keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Lomaterveisiä

Kesäloman toinen päivä menossa ja ilmoista ei voi ainakaan valittaa. Mikä ihana aurinko! Näitä kelejä olen odottanut koko äärimmäisen pitkän syksyn ja talven ja kevään. Olisin niin halunnut lähteä jonnekin etelän lämpöön nauttimaan auringosta, sillä kukapa olisi arvannut mitkä ihanat ilmat tänne rantautuu ja vielä ihan kesäkuun alussa, joka monesti vielä tosi kylmää. Enää ei harmita, ettei lähdetty. :)
Me ollaan lähes muutettu ulos. Ruoka tehdään enimmäkseen ulkona, syödään ulkona, oleillaan ulkona, lapset (vanhempi siis kavereineen) nukkuivatkin viime yön ulkona.. Tosin tuolla leikkimökissä, mutta niin hyvin uni maittoi, että puoli kymmenen aikaan aamulla vasta kömpivät ulos.

Mies lähti poikalauman kanssa uimaan, joten minä päätin todella nauttia omasta ajasta ja hiljaisuudesta. Nappasin vanhoja lehtiä ja tämän iki-ihanan GreenGaten täkin ja suunnistin kahvin kanssa ulos. Kuvista nyt ei meinaa tulla mitään, kiitos tuon ihastuttavan auringon, mutta toivottavasti saatte jotain selvää. Gg:n täkin tilasin Designwest:in (klik klik)  nettikaupasta.
 Tuolta löytyy hyvä valikoima gg:n tuotteita, mutta myös monia monia muita ihanuuksia. Ystävällinen ja nopea oli palvelu ja toimitus, tälläkin kertaa. Tammisaaresta löytyy myös liike, jonne kannattaa poiketa, jos siellä suunnalla sattuu vaikka kesäloman aikana liikkumaan. Itsellänikin olisi  tarkoitus heinäkuun aikana päästä tuolla käymään.





Minä jatkan lomailua, mutta lupaan nyt palailla pian, sillä kaikennäköistä pikku rästihommaa on täällä jo saatu kuntoon. 
 
                            Nautinnollisia kesäpäiviä!!

17 kommenttia:

  1. Nautinnollisia kesäpäiviä sinnekin!! Ihanan lokoisat oltavat sulla siellä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanni, samoin sinne! Kyllä näillä ilmoilla lomailu tosiaan kelpaa :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia. Lomatunnelmaa parhaimmillaan :)
    E-R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tässä kyllä mieli lepää. Ollaan monta kesää, aina reissattu jonnekin pois suomesta, mutta aika stressitöntä se kotona olokin on :)

      Poista
  4. Mielettömät on lomakelit ei voi valittaa!

    Ihanan kattauksen ja hemmotelupaikan oletkin itsellesi rakentanut. Peitto on mieletön ja tuon mustikkapiirakan voisin heti napata sinulta ja syödä suihini, hih :)

    Minä kerään voimia, että jaksaisin joku päivä leipoa, tosin itse sen joudun koko piirakan syömään...ei muille perheessä oikein piiraat tee kauppaansa.

    Minä en ole aiemmin raaskinut viedä noita kukkapeittoja ulos, mutta tänä kesänä ne on sinne kannettu kaikki vuoronperään...onhan pesukoneet ja pesulat, jos tarve on. Paljon ihanampaa köllötellä kauniilla peitolla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihan uskomattomat!
      Tuo peitto on kyllä niin ihana! Niin kesäinen ja suloinen :) Mä olen käyttänyt terassilla paljon, noita peitteitä. Niihin on viileessä kiva kääriytyä. Hyvinhän nuo tosiaan pesua kestävät, niin käyttöön vaan iloa tuomaan.:)

      Piirakkaa olis vielä pikku pala tarjolla, mutta taitaa olla sulla sen verran pitkä matka, ettet ihan pienen palasen takia viitsi lähteä =D Meillä rahkamustikka-piirakka uppoo myös lapsiin ja onhan se niin hyvää.

      Poista
  5. Kaunista. Ja niin rentouttavalta kuulostaa ja näyttää tuo rauhallinen hetkesi. Täälläkin asutaan ulkona, ihanaa. Tai me on vielä toistaiseksi nukuttu sisällä viilentävän ilmalämpöpumpun houkuttelemana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hauska kuulla, että muuallakin. On tää kesä vaan niin mahdottoman ihanaa aikaa :)

      Poista
  6. Mukavaa loman jatkoa! Toivottavasti säät edelleenkin suosivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja toivotaan niin, vaikka nyt on taidettu ja kylmempää lupailla, mutta alkukesässähän tässä vasta ollaan :)

      Poista
  7. Kesä on niin parasta! Tuossa viltillä kelpais kyllä köllötellä!
    Ihanaa lomaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Mä ainakin koitan nyt kerätä niin paljon aurinkoa ja valoa ja lämpöä varastoon, että jaksais taas yli pitkän talven. Koska sun loma alkaa? :)

      Poista
    2. Kunpa sitä aurinkoa tosiaan tänä kesänä näkyisi ;)
      Mun loma alkaa heinäkuun alussa. Pari viikkoa vielä...

      Poista
    3. Joo, sais tuo jo todella palata! :)
      Pian se sunkin loma sitten jo alkaa ja mä palaan töihin, nyyh!
      =D Hyvää lomaa sinulle kuitenkin!

      Poista
  8. Loma on osunut sinulla oikeaan kohtaan, mutta uskotaan, että kyllä se kesäinen keli tästä vielä jatkuu myöhemminkin lomailevilla! Ihanaa, että osaat nauttia ja rentoutua mitääntekemättömyydessä :)

    Sinulla on kaunis blogi, löysin jotain kautta tänne nyt ensi kertaa, terveisin Villa Idurin Pilvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pilvi ja kiva kun eksyit blogiini. Minäkin kävin jo vastavierailulla ja täytyy sanoa, että ihanan ja mielenkiintoisen projektin olette hankkineet. Jään seuraamaan. :)
      Todella toivon, että lämpöä ja aurinkoa riittää koko kesäksi. Kyllä on mieli iloinen ja energiat kohdillaan, kun aamusta jo aurinko paistaa! :)

      Poista
  9. Tuo sun kahvittelupaikka näyttää niin kutsuvalta!!!

    VastaaPoista