sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kesäisempää tunnelmaa jo

Moikkamoi,

Upean kevätpäivän ilta ja aika päivitellä kuulumisia pitkästä aikaa.
Mulla alkoi loma, tai siis paremminkin alkaa huomenna ja kovasti toivon, että aurinkoa riittäisi viikkoon enemmänkin.
Tänään tehtiin vähän pihahommia ja yritettiin suojata puuta, jota valkohäntäpeurat ovat käyneet useammankin kerran järsimässä, murr. Päivisin pysyttelevät kauniisti tuolla takapellolla kauempana, mutta varmaan heti valojen sammuessa hiipivät syömään mun kovalla vaivalla istuttamiani muutamaa tainta. :)
Toivottavasti ei puu parka nyt kuole, vaan selviytyy koettelemuksesta.
Joka tapauksessa niin nautin taas tästä ajasta, kun saa alkaa suunnitella kesäkukkien ostoa ja pihan laittoa.
Pakko oli myös käydä terassin ikkunoiden kimppuun. vähän reilu puolet sain niistä pestyä ja tuntui, että tuli sisällekin heti paljon enemmän valoa. Huomenna ois tarkoitus jatkaa hommaa.

Alkujaan mulla oli kovasti haaveissa päästä johonkin matkalle, lämpimään. Hulluna selailin äkkilähtötarjontaa perjantaihin asti, mutta pakko se oli sitten luovuttaa, kun ei tuo mies pystynyt nyt viikkoa lomaa pitämään. Aika kivalla hintaa ois etelään päässyt, mutta no rehellisyyden nimissä alkoi myös kauhistuttamaan tää epävarma tilanne, ettei ainakaan lapsia halua ehdoin tahdoin vaaraan viedä.Tosin tietysti missä vain voi sattua melkeinpä mitä vain, mutta nyt näin kotosalla tämä lomaviikko :)

Perjantaina käväisin Loviisan Aitassa, jonne oli taas tullut paljon kaikkea uutta. Varsinkin mun lempparimerkiltä Riviera Maisonilta oli kaikkea ihanaa kesämallistosta. Mullle lähti matkaan tuo uusi raidallinen varjostin. Ostin tuon jalan jo aiemmin, mutta siihen on ollut vaikee löytää kivaa varjostinta, tämä oli nyt tarpeeksi suuri kooltaan ja tuo maalattu raidoitus tekee hauskan kepeän kesäisen fiiliksen. Kolme keskimmäistä tyynyä on myös uusia hankintoja. 

 Valaisimen jalka on mahdollista myös somistaa ja laitoinkin sisään nyt vähän hiekkaa, pari simpukan kuorta ja meritähdet.


  • Aurinkoista viikkoa!

  • :)  Mia

3 kommenttia:

  1. Kaunis varjostin! Ihanan väriset nuo sohvatyynyt!

    VastaaPoista
  2. Kivoja on kaikki hankinnat, varsinkin tuo varjostin on minun mielestä kaunis.
    Hyvää alkanutta viikkoa sulle!

    VastaaPoista