sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Lipaston valkaisua

Nyt se on sitten valkoinen! Joku saattaa muistaakin tän lipaston tummana ja sen kuinka pohdin sen maalaamista jo kuukausia sitten. Ennen kuin antiikin  ystävät kivittää mut, voin kertoa, että tämä oli huonossa kunnossa. Pinta oli vuosien saatossa pahasti kärsinyt ja yksinkertaisesti se ei vaan  minusta sopinut meille. Olisi saanut taas lähtöpassit kylmään varastoon, ilman valkokäsittelyä. Tykkään kyllä ihan hirmusesti tästä uudesta lookista!  Mitäs mieltä te olette? Toinen vaihtoehto olis ollut musta, mutta kun mustaa ei kotoa löytynyt ja valkoista luonnollisestikin löytyi. Oli päätös helppo!
  

Leivoin eilen kuninkaallisia suklaamuffinsseja. Paperivuokana mulla oli ihanat gg:n vuoat. Eivät ne kyllä ihanalta näyttäneet enää uunin jälkeen, kun rasva oli imeytynyt niihin, höh. Kauniita siis vaan esillä jossakin. No tuleehan kaloreitakin sillä tavoin, huomattavasti vähemmän.:)Lasikansi on muuten noussut siihen tahtiin, ettei paljon ole kuin muruja jäljellä. (Pojat siis..) :)
Niin ja kuninkaallisia nuo olivat, koska pyysin miestä tuomaan tummaa suklaata kaupasta, mutta miehen mielestä tumma suklaa on niin pahaa, että hänpä osti Royalia!



Olen kuulkaas joutunut sellaisen ikävän tilanteen eteen, että kuvatila blogerista loppu! En osaa ostaa lisää. Osaisko joku seikkaperäisesti neuvo miten se käy?
Nyt sain vähän lisätilaa, poistamalla vanhoja kuvia, mutta en nyt viitsis niitä kauheesti poistella sieltä, kun tuon kuvattilan ostaminen kuitenkin taitaa olla aika halpaa.
Mä en ole oikein muutenkaan päässyt vielä tutuksi tän uuden bloggerin asetuksien kanssa. Vanha vaan oli parempi, mutta ehkä se sitten käytön myötä selkenee, toivotaan! 

Oikein ihanaa sunnuntain jatkoa!


45 kommenttia:

  1. Kyllä...lipastosta tuli tosi kiva valkoisena...ja sopii hyvin tuohon portaiden viereen...ja minäkin olen muutaman lipaston maalannut vaikka antiikinystävät ei siitä pidäkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos. Kauan mietin minäkin, mutta kun en vaan tykännyt siitä tummana, niin ei se muu auta. :)

      Poista
  2. Hieno siitä lipastosta tuli, ja luulen kyllä että se valkoinen on se oikea väri ;)

    Minulla kävi vähän aikaa sitten ihan samaa, kuvatila loppui. Ensin tein kyllä niin kuin neuvotiin että vanhoja kuvia pois, mutta jotenkin se tuntui että se on blogille tekohengitys.
    Niin ei muuta kun lisä tilan ostoon. Kirosin kuin yksisilmäinen merimies.. mutta ostin lisää.
    Vaikka mun mielestä se ei ole reilua ;)
    Ja miksi se tulee joillekin vain.. näitä asioita en ymmärrä.
    Mutta nyt mahtuu kuvia ja uutta headerkuva oli pakko heti laittaa...

    Syys terkkuja Monica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos ja minustakin se on. Ainakin meille!
      Minä kun en vaan löytänyt sitä mistä ostaa?? Pakko tutustua paremmin asiaan.:)

      Poista
  3. Tykkäsin lipastosta alkuperäisessä värissä, mutta tuokin on hirmukiva ja sopii teille paremmin. Aika moni on valitellut viime viikkoina tallennustilan loppumista. Jollet voi poistaa enempää kuvia Picasa -verkkoalbumistasi (mulla oli siellä esim. paljon vanhojen jo poistettujen blogien kuvia, vanhoja bannereita, epäonnistuneesti latautuneita kuvia joista osa pikselimössöä) niin voit luoda uuden käyttäjätilin ja antaa sille valtuudet tämän blogin päivittämiseen. Siten voit edelleen päivittää tätä samaa blogia eikä sun tartte tehdä uutta. Klikkaa oikeasta yläkulmasta ulkoasu, sieltä asetukset. Käyttöoikeudet -kohdassa voit lisätä uusia kirjoittajia blogillesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja minustakin tuo on ehdottomastimeille parempi.

