perjantai 5. huhtikuuta 2013


                            Ihan vaan tulin IHANAA KEVÄISTÄ viikonloppua toivottamaan!

ps. jos niin käy, että sitä lunta vielä viikonloppuna lisää tulee, niin sitten vaan uskotaan positiivisesti siihen vanhaan sanontaan että: Uusi lumi on vanhan surma. Sitten ne lähtee loputkin. :)
9 kommenttia:

 1. Hyvää viinkonloppua Sinullekin! Kevät on Suomessa ihanaa aikaa. Se valo ja tuoksu ovat ihan omanlaisiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on tosiaan ihanaa aikaa ja se lupaus kesästä! <3

   Poista
 2. Teillä on kaunis koti! Minusta on tullut vakituinen lukija blogillesi. Olisi harmi, jos lopettaisit sen. Oletko pessyt vesipesussa sohvanpäällistä? Meillä on sama kangas ja ohjeessahan on kemiallinen pesu. Olen joskus pessyt vesipesussa kemiallisen pesun vaativan kankaan ja se hieman kutistui. En tiedä uskaltaisko sohvanpäälliset heittää pesukoneeseen... T:Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Johanna! En minä näillä näkymin lopettamassa ole. :)
   Ektorpin valkoiset olen pessyt monen monta kertaa, mutta nehän saakin pestä. Harmaiden päällisten kanssa olen pohtinut uskaltaisiko, mutten ainakaan vielä ole rohjennut. Tosin meidän toisen sohvan päälliset, olen pessyt myös monta kertaa ja niissä kemiallinen pesu. Ne eivät ole menneet miksikään, mutta niistäkin kokeilin ensin vain sitä käsinojan päällistä ja kun se pysyi hyvänä, uskaltauduin pesemään muutkin osat. :)

   Poista
 3. Tiikku: Kiitos viestistäsi!
  Olen blogin aloittaessani tehnyt päätöksen, olla kertomatta kovinkaaan paljon omasta elämästämme. Tämä on sellainen oma harrastukseni, pieni pintaraapaisu elämästämme. :)
  Voit toki laittaa s.postia, jos haluat keskustella.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa viikonloppua...kaunis kuva!

  VastaaPoista
 5. Hyvää kevättä ja aurinkoa myös sinne. Makkarikuvissa ainakin lunta näytti vielä piisaavan. Olisko aurinko jo ehtinyt niitä sulatella hiukan poiskin. Täällä odotellaan lumentonta maisemaa kanssa ihan kympillä. Teillä on niin kaunista ja valoisaa että musta tuntuu että me asutaan kellarissa:D

  Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. <3
   Ollisi kiva päivittää kuulumiset, joten soitellaan.

   Poista