torstai 7. tammikuuta 2016

Uusi vuosi

Uuden vuoden alussa. Se on jotenkin aina hienoa. Vielä melkein tyhjä kalenteri ja kokonainen uusi vuosi, mahdollisuus aloittaa alusta, tehdä kaikki paremmin kuin aiempina vuosina. Lupauksia terveemmästä,  keveämmästä elämästä tai mitä kukakin kohdallaan suunnitteleekin. Teetkö sinä lupauksia ja suunnitelmia uudelle vuodelle?

Tähän kaivoin kuvia meidän vuodenvaihteesta. Sisustuskuvia on hyvä ottaa silloin, kun on juuri laitettu paikat järjestykseen. Lapsiperheessä kun se järjestys ei aina ole niin itsestäänselvyys. :)

Ostin Ektorpiin jo ennen joulua uuden päällisen. Päällisistä löytyy nyt ihana vaaleahko pellavan sävyinen päällinen, jolla sain taas kaivattua vaaleutta tumman harmaan jälkeen. Noilla päällisillä saa kyllä niin kivaa muutosta aikaan ja hinta ei ole paha.
Makeaksi tarjottavaksi tein tällaisen superherkullisen ja hurjan makean ihanuuden, joka kyllä aika nopeaan hävisi muihinkin suihin, eikä tarvinnut ihan itse koko ihanuutta tuhota. :) En tiedä onko järkevää jakaa kaloripommi reseptejä näin alkuvuonna, kun varmaan suuri osa on aloittanut sen kevyemmän elämän. Laitan nyt kuitenkin jakoon, tämän ystävältäni joskus saadun reseptin.

PANOFFEE

300g Digestive keksejä
100g sulatettua voita

1prk kondensoitua maitoa

3dl vaahtoutuvaa kermaa
2dl fariinisokeria
rasia mascarponea

Murskaa keksit ja sekoita voisula hyvin joukkoon. Painele tasaiseksi pohjaksi ja laita hetkeksi jääkaappiin.

Levitä kondensoitu maito pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.
Sekoita muut ainekset keskenään ja levitä päällimmäiseksi kerrokseksi.

Yleensä jätän vähän keksimuruja päälle, mutta nyt laitoin hopeapalloja ja keksimuruja. Myös vadelmat, tai hapan puolukka sopii oikein hyvin makean kanssa.Loppuun vielä kuva vähän terveellisemmistä herkuista. Jos näillä yrittäisi jatkossa vähän useammin herkutella. Kesähän on jo aika pian ;)


1 kommentti:

  1. Ihania kuvia ❤ Minä en lupaile mitään, kun ei ne kuitenkaan pidä ;) Ihanaa tätä vuotta sinulle, Mia!

    VastaaPoista