      Ai, tuollainenkin mahdollisuus on. Pittäpä tutustua siihenkin.:)

      Poista
  4. Hienolta näyttää! Oliko vaikea maalata, kun on noita sorvauksia?

    Mulla loppui kans kuvatila jo keväällä. Ostin sitä lisää vaan seuraamalla bloggerissa olevia ohjeita (account -> products -> picasa). Maksoin visalla ja maksoi muistaakseni 5 dollaria noin 4 euroa vuodeksi eteenpäin. Ja sain kuvatilaa 20 Gigatavua!! Ei paha! Muitakin keinoja on, mm. avata uusi google-tili ja antaa uudelle käyttäjänimellensä kirjoitusoikeus blogiin. Mutta mielestäni on helpompi pitää yksi netti-identiteetti ja muistaa yhdet tunnarit. Tää jälkimmäinen vaihtoehto ei maksa mitään.

    Aurinkoa päivääsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yllättävän helppoa. Tosin en yrittänytkään saada pintaa kaupasta ostetun veroiseksi vaan jätin reilusti vanhan näköiseksi, jossa tumma saa osittain paistaa läpi.
      Niin, halvaksi olen kuullut kerrotun. Kun nyt osais vielä ostaa sitä.=D

      Poista
  5. Kaunis tuli lipastosta ja sopii hyvin tuohon paikkaan. Kuva-asiassa en kyllä osaa auttaa, olen itsekkin varsinainen tumpelo näissä asioissa :)

    VastaaPoista
  6. Voihan sukalaiset muffinssit <3 Varmasti ihania!!!!!!!!

    VastaaPoista
  7. Minulla ratkesi ongelma kun otin käyttöön google+ palvelun :) Nyt pienennän kuvat ennen laittoa pic monkeyssa, ennen kun oli hurjan isot kuvakoot:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon niin tumpelo näissä. Mistäköhän tuollaisen google+ saa? :)

      Poista
  8. Lipasto on kaunis juuri noin! Onko tuo pöytälamppu ollut sinulla jo kauan? Etsiskelen vastaavaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! Lamppu on ostettu noin 2v. sitten, mutta minusta olen jossain nettiputiikeissa vielä nähny, ainakin vastaavaa.:)

      Poista
  9. Hienolta näyttää lipasto valkoisena ja sopii kotiinne täydellisesti. Minä olen sitä mieltä että tavarat on tehty käyttöä varten oli ne vanhoja tai ei ja jokainen tekee niille mitä tahtoo... näinhän sitä on ennen vanhaankin tehty. On eri asia jos kaluste on jostain syystä todella arvokas ja todella vanha ja näin menettää jonkun erityisen arvon... mutta yleensä meillä vain on vanhoja huonekaluja ei niinkään antiikkisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! Juuri noin minäkin ajattelen. Tärkeintä on, että itse tykkään nyt siitä enemmän ja se sai "jatkoaikaa" meillä: :)

      Poista
  10. Lipastosta tuli tosi kaunis <3 Kannatti maalata, jos kerran itse tykkäät noin enemmän, ja sopiihan se teille noin paremmin :) Itselläni oli sama kriisi sen antiikkilipaston kanssa, kun ajattelin, että nyt "raiskaan" maalilla koko ihanuuden! Mutta valkoisena rakastan sitä vieläkin enemmän ( vaikka äitini kyllä ensin suuttuikin sen nähdessään, mutta myönsi sitten, ettei se paha ollut noinkaan ;)

    Mullahan tuli kans tuossa kesän lopulla se kuvatila täyteen, koska kuvakokoni olivat olleet niin isoja. En halunnut ostaa lisätilaa ( ainakaan vielä ) joten poistin joitain vanhoja postauksia, ja nyt olen pienentänyt kuvani pikselit jotenkin 640 pikseliä pisin sivu. ( Mieheni auttoi tuossakin alkuun...olen niin surkea näissä ;)
    Mutta nyt tuntuu kuvia mahtuvan :)

