lauantai 23. tammikuuta 2016

Ulkoilua upeassa talvi-ilmassa


Tänään on kyllä kelit olleet kohdillaan. Varmaan kaikki kynnelle kykenevät ovat tänään ulkoilleet. Niin mekin. 
Mies laittoi aamulla ruoan pataan hautumaan. Jotenkin olen onnistunut delegoida kaikki liharuoat sille. Tai no jauheliha menee, mut kaiken maailman pihvit ja paistit, mieluummin jätän hänelle. Se raa´an lihan käsittely ei vaan oo lempipuuhaa ja mies vaan osaa tuon lihan valmistuksen. Pata siis jäi hautumaan ja me lähdettin ulkoilemaan meren jäälle. Kamerahan jäi sitten tietysti kotiin, mutta kännykällä kuvailin muistoja upeasta päivästä.
 

Piti kiirettä, sekä pojalla, että mulla ehtiä saada se kuvaan.. 
 

Hui, varo ettei osu:)
 

Jäällä näkyy yksi pilkkijä. Oikeesti liikkeellä oli ihmisiä kävellen, hiihtäen ja luistellen. Moottorikelkallakin vähän sivumpana. Rannassa jotkut grillasivat makkaraa ja tuoksu kulkeutui kauas. Me olimme lähteneet reissuun ilman evästä, joten tyydyimme vain tuoksuun :)
 

Ootteko muuten huomanneet, kuinka luonto on kauniin lisäksi täynnä erilaisia hienoja yksityiskohtia, lumisia oksia ja hinätuppoja ja vaikka mitä. Mun kameraan on ainakin tallentunut monenmoista, minusta hienoa juttua. 

Ajelimme vielä Naataliin ja väkeä oli kovasti liikkeellä sielläkin. Upea aurinko alkoi jo antaa illalle periksi ja me kävimme vielä vähän jäällä ja nautimme kauniista näkymistä, sinisessä hetkessä.


Ennen kotiinlähtöä oli vielä poikettava Cafe Antoniuksessa kuumalla kaakaolla ja munkilla. Kyllä maistui herkut takan ääressä.

Herkkujen voimin pojat menivät vielä heti kotiin päästyä lähikentälle jääkiekkoa pelailemaan. Tunnin pelit ja kyllä maistui murea lihapata ja luultavasti maistuu pian unikin. Tällaisia päiviä lisää kiitos! 

Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

 

2 kommenttia:

 1. Kiitos kutsusta vierailulle blogiisi! Kyllä kannatti tulla katsomaan ja heti klikkasin itseni lukijaksi!
  Teillä on ihana koti. Sisustustyylisi miellyttää niin minunkin silmää.

  Ihanat talvikuvat tässä postauksessa ja ilokseni siellä oli kuvia aiemmasta kotikaupungistamme Naantalista.
  Muutimme sieltä pois 21vuotta sitten. Voi että miten kaunista siellä onkaan talvisin, puhumattakaan kesästä.
  Mukavaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista