sunnuntai 10. elokuuta 2014

Seikkailupuistossa

Miten sitä helposti unohtaakaan ne kivat paikat, siinä omilla kulmilla? 
Tai meille ainakin käy näin. Nytkin mietittiin vaikka mitä kivaa tekemistä, ennen kuin muistettiin seikkis,  eli seikkailupuisto. 
Seikkailupuisto on turussa, kupittaalla ja käymisen arvoinen puisto.

On leikkipuisto, teatteria, askartelupajaa ja vaikka mitä, mutta myös tämä ainakin meidän poikien mieleen kovasti oleva liikennepuisto. Ihana kaupunki liikennemerkkeineen, valoineen ja taloineen ja liikennettä vielä valvoo polliisi :)

                 Joku oli lähtenyt puistoajelulle, tällaisella vähän vanhemmalla pelillä. :)

Leikkipaikat on hajautettu alueelle ja puistoa nurmikkoineen jää reilusti kaikkialle.  On auringon ottajia, lenkkeilijöitä, piknikillä olevia perheitä ja ystäväporukoita. Myös meillä  yksi ehdoton juttu on aina ottaa eväät mukaan ja nauttia ne peitteen päällä nurmikolla. :) 

MUKAVAA SUNNUNTAIN JATKOA :)
 

5 kommenttia:

 1. Seikkis on kyllä huippu paikka, siellä käydään aina kesäisin kun alle tunnin ajomatkan päässä asutaan. Vesileikit on meidän pojista parhaita liikennepuiston ohessa, ja maauimala on ihan huippu! Siitä on tullut tänäkesänä meidän suosikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihan huippu! Me käytiin tänäänkin ja oltiin kyllä tosi pettyneitä, kun liikennepuisto oli suljettu tältä kesältä! :( Harmitus meni kyllä onneksi aika nopsaan ohi leikkipuiston puolella :)

   Miten mä voisin unohtaa maauimalan listasta?? =D =D

   Poista
 2. Oi miten näyttää hauskalta paikalta!

  VastaaPoista
 3. Varmasti lapsille mieluinen paikka :)

  VastaaPoista