    Herkulliset muffinit ;P Mua kans harmitti kun kauniit paperivuuat meni rasvaisiksi, joten aloin paistamaan niitä tavallisissa valkoisissa vuoissa, ja asensin ne sitten vasta jäähtymisen jälkeen noihin kauniimpiin vuokiin ;)

    Sunnuntain jatkoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittelin sulle jo aiemmin vastauksen, mutta hävisi jonnekin..
      Tykkään kyllä niin paljon enemmän, että kyllä kannatti! :)
      Mä olen myös varsinkin bloggauksen alussa käyttänyt isoja kuvia, joten sieltä muutamia poistamalla, saan lisätilaa. Mä oon kans niin surkea näissä..:)

      Poista
  11. Ihana tuo teidän eteinen ja kaunis tuli lipastosta. <3 Muffarikuvat saa siinämäärin veden kielelle, että tekis mieli leipoa itsekin, tosin eilen tuli tehtyä suklaapannaria, joten ei kai nyt joka päivä sentään...?

    Tuossa kuva-asiassa en osaa minäkään auttaa, kun en ole kuullutkaan moisesta, mutta google+ löytyi googlaamalla, joten eiköhän sen asentamiseen ole myös ohjeet. Pitää itsekin tutustua!

    VastaaPoista
  12. Kaunis muutos on lipastossa, kannatti kyllä! Minä myös hyödynsin tuon Google+ palvelun ja sitten olen tyytynyt maksamaan sen reilu 4€/kk.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitänee tutustua tuohonkin vaihtoehtoon.:) Kiitos!

      Poista
  13. Kiitos Iida Emilia. <3
    Ihan sama juttu ja siksi olen maalaamista pitkittänyt, mutta nyt harmittaa, etten jo aiemmin maalannut.:)
    Mä olen kans käyttänyt bloggauksen alkuaikoina varsinkin isoja kuvia. En tajunnut silloin pienentää niitä, nykyisin kyllä.
    Mietin muuten tuota samaa kun näitä uunista otin. Josko ens kerralla vaihtelis.:)

    VastaaPoista
  14. Onpa kaunis nurkkaus! Piironki on komea juuri tuossa ja tuon värisenä.
    Näistä kommenteista on iloa meille muillekin ajallaan, kiitos vinkeistä kaikille!

    VastaaPoista
  15. Oi miten kaunista, piirongista tuli ihana ♥

    VastaaPoista
  16. Lipasto näyttää hyvältä uudistuneena, raikas ilme :)

    VastaaPoista
  17. Kaunis lipasto ! Nyt iski makean himo...nami mitä muffinseja ! :)

    VastaaPoista
  18. Oikea sisustuksen helmi tuo lipasto. Itselläni on lipasto verstaassa odottamassa maalia. Millä maalilla tuon maalasit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kaijuska! Tuo olin joku perus kalustemaali, mikä löytyi kaapista.

      Poista
  19. Lipastosi on todella kaunis.

    Itseltäni loppui kuvatila ja koska en halunnut maksaa bloginpidosta kuukausittain, kirjauduin toisena käyttäjänä kirjoittamaan. minulla oli toinen blogi, mitä en ole koskaan päivittänyt ja se oli eri sähköpostiosoitteella ja nimimerkillä.
    Toimii nyt hyvin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän!
      Niin tuokin taitaa olla tosiaan vaihtoehto. Pitänee luoda lisää s.postiosoitteita.:)

      Poista
  20. Lipasto on kyllä tosi kaunis!!
    Mullakin loppui se viime talvena(?). Muistaakseni ihan ohjetia seuraamalla sain "ihan itse" ostettua lisää tilaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän!
      En tiedä miks en päässyt siitä hintasivusta millään eteenpäin. PItänee palata sinne ihmettelemään, kun tuo uudestaan loppu! :)

      Poista
  21. Hurmaava lipasto! Sinne mahtuu aika paljon aarteita :)

    VastaaPoista
  22. Ihanat myöskin nuo kahvimuki ja alusta, kerrotko mistä peräisin?
    Kiitos jo etukäteen ja kiitos ihanasta blogistasi.

    VastaaPoista