torstai 26. maaliskuuta 2015

Paloja keittiöstä

Se on pikainen tervehdys :)
Aamupäivä mennyt vähän paikkoja järjestäessä ja pyykkikonekin on jo muutamaan otteeseen pyörähtänyt. Pian olis töihin lähtö edessä.

Mä olen jo pitkään pyöritellyt mielessä ajatusta, että tuo iso yläkaappi otettais pois. Tila aukeis ja avartuis paremmin. Mitäs te sanotte? Ottaisitko kaapin pois vai antaisitko olla? Ottaisin mielelläni mielipiteitä, kun en ole rohjennut päätöstä tehdä. Tosin en ole yhtään miettinyt, mihin sijoittaisin kaikki kaapissa olevat astiatkaan.. :)Huomasin laskurista, että ihan pian on 500 000 kävijän raja rikki. Ihan huimaa, mun pienelle blogilleni :) . Pitäisköhän oikein järjestää arvonta?

 

17 kommenttia:

 1. Minä ottaisin kaapin pois...avartaa,valostuttaa ja antaa uudenlaisen tunnun koko kotiin...ja alakaapisto on enempi saarekkeen oloinen...lisäksi...tuosta kaapistahan saa aivan ihanan vitriinin jonnekin huoneeseen...laittaa vain jalat tai pyörät alle...eikä kaappitila häviä mihinkään...
  Ei kun tuumasta toimeen...laitahan sitten kuvia tänne,jos päädyt pieneen pintaremppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Tuota avaruutta just haluisin. Kun tuo kaappi vaan mahtuis johonkin... Mutta täytyy varmaan sitten laittaa jotain muuta pois :)
   Lisäilen kuvia, kun homma toteutettu.

   Poista
 2. Onnea 500 000 kävijästä! Kaunis keittiö! Tykkään tuosta reelingistä tarjottimineen. Voisi olla aika hyvä muutos ottaa yläkaapit pois. :) Toisaalta säilytystilakin on kiva juttu. En siis osaa sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka muutama sata puuttuu vielä =D .
   Kiitos mielipiteestä, näistä on kyllä apua.

   Poista
 3. Se on totta, että yläkaapin poisto toisi avaruutta tilaan. On se kyllä kiva noinkin:)

  VastaaPoista
 4. Minä ottaisin pois. :) Niinkuin itsekin sanoit niin avartaisi ja tulisi varmaan tasolle käyttöäkin erilailla, esim. aamiaispuffettina tms? Itse haluaisin just jonkin saarekkeen tms. keittiöön, mutta meillä on sen mallinen keittiö ettei se ole valitettavasti mahdollista.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä, nämä antavat rohkeutta toimia :)

   Poista
 5. Onnea huimasta lukijamäärästä!
  Tiätkös, että olen miettiny juuri samaa asiaa, meillä on olkkariin päin kanssa tuollainen kaapisto ja viimeksi tänään ehottelin miehelle, että otettais se pois?
  Mies empii...minustakin tila avartuis paremmin!
  Joten ehdotan, että sieki otat pois:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvä kommentti. :)
   Joo minäkin olen tätä jo kauan mielessä pyöritellyt ja miehellekin maininnut. Ihme kyllä hänkin oli ihan ajatuksen suhteen ihan positiivinen :)

   Poista
 6. Kaunis keittiö. Varmaan tila avartuisi melkoisesti kaapiston siirrolla toiseen paikkaan, jos sellainen sattuu löytymään? Muutoin astioille voi olla vaikea löytää uutta sijoituspaikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis!
   Mä täällä jo olen vilkuillut sillä silmällä olemassa olevia, että mikä sais lähteä tän tieltä. :)

   Poista
 7. Varmasti tila avartuisi, mutta tykkään kyllä tuosta kaapistostakin. Tosi hankalaa! Ja kivastihan tuolla on säilytystilaakin kaikelle ihanalle... En mää tiedä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kyllä edelleen siitä tykkään, siks tää päätös onkin ollut niin vaikee. Kaipaan kuitenkin jotain uudstamista ja muutosta tänne, joten kaappi saa nyt lähteä. :)

   Poista
 8. Teillä on niin kaunis keittiö <3 Molempi parempi, mutta toki varmaan tuo avaruutta jos kaappia ei olisi. Tuo vitriinikaappi vaan on tosi kaunis ja astiat saa kauniisti esille.

  VastaaPoista