydä sen kodinhoitohuoneen kimppuun..

Puuhakasta maanantaita! Moi :)

14 kommenttia:

 1. Voi mikä suloinen lipasto! Batman-kommentti sai kyllä hymyilemään, hih. :) kodinhoitohuone ja järjestys - melko mahdoton yhtälö meilläkin. Kestää enintään vuorokauden.. Täällä nukuttiin pitkään sateenropinassa ja nyt aletaan leipomaan.. Siivousintoa sinne! :)

  VastaaPoista
 2. Wau! Upea tuunaus ja koko miljöö on häkellyttävän ihana! Tykkään täysillä:)

  VastaaPoista
 3. Hieno tuli ja just hyvä tuohon <3
  Juu kuulostaa niin tutulta tuo pyykkirumba! Mäkin aina mietin et miten oikein päästänkään tuon pyykkinurkan tuollaseen kuntoon mut se on kyllä ihan samantien samanlaisessa kaaoksessa ku ennen järkkäilyäkin! Kiva kuulla et muillakin ;)
  Mukavaa sadepäivää!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo pöytä.

  Voi kuule, olen samiksesi tuossa kodinhoitohuoneen järjestyksen pidossa... Aina se repeää ja on kaaoksessa ja kuten sinäkin, aina teen hyvän päätöksen suursiivouksen jälkeen, että NYT sitten PISTÄN kaiken PAIKALLEEN heti ja VALITTÖMÄSTI, vaan kun tulee uusi päivä niin... Mikä siinä onkaan niin vaikeaa, että sen saisi pysymään järjestyksessä....

  VastaaPoista
 5. Voiko musta-valkea näyttää raikkaalta? KYLLÄ!!
  Todistit sen taas tällä ihastuttavalla nurkkauksella!
  Ja näen jo silmissäni sellaisen mustan varjostimen pöytälampussa...

  VastaaPoista
 6. Lipasto sopii mustana tuohon paikkaan hyvin, kello ja tähti täydentävät kokonaisuutta:)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihastuttava pikkupöytä..musta väri sopii todella hyvin siihen...

  VastaaPoista
 8. Olen aina luullut että valkoinen maali tekee ihmeitä, mutta kyllä tekee mustakin...kiva mattamusta !
  Raikkaan oloinen näkymä, ihana !

  VastaaPoista
 9. Voi kuules tuo on niin tuttua. Meillä ei pysy tavarat paikoillaan. Kodinhoitohuone alta aikayskikän taas mullin mallin kun sen on siivonnut ja järjestellyt ;).
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!
  -Erica-

  VastaaPoista
 10. Hieno pöytä tuli!
  Meilläkin tahtoo kodarin pöytätasolle kertyä kaikenlaista... lasten puolipitoisia vaatteita, kirppikselle meneviä vaatteita, varastoon menevää tavaraa, jne.
  En silitä vaatteita, joten niitä ei sentäs kerry. Mut en ota stressiä pöydästä, kohta 10 vuoden päästä lapsetkin muuttavat kotoa :D

  VastaaPoista
 11. Upea pöytä, sopii niin hyvin kellon kaveriksi :)

  VastaaPoista
 12. Hieno lopputulos! Sama juttu on meilläkin kodinhoitohuoneen kanssa, aina sinne kertyy sitä tavaraa, vaikka miten päättäisi pitää tasot siistinä :)

  VastaaPoista
 13. Vitsi miten siitä tuli upea <3

  VastaaPoista
 14. Mä tykkään viikata pyykin narulta mutta meillä on niin vähän säilytystilaa kaapeissa että sen pyykin tunkeminen sinne ei ikinä hotsita... ;) tulipa nyt kerralla särmää tuohon kulmaukseen, ihanasti jatkaa sun olkkarin tunnelmaa!

  VastaaPoista